Smøremidler til energisektoren

Vi har mere end 30 års erfaring med levering af smøremidler til energisektoren. Vores produktprogram omfatter blandt andet turbineolie, gasmotorolie, vindmølleolie og kompressorolie. Og vi leverer bulk-produkter indenfor fem hverdage.

Derfor skal du vælge smøremidler fra Q8

Q8 Oils er den foretrukne leverandør af smøremidler til energisektoren. Specialister har special udviklet olierne til kraftvarmeværker, vindmøller og varmepumper. 
 • Gasmotorolier, turbineolie, vindmølleolie og kølekompressorolie.
 • Vi kan også tilpasse produkterne til din maskine.
Læs mere om, hvor vores smøremidler kommer fra 

Søren Junker er vores specialist på området, når det blandt andet gælder om at finde den rette turbine-, vindmølle- eller gasmotorolier til energisektorens producenter. Han er uddannet mekanik ingeniør og har over 30 års erfaring hos Q8 indenfor industrien.

 • Rådgiver med baggrund som mekanik ingeniør
 • Stor specialviden om smøremidler til energisektoren
 • Stor teknisk forståelse uanset maskine
Vi har stor leveringssikkerhed, når vi skal leverer din vindmølle-, turbine-, gasmotor- eller kompressorolie, da vi leverer direkte fra vores lager i Danmark.
 
 • Emballage produkter leveres fra dag til dag, så du ikke løber tør
 • Bulk produkter leveres indenfor fem hverdage
 • Automatisk levering, tankovervågning og udlån af udstyr
 
Vi tilbyder vores kunder forskellige olieanalyser. Spørg altid din rådgiver om vejledning. 
 
 • Q8RAS-analyser – Rutine Analyse Service af motorolier
 • Hydraulikolie analyser – partikeltælling og partikelanalyse
 • Ad hoc analyser – enkeltstående analyser 

Udvalgte smøremidler til energisektoren

Gasmotorolie

Q8 Mahler-serien indeholder 15 forskellige olier tilpasset til forskellige gaskvaliteter og motorer såsom GE Jenbacher, RR Bergen og Caterpillar. De lever alle op til de højeste standarder og de nyeste skærpede krav fra maskinfabrikanterne.

Kølekompressorolie

Vores kølekompressorolie Q8 Stravinsky er udviklet til at forbedre ydelsen på gas-, luft- og kølekompressore. Produktet har en kvalitet, der overgår industriens standarder og krav.

Turbineolie

Vores turbineolier Q8 van Gogh, Q8 Verdi og Q8 Volta er udvikling til gas-, damp- og vandturbiner. De har en fremragende oxidationsstabilitet for at sikre pålidelig drift og fås også som EP-variant (Extreme Pressure).

Se alle vores smøremidler

Vi har mange flere olier specielt udviklet til energisektoren.

Har du spørgsmål til vores smøremidler til energisektoren?

 
 
 

Tak

Søren kontakter dig hurtigst muligt.

Q8 Oils

Q8 Oils er den foretrukne olieproducent i energisektoren. De har mange års erfaring med smøremidler til gasmotorer, turbiner, vindmøller og kompressorer.

Denne mange årige erfaring, innovative R&D program og egne formler med udvalgte additiv teknologier gør, at Q8Oils’ avancerede smøremidler til energisektoren overskrider industristandarderne.

Q8 Oils har fokus på kontinuerligt at optimere sine produkter til energimarkedet.

Q8 Oils er ligesom Q8 en del af Kuwait Petroleum Corporation (KPC) og vores leverandør af smøremidler. De har udviklet smøreolier til industrien i mere end 30 år og har smøremidler, der kan bruges til alt fra den mindste maskine til den største motor.

Q8 Oils er et sikkert produktvalg fordi de:

 • Udvikler og blander selv deres produkter
 • Laver kun høj kvalitets- og performance produkter
 • Har mere end 100 års erfaring indenfor industrien

Q8 Oils mission er at udvikle produkter, der overgår de højeste performance krav, imens de lever op til kundernes behov og deres ansvar for at beskytte miljøet.

Q8 Oils udvikler og blander selv sine produkter på laboratorier og blandefabrikker i Europa – blandt andet den mest moderne i Antwerpen. De bruger kun den bedste kvalitet af baseolier og den nyeste teknologi for at sikre, deres produkter er af højeste kvalitet og godkendt til brug i forskellige motorer og komponenter.

