Disney-magi hos Q8

Disney bringer magien til live i deres fantastiske film, og nu også hos Q8. Du kan samle 16 velkendte figurer, som Mickey Mouse, Anders And og andre figurer fra de kendte Disney film.

MicroPopz - historien
fortsætter

Lad børnene slippe fantasien løs med små, søde MicroPopz. De kan samle de i alt 16 velkendte Disney-figurer i et samlealbum, som samtidig er et underholdende spil, børnene kan hygge sig med på bagsædet.

Se og læs mere om alle de søde figurer

 
Samlealbum til Disney figurer Micropopz hos Q8
Saml 16 velkendte Disney figurer Micropopz hos Q8 denne sommer

Du kan stadig samle MicroPopz

Du kan stadig samle MicroPopz hos Q8. Resten af september får du 5 MicroPopz hver gang du køber vores 3 for 2 vasketilbud. Det flotte samlealbum købes fortsat separat for 15 kr.

Du kan samle MicroPopz på alle Q8 stationer som har vask frem til 30. september, dog kun så længe lager haves. Der er lige mange af hver Disney-figur, og det er tilfældigt, hvilken en man får.

Bemærk: MicroPopz er ikke egnet for børn under 3 år.

 

Verdens mest Utrolige familie er tilbage!

Efter lang ventetid er familien Utrolig endelig tilbage. Superheltefamilien har tidligere reddet verden sammen, men i 'De Utrolige 2', splittes familien ad. Mens Fru Utrolig tager på mission for at bringe Supers tilbage, må Hr. Utrolig stå for familielivet: Dash’s lektier, Violet, der vokser op, og baby Jack-Jack…hvem ved?! 

Filmen har premiere den 30. august.

Sig hej til alle de populære MicroPopz

Børnene kender de mange populære figurer fra Disneys magiske verden og kan slippe fantasien løs med MicroPopz i bilen. 
Disney figur Dash Micropopz hos Q8

Dash Parr

(De Utrolige)

Dashiell 'Dash' Parr er en ukuelig 10-årig, som har super-speed, der matcher hans tilsyneladende grænseløse energi.

Han er eventyrlysten og et udpræget konkurrencemenneske, og Dash ønsker at kunne bruge sine kræfter til at bekæmpe onde skurke – ligesom hans forældre gør.

Disney figur Violet Micropopz hos Q8

Violet Parr

(De Utrolige)

Violet Parr, den ældste af de tre Parr-børn, kan gøre sig usynlig og skabe kraftfelter.

Hun er en indadvendt, intelligent 14-årig, der kæmper med udfordringerne ved at føre et normalt liv, når det at være en Super ofte er alt andet end det!

Disney figur Mickey mouse Micropopz hos Q8

Mickey Mouse

Mickey er en modig, klog og drilagtig lille fyr, der bruger sin forstand til at løse selv de mest absurde problemer. Han finder ofte sig selv midt i skøre eventyr med sine venner, hvor hans humoristiske, fjollede og omsorgsfulde sider alle hjælper ham med at redde dagen.

Mickey gør sit bedste i enhver situation, og selv når tingene ikke går som planlagt, så skinner hans gode hensigter igennem.

Disney figur Minnie mouse Micropopz hos Q8

Minnie Mouse

Minnie er sød, venlig og udadvendt med en smule attitude. Den typiske søde nabopige. Hun er en kærlig og omsorgsfuld ven, som altid er villig til at give en hjælpende hånd til dem, der er tættest på hende.

Minnie har et optimistisk syn på livet og ser altid på den lyse side af tingene.

Disney figur Anders and Micropopz hos Q8

Anders And

Anders And er en kvik og energisk fyr med et temperament, som han ikke altid kan styre. Han er utålmodig, stædig, let at forvirre og elsker at være midtpunkt.

På trods af disse få mangler er Anders And en god fyr med et hjerte af guld.

Disney figur Andersine Daisy Micropopz hos Q8

Andersine And

Andersine And er Anders Ands iltre, flirtende kæreste, og hun er bedste veninde med Minnie Mouse. Andersine er både sød og sofistikeret.

Mens hun kan være både stærk og temperamentsfuld, er Andersine også meget loyal og romantisk.

