Trailerudlejning Aarhus

Har du købt nye møbler, skal du flytte hjemmefra eller noget helt tredje i nærheden af Aarhus, så kan du altid leje en trailer, der passer til formålet hos Q8. På Randersvej i Aarhus N, i Egå eller Hinnerup kan du komme forbi og leje den rette trailer til dine behov. Book din trailer online på Q8.dk eller direkte på din lokale Q8 station.

Her kan du leje en trailer

Q8 Egå

Egå Havvej 2
8250 Egå

Åbningstider:

5.30-22 (weekend: 7-22)

 

Q8 Hinnerup

Navervej 2
8382 Hinnerup

Åbningstider:

6-22 (weekend: 7-22)

 

Lej en trailer hos din lokale Q8 i Aarhus

Vi har markedets bedste og nyeste trailers. Og vi gør udlejning af trailers nemt for dig. Vi har alt fra de mindre, åbne trailere til de større gittertrailers og tildækkede citytrailers til de helt store flyttetrailere. Lej en trailer, der passer til dine behov – uanset om du skal have fjernet haveaffald, skal købe nye møbler eller flytte hjemmefra.

I Aarhus N, Egå og Hinnerup kan du leje markedets bedste og nyeste trailere hos Q8. Vi har både mindre og åbne trailere, og vi har større lukkede trailere, hvor du ikke skal være bekymret om vejret på dagen. Book din trailer online eller direkte på din nærmeste Q8 station i Aarhus.

Værd at vide

  • Du skal have dit rigtige kørekort. Hvis du lige har taget kørekort, er det midlertidige kørekort ikke tilstrækkeligt.
  • Du kan desværre ikke leje en trailer på én station og aflevere den på en anden station.

TrailerudlejningsGaranti

Nu har vi også indført Trailerudlejnings-Garanti – hvis traileren ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.

Brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte din Q8 station.