Almene vilkår for Q8-appen

1. Indledning

Disse almene vilkår træder i kraft ved anvendelse af mobilappen Q8 (Q8-appen herefter) som installeres lokalt på kundens mobile enhed. Kunden anses at have godkendt vilkår ved at anvende Q8-appen.

Q8-appen udgives af OK-Q8 AB, org.nr 556027-3244, herunder Q8 Danmark A/S (Q8 herefter) og virksomheder i samme koncern og indeholder services og fordele rettet mod kunderne.

Q8 kan ændre disse vilkår fra tid til anden. Kundens fortsatte anvendelse af app’en gælder derved som accept af de nye vilkår.

Q8 kan udvide Q8-appen med flere services fra egen koncern eller 3. part. 

For at anvende Q8-appen kræver det at kunden registrerer sig med telefonnummer og e-mailadresse.

 

2. Personoplysninger og informationshåndtering

Når du registrerer dig og anvender Q8-app, behandles personoplysninger. Du kan finde mere information om, hvordan vi bruger dine personlige data i privatlivspolitikken: https://www.q8.dk/personoplysninger/privatlivspolitik-q8-app/

Oplysninger, der ikke er persondata, for eksempel aggregerede data, kan også blive brugt til virksomhedsrelevant statistik og til at udvikle Q8-appen.

Når du logger ind i appen første gang, får du mulighed for at give samtykke til markedsføring. Dette samtykke er naturligvis helt frivilligt og kan til enhver tid tilbagekaldes. Under din Q8-profil kan du justere og tilpasse dit samtykke. Du kan finde mere information om, hvad dit samtykke betyder i privatlivspolitikken.

 

3. Øvrige aftalevilkår

Udover disse almene vilkår for Q8-appen, gælder vilkårene i de særskilte aftaler med Q8 som kunden har godkendt separat, fx betalingstjenester og produkter.

Kunden skal også tage højde for de vilkår og betingelser, der er fastsat af mobiludbydere og andre tredje-parter, hvilket kan være en forudsætning for, at Q8-appen fungerer.

 

4. Ansvar for Q8-appen og dens indhold

Q8 er ansvarlig for de tjenester og produkter, der leveres via Q8-appen i overensstemmelse med de kontraktbetingelser, der gælder for hver service / produkt. Q8 forbeholder sig retten til at ændre Q8-appen samt at deaktivere adgang til den helt eller delvist. Kunden er opmærksom på, at afbrydelser, fx i telekommunikation, kan påvirke opdateringen af information og indhold i Q8-appen. Q8 er ikke ansvarlig for skader, der opstår som følge heraf eller for tredjepartsskader. Q8's ansvar er altid begrænset til direkte skader og minimumsbeløbet som gældende lov tillader det.

 

5. Dit ansvar

Din konto er personlig, du må ikke dele den med nogen. Ved at acceptere disse vilkår og betingelser bekræfter du, at du har opgivet korrekte oplysninger. Kontoen må ikke bruges til bedrageri, identitetstyveri eller andre ulovlige aktiviteter. Q8 forbeholder sig retten til at afslutte konti, der er misbrugt.

Kunden er forpligtet til at kompensere Q8 for skader, der opstår som følge af brugen af Q8-appen der er i strid med aftalevilkår eller gældende lov.

 

6. Informationssikkerhed

Kunden skal omhyggeligt opbevare den enhed, som kunden anvender Q8-appen på, og straks blokere muligheden for at bruge betalingskort, der er indsat i Q8-appen, hvis et sådant betalingskort er indsat i appen, hvis enheden skulle gå tabt.

 

7. Gældende lovgivning

Dansk lov gælder for brugen af Q8-appen.

Senest opdateret 27.02.2024