Bestil fyringsolie

Beregn rabatten på din næste leverance, og køb fyringsolie til lavpris her. Vi leverer vores kvalitetsolier gratis og sikkert i din tank når det passer dig.

 • Gratis levering
 • Forsikret ved oliespild
 • Bestil 24/7 året rundt
 • Altid lav pris på olie
 • Hvordan bestiller jeg fyringsolie?

  Det er nemt at købe fyringsolie online hos Q8 og du kan straks se prisen ved at bruge beregneren. 

  Du skal først og fremmest angive, hvor meget fyringsolie du er interesseret i at bestille. Du skal som minimum bestille 700 liter, imens du i den anden ende af skalaen kan bestille op til 2.500 liter fyringsolie online her på siden. Herefter skal du vælge, hvorvidt du er interesseret i vores Basis fyringsolie, Comfort Super, Comfort eller Blåflamme-fyringsolie.

  Under hver af de enkelte typer fyringsolie kan du se, hvad der er de specielle egenskaber ved olien, og om den passer til præcis dit oliefyr.

  Herefter skal du vælge, hvorvidt du vil have seks eller tre dages levering. Det koster dig ikke noget med tre dages levering, og vælger du op til seks dages levering, får du 100 kroners rabat på prisen pr. 1.000 liter fyringsolie.

  Herefter skal vi bruge dit navn og adresse samt oplysninger på din olietank, før du bliver sendt videre til betalingsformularen.

  Så tager vi os af resten. Du behøver ikke være hjemme, når vi leverer din fyringsolie, så du kan frit læne dig tilbage, imens vi sørger for at tanke dit oliefyr op. 

 • Vores typer fyringsolie

  Hos Q8 tilbyder vi fire typer fyringsolie af høj kvalitet, som gælder til både almindelig og kondenserende kedel med blåflammebrænder. Vi har følgende at vælge imellem, så du altid kan finde en fyringsolie til dit behov:

  • Comfort Super
  • Comfort
  • Basis
  • Blåflamme

  Prisen du ser, er den, du betaler. Der er ingen skjulte gebyrer eller leveringsomkostninger, så du har altid fuld gennemskuelighed når du køber hos os.

  Når du skal have fyringsolie, er det dog et krav, at du bestiller mindst 700 liter. For hver 1.000 liter du bestiller giver vi op til 1.400 kr. pr. m3 i rabat (inklusive moms). Vil du have billig fyringsolie, kan du altså med fordel bestille større mængder olie ad gangen til dit fyr.

  Læs mere

 • Services og produkter

  Der er mange fordele ved at købe billig fyringsolie hos Q8. Vi garanterer altid fyringsolie til lavpris, som gør os blandt de mest konkurrencedygtige i Danmark, når det kommer til køb af olie.

  Vi leverer over hele Danmark på tre hverdage, så der er ikke langt fra tanke til handling, når du skal have fyldt tanken op med olie igen.  Vores priser på fyringsolie er konkurrencedygtige, så du er sikret olien til den bedste pris.

  Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp til at bestille fyringsolie, kan du altid kontakte vores Kundeservice, som sidder klar 24/7 året rundt til at hjælpe dig.

   

 • Gratis levering af fyringsolie

  Hos Q8 tilbyder vi gratis levering af fyringsolie i hele landet, så du hurtigt og bekvemt kan få tanket dit oliefyr op. Og det gælder uanset, hvilken form for fyringsolie du vælger. Hvis du bor på en ikke-landfast ø, gælder der dog særlige leveringsbetingelser. Ellers har du følgende muligheder for at få leveret din olie:

  • Op til seks dages levering - udløser ekstra rabat på 100 kr. pr. 1.000 liter fyringsolie
  • Op til tre dages levering - gratis levering
  • Akut levering - leveringsgebyr på 500 kr.

  Vores standardydelse er levering på op til tre hverdage, som inkluderer gratis levering. Hvis du derimod vælger at vente op til seks dage på leveringen af din fyringsolie, vil du få en ekstra rabat på 100 kr. pr. 1.000 liter, du har bestilt for.

  Akutlevering 

  Hvis det haster, og du har brug for fyringsolie hurtigst muligt, kan du benytte dig af vores akutlevering. bestil fyringsolie med ekstra hurtig levering hos Q8, du skal dog være opmærksom på, at der er et leveringsgebyr på 500 kroner. Ellers er det som standard helt omkostningsfrit at få leveret olie.

  Hos Q8 sørger vi for alle aspekter, når du skal have leveret fyringsolie til hjemmet. Du behøver derfor heller ikke være hjemme, når olien skal leveres. Vi sørger for at tage os af det hele.

