Trailerudlejning Horsens

Hos Q8 i nærheden af Horsens, kan du altid leje en trailer, der passer til formålet. Vi har flere typer trailere og størrelser, så du kan finde den rette til dine behov. Lej en trailer fra Q8 i Aarhus N, Egå eller Hinnerup nær Horsens. Du kan booke din trailer på Q8.dk eller direkte på din lokale Q8 station.

Her kan du leje en trailer

Q8 Egå

Egå Havvej 2
8250 Egå

Åbningstider:

5.30-22 (weekend: 7-22)

 

Q8 Hinnerup

Navervej 2
8382 Hinnerup

Åbningstider:

6-22 (weekend: 7-22)

 

Lej en trailer hos din lokale Q8 i Horsens

Hos Q8 skal det være nemt at leje en trailer. Vi tilbyder udlejningstrailere på 76 servicestationer rundt om i hele Danmark, og vi har mere end 340 trailers til rådighed. Book dine trailer online på Q8.dk og afhent den hos din nærmeste Q8 station i Aarhus, Egå eller Hinnerup.

Vi har alt fra de mindre, åbne trailere til de større gittertrailers og tildækkede citytrailers til de helt store flyttetrailere. Alle vores trailere er markedets nyeste og bedste kvalitet. Lej en trailer, der passer til dine behov – uanset om du skal have fjernet haveaffald, skal købe nye møbler eller flytte hjemmefra.

Værd at vide

  • Du skal have dit rigtige kørekort. Hvis du lige har taget kørekort, er det midlertidige kørekort ikke tilstrækkeligt.
  • Du kan desværre ikke leje en trailer på én station og aflevere den på en anden station.

TrailerudlejningsGaranti

Nu har vi også indført Trailerudlejnings-Garanti – hvis traileren ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.

Brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte din Q8 station.