Gasmotorolie

Q8 Oils har udviklet og produceret olier til det danske gasmotormarked siden slut 1980’erne. Vores Q8 Mahler-serie indeholder 15 forskellige olier tilpasset efter forskellige motorer og gaskvaliteter og lever alle op til de højeste standarder, og de nyeste skærpede krav fra maskinfabrikanterne.

 

Op til 5 dages leveringer på bulk

Thumb

Godkendte gasmotorolier af høj kvalitet

Kort

Produktteknisk rådgivning

Mere end 30 års erfaring med gasmotorolier

Siden decentraliseringen af kraftvarmeværkerne i slutningen af 1980'erne har Q8Oils udviklet og produceret olier til det danske gasmotormarked. Vi har siden da haft vigtige samarbejder med nogle af verdens førende gasmotorfabrikanter såsom GE Jenbacher, RR Bergen og Caterpillar for at kunne levere de bedste produkter til kraftvarmeværkerne i Danmark.

Vi har et stærkt team bestående af salgsingeniør, Søren Junker, og produkttekniker, Søren Julegaard, som har været i branchen lige, siden de decentrale kraftvarmeværkers indtog i Danmark. De har været med til at udvikle vores produktserie til gasmotorolier, Q8 Mahler, og tilpasset den til de fleste gasmotores behov, og står klar til råd og vejledning om produkterne samt hjælp til udvikling af specialiseret løsning til dig. 

 

Forbedre din gasmotors produktivitet og pålidelighed

Der er et stigende antal af højeffektive motorer på markedet. Gasmotorer er specielt udsatte for ekstreme arbejdsforhold, især omkring forbrændingskammeret. Dette resulterer i betydelige tekniske udfordringer for smøremiddelproducenter, især hvad angår oxidationskontrol og minimering af belægninger med enestående Total Base Number (TBN) stabilitet. 

Q8 Mahler er en produktserie af kvalitets smøremidler til motorer, som kører på alle typer af gas inklusiv naturgas (bio-, losseplads-, kloak- og andre højt forurenet gasser) samt til automotive gasmotorer. Med olierne opnår du følgende fordele: 

  • Høj modstand mod oxidation og nitrering til forlængede intervaller
  • Lav tendens til askeafsætning og god modstand mod motor bankning
  • Fremragende anti-slidegenskaber for at beskytte motoren mod slid af ventilsæde
  • Høj kapacitet for syreneutralisering som følge af høj TBN stabilitet

 

Vores Q8 Mahler-serie lever op til de højeste standarder, og de nyeste skærpede krav fra maskinfabrikanterne. Vi tilbyder i dag mere end 15 produkter i serien, som hver især er tilpasset efter forskellige motorer og gaskvaliteter, og har vi ikke en, der passer præcis til dit behov, så skræddersyr vi en løsning til dig. 

 

 

Book et møde

Søren Junker har mere end 30 års erfaring som ingeniør i oliebranchen med fokus på gasmotorolier. Du kan booke et uforpligtende møde med Søren og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Udfyld formularen, så kontakter Søren dig. 

 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Q8 Mahler-serien

Vi har samlet en række informationer om produktseriens tekniske specifikationer og godkendte tests.

 

Udvalgte gasmotorolier

Q8 Mahler G5    SAE 40

Mineralsk gasmotorolie specielt udviklet til stationære gasmotorer, som kører under krævende forhold, og hvor det anvendte brændstof er naturgas eller svovlfri biogas.

Q8 Mahler G8    SAE 40

Mineralsk gasmotorolie specielt udviklet til stationære gasmotorer, som kører under krævende forhold, og hvor det anvendte brændstof er naturgas, biogas eller lossepladsgas.

Q8 Mahler GR5    SAE 40

Syntetisk gasmotorolie specielt udviklet til stationære gasmotorer, som kører under krævende forhold, og hvor det anvendte brændstof er naturgas eller svovlfri biogas