Størstedelen af smøremidlerne, Q8 i Danmark aftager, er udviklet i Rotterdam og produceret på Europas mest moderne blandefabrik i Antwerpen. Vores kølesmøremidler er udviklet og produceret på vores italienske fabrik, syd for Milan, da de kræver en anden proces. Men ens for begge er, at det er kvalitetssmøremidler udviklet efter de rette godkendelser og med stor fokus på effektivitet og holdbarhed, da produkterne er udviklet ved brug af kvalitetsbaseolier og additiver. For at sikre dette efterlever Q8 Oils standarden ISO 9001.

Q8 Oils har også i flere år udviklet på ”mere grønne” og bionedbrydelige smøremidler, samt indordnet sig under standarderne ISO 14001 og RC14001 og for at tage deres ansvar i at passe på miljøet. Disse grønnere produktvalg er mærket med vores egen mærkning ”et bedre miljøvalg”.

Få rådgivning om de rette olier til energisektoren

Søren Junker er vores ekspert på energisektoren. Han er uddannet mekanik ingeniør og har mere end 30 års erfaring i at rådgive industrien og finde olien, der passer til deres maskiner.

 • Rådgiver med baggrund som mekanik ingeniør
 • Stor specialviden om smøremidler
 • Stor teknisk forståelse uanset maskine

Ring til Søren på 4599 2573 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter han dig.

 
 
 

Tak

Søren kontakter dig hurtigst muligt.

Gasmotorolie til grøn energi

Q8 er leverandør til Vinderup Varmeværk, som primært anvender biogas som brændsel i deres gasmotor, biogasfyret JMS 620 Jenbacher-motor. Den tog de i brug i 2011 som et bidrag til den grønne omstilling, men en sådan biogas-motor stiller store krav til gasmotorolien. Biogas varierer en del i kvalitet, og især svovldioxid indholdet kan være hård ved den olie, der skal bruges til at køle og smøre motoren. Derfor udviklede Q8 en ny type gasmotorolie, Q8 Mahler GR5, som er en olie specielt udviklet til biogasmotorer og udfordringerne med skiftende biogaskvalitet.

Læs mere om vores gasmotorolier


Fagartikler - vidensdeling til energisektoren

Med mere end 30 års erfaring indenfor smøremidler til energisektoren, tør vi godt kalde os selv specialister. Og vi deler gerne ud af vores viden om alt angående gasmotor-, turbine-, kompressor- og vindmølleolier. 

Q8 Mahler fremviser fremragende egenskaber i Liebherr-gasmotorer

Hos Q8Oils udvikler vi højtydende stationære gasmotorolier til mange forskellige motormærker. Vores unikke QRAS-analyse bekræfter, at Q8 Mahler fungerer ekstremt godt i Liebherr-gasmotorer.

Bedømmelse af brugte gasmotoroliers oxidationsgrad på grundlag af prøver

Ved at analysere olieprøver kan du bestemme olieskiftintervallet, som oxidationsgraden er et element i. Læs om de forskellige metoder til at teste oxidationsgraden på grundlag af prøver fra brugte gasmotorolier.

Hvad er årsagen til nitrering i gasmotorolier, og hvordan kan dette undgås?

Nitrering forårsager aflejringer og kan i sidste ende resultere i, at motorens ydeevne reduceres, samt at motordele beskadiges. Find ud af, hvordan du kan detektere, undgå og håndtere nitrering i din gasmotor.

Q8 som totalleverandør

Hos Q8 kan vi levere mere end blot smøremidler.

Brændstof

Skal vi holde dig kørende hjemmefra? Du kan nemt og hurtigt bestille brændstof til din hjemmetank med levering fra dag til dag. Ring til vores kundeservice eller bestil via Q8 Login efter oprettelse. 

Forsikring

Med vores selvrisikoforsikring LowRisQ Erhverv+ slipper du for unødige økonomiske konsekvenser. Får du en skade på firmabilen eller du mister dine nøgler, så dækker vi selvrisikoen for kun 188kr./md.

Fyringsolie

Skal vi opvarme din stald, hus eller lagerbygning? Bestil fyringsolie til din hjemmetank via vores kundeservice og få leveret næste dag. Du kan også bestille via Q8 Login eller få automatisk opfyldning. 

Erhvervskort

Med Q8 Erhvervskort får du rabat på brændstof alle 475 Q8, F24, Shell eller Shell Express stationer. Du får samtidig fuldt overblik over alle jeres Q8 kort transaktioner på benzin, diesel, vask eller parkeringsbilletter.

Vi er der for dig, 24/7

Vores kundeservice er døgnåben hele året rundt, så du kan altid forvente en god service fra os. Du kan ringe til dem på 7012 8888.