Smøremidler til industrien

Vi har leveret smøremidler til industrien i over 30 år, og vores rådgivere har selv baggrund indenfor industrien som enten ingeniør eller maskinmester. Vi leverer kvalitetssmøremidler såsom hydraulikolie, gasmotorolie, kølesmøremidler, gearolie og meget mere til de fleste maskiner.

Derfor skal du vælge smøremidler fra Q8

Alle vores Q8Oils smøremidler er udviklet af specialister og produceret i Europa
 • Produkterne er udviklet efter de rette godkendelser og med stor fokus på effektivitet og holdbarhed
 • Alle olier er baseret på kvalitetsbaseolier og additiver
 • Vi kan også specialisere produkter til din maskine
 

Søren Junker er vores rådgiver inden for gasolier, metalbearbejdning og generel industri. Han har en baggrund som ingeniør – og med mere end 30 års erfaringen inden for olie til industrien kender og forstår han dine udfordringer og problemer.

Vi har stor leveringssikkerhed, da vi leverer direkte fra vores lager i Danmark.
 
 • Emballage produkter leveres fra dag til dag, så du ikke løber tør
 • Bulk produkter leveres indenfor 5 hverdage
 • Automatisk levering, tankovervågning og udlån af udstyr
 
Vi tilbyder vores kunder forskellige olieanalyser. Spørg altid din rådgiver om vejledning. 
 
 • Q8RAS-analyser – Rutine Analyse Service af motorolier
 • Hydraulikolie analyser – partikeltælling og partikelanalyse
 • Ad hoc analyser – enkeltstående analyser 

Smøreolier til hele industrien

Med mere end 30 års erfaring med levering af smøremidler til industrien, tør vi godt kalde os selv specialister. Vi opdeler vores produkter og viden i olier til energisektoren, olier til metalbearbejdning og olier til den generelle industri. Klik på et af de tre links herunder og læs mere om hvilke smøremidler, vi har indenfor hvert område. 

Få professionel rådgivning

Søren Junker

Søren er uddannet maskiningeniør og har mere end 30 års erfaring indenfor oliebranchen. Han har stor viden på hele industrifeltet, uanset om du har brug for en ekspert på gasmotorolier samt olier til metalbearbejdning eller generel industri.

 • Rådgiver med baggrund som ingeniør
 • 30 års erfaring indenfor olie til industrien
 • Bred teknisk forståelse uanset maskine

Ring direkte til Søren på 4599 2573 

Udfyld formularen, så kontakter Søren dig.
 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Smøremidler til industrien

Vi har alle smøremidler til industrien, og de kan også bruges på de fleste maskiner. Vores smøremidler er af højeste kvalitet, og vi kan tilbyde udvalgte olier i mere miljøvenlige udgaver, som fødevaregodkendte smøremidler eller specialisere dem til dine maskiner.

Hydraulikolie

Vi har et stort udvalg af hydraulikolier. De findes med forskellig viskositet, og vi har både bionedbrydelige, fødevareindustri godkendte og special tilpassede hydraulikolier. 

Energi

Vi leverer specialudviklede smøremidler til varmepumper, gasmotorer, turbiner og vindmøller. Læs mere om vores produkter Q8 Van Gogh, Q8 Gluck og Q8 Verdi.

Metalbearbejdning

Kølesmøreolier, vangeolier, skæreolier, spindelolie og fedt specielt udviklet til metalbearbejdning så som drejning, fræsning, slibning og boreopgaver.

Industri smøremidler

Smøreolie, affedtning, rustbeskyttelse og andre specialiteter til industrien. Vi tilbyder også bionedbrydelige og levnedsmiddelgodkendte smøreolier.

Har du spørgsmål til vores smøremidler til industrien?

 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hvad siger vores kunder om os og vores smøremidler

Hydrema er en familieejet virksomhed, som lægger vægt på leverandører med teknisk stor indsigt. De har været kunde hos Q8 i 30 år.

