Levering af fyringsolie

Når du bestiller din fyringsolie hos Q8, er leveringen selvfølgelig gratis, og er der direkte adgang til olietanken, behøver du ikke at være hjemme. Hos os kan du vælge automatisk opfyldning, så holder vi øje med din tank og sørger for, at du altid har olie på tanken.

 

  • Automatisk opfyldning
  • Hurtig og gratis levering
  • Forsikret ved oliespild
  • Hjemme eller ej levering

Hos Q8 tilbyder vi dig høj service og gode priser

Hos Q8 tilbyder vi ikke hent selv fyringsolie, for vi vil hellere tilbyde dig gratis levering og en lav pris, mens vi sparer dig for bøvlet.  

Påmindelses service

Hvis du ønsker det, sender vi dig en påmindelse, når det er ved at være tid til at bestille fyringsolie. Du kan tilmelde dig via vores kundeservice.


Lad os fylde tanken op – og få 100 kr. i rabat

Det kan være svært selv at bedømme præcis hvor meget fyringsolie, du mangler. Derfor kan du altid vælge, at vi skal fylde tanken helt op, når vi allerede er der. Derved får du automatisk 100 kr. i rabat pr. 1.000 liter.

Hurtig levering

Vores normale leveringstid på fyringsolie er 2-3 hverdage. Men hvis det haster, kan vi levere endnu hurtigere mod et tillæg på kr. 500.


Hjemme eller ej - vi leverer

Hvis der er adgang til olietanken, behøver du ikke at være hjemme, når vi leverer din fyringsolie.

Automatisk opfyldning

For dig, som ikke vil bekymre dig om at løbe tør for olie på ubelejlige tidspunkter. Med automatisk opfyldning klarer vi det hele for dig. Det koster ikke ekstra. Det er bare nemmere, og det kræver kun, at du informerer os, hvis dit varmeforbrug forandres betydeligt. Vi informerer dig selvfølgelig, et par dage inden vi kommer.

 

Prisgaranti 

Når vi fylder olie på din tank, får du altid vores laveste pris fem dage før og efter leveringsdatoen. Det betyder, at du er sikker på at få olien til den rigtige pris.

 

Hvis du alligevel løber tør

Skulle det ske, at vores beregning er forkert, og din tank løber tør, leverer vi selvfølgelig fyringsolien så hurtigt som muligt.

 

Regning med posten 

Senest en uge efter vi har været og fyldt din tank op, vil du modtage en faktura med posten. Her kan du se, hvor meget olie vi har fyldt på tanken.

Ring og bestil 
automatisk opfyldning

8020 8888

Vores kundeservice har åbent døgnet rundt

Levering af fyringsolie til ikke landfaste øer

Q8 leverer fyringsolie gratis i hele Danmark. Dog gælder der særlige leveringsbetingelser for alle ikke-landfaste øer (undtagen Bornholm og Samsø). Bor du på en ikke-landfast ø, kan du derfor ikke bestille online, men ring til os, så finder vi en løsning.

Telefon 8020 8888

Vi hjælper, hvis du har oliespild

Skulle der ske et udslip fra din olietank, er du som udgangspunkt dækket som Q8 kunde ved en forurening og efterfølgende oprensning.

Når du handler fyringsolie med et olieselskab, som er medlem af EOF (oliebranchens brancheforening) eller en olieleverandør, der bliver forsynet fra et af medlemmerne, så er du som udgangspunkt automatisk forsikringsdækket, hvis der skulle ske et udslip fra din olietank eller tilhørende rørføringer.

Du betaler ikke et separat beløb for forsikringsydelsen. Der er dog en række betingelser, som skal være opfyldt for at være dækket i forbindelse med udslip og efterfølgende forurening.

 

Et par punkter fra forsikringsbetingelserne

  • Forureningen ikke stammer fra en olietank med tilhørende installationer, som olietankejeren ved eller burde vide er ulovlig
  • Forureningen ikke skyldes, at levering af fyringsolie er foretaget på ulovlig vis
  • Forureningen ikke har været kendt før den 1. marts 2000, hvor forsikringsordningen trådte i kraft
  • Ejer af olietanken har modtaget olieleverancer fra et olieselskab, der deltager i nærværende ordning
  • Forureningen ikke skyldes ejerens forsætlige handlinger
  • Fyringsanlægget har været i brug efter 1. marts 2000 og har været i brug eller kunne have været i brug umiddelbart før konstateringen af forureningen

Mini-guide til boligejere

Olieselskaberne og Topdanmark har i fællesskab udarbejdet en mini-guide, hvor du kan læse om forsikringsordningen.

En Topdanmark A/S forsikring

Forsikringsordningen varetages af Topdanmark A/S. Du kan læse om den her eller se de komplette forsikringsvilkår.