Trailerudlejning Kolding

Har du købt nye møbler, skal du flytte hjemmefra eller noget helt tredje i nærheden af Kolding, så kan du altid leje en trailer, der passer til formålet hos Q8. Kom forbi forbi og lej den rette trailer til dine behov på Vejlevej ved Bramdrupdam, eller er det nemmere for dig, har vi også udlejning i Esbjerg og Fredericia . Book din trailer online på Q8.dk eller direkte på din lokale Q8 station.

Her kan du leje en trailer

Q8 Bramdrupdam

Vejlevej 355
6000 Kolding

Åbningstider:

Døgnåben

 

Q8 Fredericia

Vejlevej 28
7000 Fredericia

Åbningstider:

6-22 (weekend: 7-22)

Q8 Esbjerg Ø

Storegade 225
6705 Esbjerg Ø

Åbningstider:

Døgnåben

Lej en trailer hos din lokale Q8 i Kolding

Vi har markedets bedste og nyeste trailers. Vi har alt fra de mindre, åbne trailere til de større gittertrailers og tildækkede citytrailers til de helt store flyttetrailere. Lej en trailer, der passer til dine behov – uanset om du skal have fjernet haveaffald, skal købe nye møbler eller flytte hjemmefra.

I Kolding, Fredericia og Esbjerg kan du leje markedets bedste og nyeste trailere hos Q8. Vi har både mindre og åbne trailere, og vi har større lukkede trailere, hvor du ikke skal være bekymret om vejret på dagen. Book din trailer online eller direkte på din nærmeste Q8 station i Kolding.

Værd at vide

  • Du skal have dit rigtige kørekort. Hvis du lige har taget kørekort, er det midlertidige kørekort ikke tilstrækkeligt.
  • Du kan desværre ikke leje en trailer på én station og aflevere den på en anden station.

TrailerudlejningsGaranti

Nu har vi også indført Trailerudlejnings-Garanti – hvis traileren ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.

Brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte din Q8 station.