Disney figur Buzz Lightyear Micropopz hos Q8

Buzz Lightyear

(Toy Story)

Denne space ranger actionfigur har det hele: en laserstråle, karate-slag, pop-out vinger og en tro på, at han er på en hemmelig mission for Star Command.

Til Woodys store ærgrelse monopoliserer Buzz Anders' opmærksomhed og bliver en øjeblikkelig favorit blandt sine legetøjsvenner.

Disney figur Woody Micropopz hos Q8

Woody

(Toy Story)

Woody er den gode gammeldags slags legetøj. Han kan tale, hvis du trækker i en snor, og han er klædt ud som en cowboy.

Han har længe været favoritten blandt seksårige Anders' legetøj – indtil Buzz Lightyear nødlander og ryster hans verden.

Disney figur Olaf Micropopz hos Q8

Olaf

(Frost)

Olaf er den første snemand, Elsa nogensinde lavede, og hun havde endnu ikke perfektioneret kunsten. Olaf omfavner livet – og han er nysgerrig og tillidsfuld med et stort hjerte.

Olafs største ønske er at opleve sommeren. Han stræber også efter at være nyttig, og hans største ønske er at være en del af en familie.

Disney figur Baymax Micropopz hos Q8

Baymax

(Big Hero 6)

Baymax er en charmerende, uskyldig og krammevenlig robot, hvis formål er andres omsorg og trivsel.

Mens han oprindeligt blev lavet til at fungere som en bærbar robotsygeplejer, havde hans bedste ven, Hiro Hamada, andre planer. Baymax bliver lavet om fra en sygeplejerske-robot til super-bot, når Hiro giver ham en superdragt, raketnæver og styreraketter, så de to kan svæve over den elektriske by San Fransokyo.

Disney figur Sulley Micropopz hos Q8

Sulley

(Monsters Inc.)

James P. "Sulley" Sullivan er måske den mest berømte skræmmer i Monstropolis, men det betyder ikke, at han er ond.

Når det blødhjertede monster skal passe på Boo, opdager han, at kærlighed og latter er mere magtfuldt end at få børnene til at skrige.

Disney figur Mike Micropopz hos Q8

Mike Wazowski

(Monsters Inc.)

Sulley's skræmme-assistent, bedste ven og værelseskammerat vil ikke have nogen forstyrrelser i sit liv – især i sine forhold.

Selvom Mike mener, at Boo er en "dræbermaskine" i starten, finder han senere ud af, at hun er et godt publikum for hans naturlige komiske talent.

Disney figur Triste Micropopz hos Q8

Triste

(Inderst inde)

Triste har altid været en "glasset er halvt tomt" slags følelse. Hun ville elske at være mere optimistisk, men det er svært at være positiv, når verden er så fuld af elendighed. På bare ti år har hun set tre kæle guldfisk dø og tabet af en elsket lilla troldedukke. Hun har set iskugler falde til jorden uden grund og sandslotte falde sammen for øjnene af hende.

Nogle gange bliver Riley's liv så grumt, at hun ikke har andre valg end at kollapse i sorg, "tænde for vandværket" og signalere mor og far for hjælp. Det er et smertefuldt arbejde, men Triste fortsætter – én hård dag ad gangen.

Disney figur Glæde Micropopz hos Q8

Glæde

(Inderst inde)

Glæde har været Rileys førende følelse siden dag ét. Hun er en stor fan af latter, chokoladekage og at snurre rundt, indtil man falder eller kaster op. Hun ser livets udfordringer som muligheder, og de triste ting som små sten på vejen kan blive til noget stort.

Håb og optimisme dikterer alle hendes beslutninger, og Glæde arbejder dobbelt så hårdt som nogen andre for at få det til at ske. Hun vil bare have, at Riley er glad. Er det trods alt ikke meningen?

Disney figur Belle Micropopz hos Q8

Belle

(Skønheden og Udyret)

Intelligente, åbensindede Belle har drømme – og de omfatter ikke at bo i en lille fransk landsby for evigt.

Hun er en ivrig læser, og Belle længes efter eventyr 'i den store vide verden' som karaktererne i hendes elskede bøger.

Disney figur Askepot Cinderella Micropopz hos Q8

Askepot

(Askepot)

Askepot er ikke født prinsesse, men hun har den naturlige elskværdighed, som er blid og venlig.

Askepot er også hårdtarbejdende, hvilket gør hende til en god rollemodel