Lad os forbinde dig med strøm til elbilen

Ved du, at Q8 sælger ladestandere til private og virksomheder? Og vi kan nemt og enkelt hjælpe til, så du altid kan oplade bilen, mens du sidder på arbejdspladsen.

Lad op - også på jobbet

Med fleksible og enkle ladeløsninger er du sikret en hurtig og simpel opladning af bilen på arbejdspladsen.

Vi hjælper hele vejen gennem processen med rådgivning, installation og drift af ladestandere, der passer til dine behov.

Vi tilbyder også support døgnet rundt, så der altid er strøm på bilen.

Oplad elbilen derhjemme og i virksomheden

Som virksomhed kan I investere i ladestandere, vi kan installere og klargøre både hos jer og hjemme hos jeres medarbejdere. I betaler altid kun for den strøm, I bruger. Og med en Q8 business servicepakke får I en række fordele – fx refusion for den el, der bliver brugt hjemme hos medarbejderne og i virksomheden, når I lader elbilerne.

Hjemme hos medarbejderne

Når I køber en ladestander til privatadressen, kan vi stå for installation og service af jeres ladestander. Der er ikke noget abonnement, og I betaler kun for den strøm, der bruges. 

Erhvervsdrivende

Har I virksomhed, kan vi hjælpe med at opsætte ladestandere hos jer. Vi kan også stå for installation af ladestandere hos fx boligforeninger og parkeringspladser. Se også, hvordan I kan køre jeres ladere offentlige tilgængelige og øge indtjening.

Anders Berner forklarer firmakortet

Se vores video, hvor bilentusiasten Anders Berner præcist og hurtigt forklarer fordelene med Firmakort Plus EL fra Q8.

Det skal nemlig være nemt og overskueligt at have et firmakort, uanset om du lader bilen på jobbet, på farten eller derhjemme.

Ét kort til alt - Firmakort Plus EL

Du bruger firmakort Plus EL, når firmabilen skal lades op. Uanset, om du bruger virksomhedens egne ladebokse eller kobler bilen til en privat ladestander. Brug også Firmakort Plus EL, når du lader bilen på en af vores lynladere på Q8 stationerne i hele Danmark. Se fordelene ved Firmakort Plus EL her:

 • Dit betalingskort, når du oplader din elbil hos Q8 (bruges direkte på ladestanderen)
 • Brug kortet på mere end 350.000 ladepunkter i hele Europa (hos andre ladeoperatører end Q8 lades der til roamingpriser) 
 • Dit betalingskort på brændstof, bilvask, smøremidler og andre serviceydelser hos Q8 og F24 i Danmark
 • Se dit forbrug til elbilen med et Q8 Log ind
 • Alt forbrug samles på én faktura

Oplad bilen i Europa med Q8

I Danmark er vi i fuld gang med at sætte lynladere op på alle vores Q8-stationer frem mod 2026. Med appen Q8 Opladning får du adgang til vores store netværk med mere end 4.500 ladepunkter i Danmark og over 350.000 ladepunkter i hele Europa.

I appen kan du fx:

 • Få et hurtigt overblik over alle ladestandere i hele Europa
 • Betale for opladning direkte i appen med dit VISA/Dankort
 • Starte og afslutte din opladning

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android:

 

AppStore 

GooglePlay

lad elbilen overalt med Q8. Se denne model over lademuligheder

Lad op med Q8 overalt

Vi vil være din foretrukne partner, når det kommer til opladning af elbilen. Og uanset hvor du oplader bilen med Q8, så betaler du kun for den strøm, du bruger - helt uden abonnement. Vi kan installere ladestander hjemme hos dig og på arbejdspladsen. Vi tilbyder også offentlig opladning på vores Q8 stationer.

Det skal være nemt at lade elbilen, og det vil vi hjælpe dig med.

Alt du bør vide om el-opladning af bilen

Der kan opstå en del spørgsmål i forhold til det tekniske og det praktiske, når du overvejer en elbil. Her har vi samlet nogle af de mest ofte stillede spørgsmål.

 • Rækkevidde og ladeeffekt

  For de fleste, der køber en elbil, er rækkevidden vigtig. Det gælder især, hvis man ofte kører lange strækninger. Infrastrukturen udvikles imidlertid konstant, og de fleste på farten vil snart kunne finde ladestationer, hvor de kan lade deres biler op.


  Men elopladning handler i høj grad også om bilens effektindtag. Højere effekt giver hurtigere opladning. En elbil, der lader på en ladestation med lynlader med en høj effekt (150 kW), skal kun bruge 10-15 minutters opladning for igen at kunne køre 150-200 kilometer. De ladestationer, der er i Q8’s netværk, er alle lynladere.

 • Lynopladning

  Som tommelfingerregel kan du køre ca. 5 km pr. kWh eller 200 Wh pr. km. Har du f.eks. en 11 kWh lader (typisk hjemmelader), som oplader én time, kan du køre 55 km. Har du derimod en lynlader på fx 50 kWh, kan du på én times opladning køre 250 km.


  Vær opmærksom på, at plug-in-hybridbiler ikke kan lade ved en lynlader, da disse har en anderledes stiktype. Men det voksende netværk af lynladere vil fremover gøre det nemmere for de fleste at vælge en ren elbil. Mange lynladere øger sandsynligheden for en hurtig og nem ladeløsning på farten og til de lange ture. Q8 sætter frem mod 2026 lynladere op på alle bemandede anlæg. 

 • Hvor hurtigt kan jeg lade min bil?

  Flere faktorer er med til at afgøre, hvor hurtigt du kan oplade din bil.

  De tre vigtigste er:

  1) hvor meget strøm din hjemmelader, ladestander eller lynlader afgiver

  2) hvor meget strøm din bil kan indtage 

  3) hvor stort batteriet i din bil er.


  Som hovedregel vil en hjemmelader kunne lade din elbil op fra 5-100% på mellem 6-8 timer, mens en plug-in-hybrid kan oplade fra 5-100% på 2-4 timer. En lynlader vil kunne oplade din elbil fra 5-80% på 40-60 min. Plug-in-hybridbilerne bruger et andet stik og kan derfor ikke anvende lynladere.  

 • Hvilken ladeboks passer til mit behov?

  Skal din ladeboks installeres derhjemme, så anbefaler vi 11 kW ladeboks, da bilen ofte lader over natten. Ønskes der installation til arbejdspladsen m.v. så kontakt os, og vores rådgivere guider til den helt rigtige, skræddersyede løsning.

 • Hvad er leveringstiden?

  Med installation vil din ladeboks blive leveret og installeret inden for 4 uger. Uden installation bliver din ladeboks leveret inden for 5 hverdage. 

 • Hvad er forskellen på Charge Amps Halo og Aura?

  Halo har et udtag og 11 kW og bruges derfor oftest hjemme. Aura har 2 udtag og 22 kW og bruges derfor oftest til erhverv.