  Hvis vi ved et uheld skulle komme til at spilde, har vi forsikring og sørger for at rydde op med det samme. Så snart du har bestilt fyringsolie til dit fyr, behøver du derfor ikke gøre mere.

  Vi sørger for at tage os af resten, imens du kan læne dig tilbage og vente på, at dit oliefyr bliver tanket op og er klar til de kolde vintermåneder, når der skal fyres op for det varme vand i bruseren.

    

  Læs mere

 • Køb fyringsolie med fleksibel betaling

  Hos Q8 tilstræber vi at give dig så meget fleksibilitet som muligt. Derfor har vi forskellige betalingsmodeller, som hver især imødekommer, hvordan du foretrækker at betale for din fyringsolie. Med kreditkort kan du klare betalingen af din fyringsolie online, imens du med indbetalingskortet får fremsendt et girokort, du skal betale via netbank.

  Alternativt kan du vælge varmekonto, der er vores rentefri betalingsordning. Du fordeler varmeudgiften ud på 10 eller 12 måneder, og herefter betaler du et fast beløb den 1. i hver måned.

  Du har følgende betalingsmuligheder:

  • Kreditkort
  • Indbetalingskort
  • Varmekonto

  Læs mere om varmekonto

 • Prisudvikling på fyringsolie

  Når du ønsker at foretage et køb af fyringsolie, kan du opleve at prisen kan variere. En af de faktorer, der har indflydelse på prisen på fyringsolie, er valutakurser. Den råolie, der bliver brugt til fyringsolie, bliver oftest handlet i amerikanske dollars. Hvis valutaen bevæger sig, bevæger prisen på råolie sig også, hvilket i sidste ende har indflydelse på din pris på fyringsolie.

  Vejret har ligeledes en stor indflydelse på prisen på fyringsolie. Du, som forbruger, bruger mere fyringsolie, når det er koldt udenfor. Ligeledes falder efterspørgslen, hvis vi oplever varmere temperaturer, og der ikke er brug for olie i samme mængder. En højere pris og en større efterspørgsel påvirker derfor den pris på fyringsolie, du kommer til at betale.

  En tredje faktor, der kan have indflydelse på prisen, er politiske forhold. 

  I 2012 underskrev den daværende regering en energiaftale, der blandt andet har til formål at nedjustere forbruget af fyringsolie. Det er endnu en faktor, der påvirker prisen.
  Afslutningsvis er der selvfølgelig den konkurrence, der er internt blandt olieleverandørerne. Jo mere konkurrence der er, jo lavere vil din pris på fyringsolie være.

  Hos Q8 tilstræber vi altid at give dig de mest favorable priser på fyringsolie, så du altid er sikret billig fyringsolie af høj kvalitet. Prisen ligger i øjeblikket stabilt på fyringsolie pr. m3, men hvis der er nogle udsving i prisen, kan du altid følge udviklingen på vores side.

  Se aktuelle dagspriser på fyringsolie her

   

Det er stadig lovligt at opvarme med fyringsolie

I 2012 indgik den daværende regering en energiaftale, der vil nedbringe olie, naturgas og kul forbruget med 25 % fra 2010-2020. Men du må stadig gerne fyre med fyringsolie. Medmindre dit oliefyr skal udskiftes, og du bor i et område, hvor der findes alternative energiformer, kan du derfor fortsat bruge olie til at opvarme dit hjem. Derfor kan du også fortsat benytte dig af Q8’s leverancer af fyringsolie, så du kan holde varmen. 

Tips til oliefyret og olietanken

Som leverandør af fyringsolie har vi hos Q8 stor erfaring med, hvordan du får det meste ud af dit oliefyr.

Du kan læse vores tips her på undersiderne.

Oliefyr

Her finder du vejledninger om oliefyret, såsom:


• Sådan virker dit oliefyr

• Flyttet i hus med oliefyr

• Hvis oliefyret er gået i stå

Olietank

På denne side vejleder vi dig i, hvordan du sikrer at din olietank altid fungerer optimalt, og hvis det skal udskiftes:


• Hvornår er olietanken tom?

• Er olietanken for gammel?

• Tilbud på ny olietank

Kundeservice

Du kan altid komme i kontakt med os, og bestille fyringsolie året rundt, både via telefonen og online. Vores kundeservice er åben 24/7, året rundt, og sidder klar til at hjælpe dig med dine bestillinger. Hvis du har generelle spørgsmål vedrørende fyringsolie, bestillingsprocessen eller noget helt tredje, er vi altid klar til at hjælpe dig. 

 

Ring til Q8 Kundeservice på 8020 8888

Vi er e-mærket, hvilket er din garanti for en sikker og transparent nethandel