JB Production startede i 1982 i Horsens og er i dag en international virksomhed. De har netop startet samarbejdet med Q8 efter en succesfuld test af vores kølesmøremidler.

Sawo er Nordeuropas største leverandør af lasthåndteringsudstyr. De startede samarbejdet med Q8 i 2002 blandt andet på grund af Q8s brede produktprogram.

 

(Klik på hvert billede for at se de forskellige videoer.)

 


Hydrema
JB Production
Sawo

Q8 Oils

Q8 Oils er ligesom Q8 en del af Kuwait Petroleum Corporation (KPC) og vores leverandør af smøremidler. De har udviklet smøreolier til industrien i mere end 30 år og har smøremidler, der kan bruges til alt fra den mindste maskine til den største motor.

Q8 Oils er et sikkert produktvalg fordi de:

 • Udvikler og blander selv deres produkter
 • Laver kun høj kvalitets- og performance produkter
 • Har mere end 30 erfaring indenfor industrien

Q8 Oils mission er at udvikle produkter, der overgår de højeste performance krav, imens de lever op til kundernes behov og deres ansvar for at beskytte miljøet.

Q8 Oils udvikler og blander selv sine produkter på laboratorier og blandefabrikker i Europa – blandt andet den mest moderne i Antwerpen. De bruger kun den bedste kvalitet af baseolier og den nyeste teknologi for at sikre, deres produkter er af højeste kvalitet og godkendt til brug i forskellige motorer og komponenter.

Størstedelen af smøremidlerne, Q8 i Danmark aftager, er udviklet i Rotterdam og produceret på Europas mest moderne blandefabrik i Antwerpen. Vores kølesmøremidler er udviklet og produceret på vores italienske fabrik, syd for Milan, da de kræver en anden proces. Men ens for begge er, at det er kvalitetssmøremidler udviklet efter de rette godkendelser og med stor fokus på effektivitet og holdbarhed, da produkterne er udviklet ved brug af kvalitetsbaseolier og additiver. For at sikre dette efterlever Q8 Oils standarden ISO 9001.

Q8 Oils har også i flere år udviklet på ”mere grønne” og bionedbrydelige smøremidler, samt indordnet sig under standarderne ISO 14001 og RC14001 og for at tage deres ansvar i at passe på miljøet. Disse grønnere produktvalg er mærket med vores egen mærkning ”et bedre miljøvalg”.

Bæredygtighed i Q8

Som et af Skandinaviens største olieselskaber har vi valgt at tage ansvar for vores påvirkning af omgivelserne. Derfor har vi igangsat forskellige initiativer for at efterleve vores vision om at være en bæredygtig muliggører for mennesker i bevægelse.
 

Q8 som totalleverandør

Hos Q8 kan vi levere mere end blot smøremidler.

Brændstof

Skal vi holde dig kørende hjemmefra? Du kan nemt og hurtigt bestille brændstof til din hjemmetank med levering fra dag til dag. Ring til vores kundeservice eller bestil via Q8 Login efter oprettelse. 

Forsikring

Med vores selvrisikoforsikring LowRisQ Erhverv+ slipper du for unødige økonomiske konsekvenser. Får du en skade på firmabilen eller du mister dine nøgler, så dækker vi selvrisikoen for kun 188kr./md.

Fyringsolie

Skal vi opvarme din stald, hus eller lagerbygning? Bestil fyringsolie til din hjemmetank via vores kundeservice og få leveret næste dag. Du kan også bestille via Q8 Login eller få automatisk opfyldning. 

Erhvervskort

Med Q8 Erhvervskort får du rabat på brændstof alle 475 Q8, F24, Shell eller Shell Express stationer. Du får samtidig fuldt overblik over alle jeres Q8 kort transaktioner på benzin, diesel, vask eller parkeringsbilletter.

Vi er der for dig, 24/7

Vores kundeservice er døgnåben hele året rundt, så du kan altid forvente en god service fra os. Du kan ringe til dem på 7012 8888.