Trailerudlejning Aalborg

Skal du flytte hjemmefra, på genbrugsstationen eller noget helt tredje i nærheden af Aalborg, så kan du altid leje en trailer, der passer til formålet hos Q8. Vi har flere typer trailere, så du får den rette trailer til dit behov. Book din trailer på Q8.dk eller direkte på din lokale Q8 station i Aalborg

Her kan du leje en trailer

Q8 Skalborg

Hobrovej 404
9200 Aalborg SV

Åbningstider:

6-23 (weekend 7-23)

Q8 Aalborg

Hadsundvej 95
9000 Aalborg

Åbningstider:

6-24 (weekend: 7-23) 

 

Lej en trailer hos din lokale Q8 i Aalborg

Hos Q8 gør vi det nemt at leje en trailer. Vi tilbyder udlejningstrailere på 76 servicestationer rundt om i hele Danmark, og vi har mere end 340 trailers til rådighed. Kom forbi Q8 på fx Hadsundvej eller Hobrovej og lej den type trailer, der passer bedst til dine behov.

Hos Q8 kan du leje markedets bedste og nyeste trailere. Vi har alt fra de mindre åbne trailere til de større gittertrailers og tildækkede citytrailers til de helt store flyttetrailere. Lej en trailer, der passer til dine behov – du bestemmer selv, hvad du vil bruge traileren til. Book traileren til en god prishos Q8 fra 139 kr. online på Q8.dk eller hos din lokale Q8 i Odense M.

Værd at vide

  • Du skal have dit rigtige kørekort. Hvis du lige har taget kørekort, er det midlertidige kørekort ikke tilstrækkeligt.
  • Du kan desværre ikke leje en trailer på én station og aflevere den på en anden station.

TrailerudlejningsGaranti

Nu har vi også indført Trailerudlejnings-Garanti – hvis traileren ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.

Brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte din Q8 station.