Q8 som leverandør

De færreste ved, at vi i mere end 30 år har leveret smøremidler til industrien. Hydrema har vi leveret til næsten fra starten. Se videoen om vores samarbejde herunder.

Hvis du booker et uforpligtende møde med vores rådgivere inden 31. januar, deltager du i konkurrencen om en skiferie efter eget valg.

Hydrema

I 1950’erne startede den familieejet virksomhed, Hydrema, i Støvring, og laver primært high-end maskiner til entreprenørbranchen, som de kan specialdesigne efter behov. I dag er de udbredt i 26 lande og beskæftiger ca. 540 personer. For dem er medarbejderne grundkernen i deres virksomhed, når kunderne efterspørger kvalitet og fleksibilitet. For Hydrema er valget af leverandør baseret på leverandørens tekniske indsigt og produktsortiment, derfor har de brugt Q8 som leverandør siden 1990.

Klik på billedet for at se videoen.

Hydrema

Book et møde og vind en skiferie

Book et møde via nedenstående formular, og deltag i konkurrencen om en skiferie til en værdi af 15.000 kr.*

Når du har udfyldt formularen, vil du blive kontaktet af Søren eller Bjarne indenfor et par dage med henblik på at aftale en mødedato. Vinderen af konkurrencen trækkes den 3. februar 2020 og vinderen får direkte besked. 

Skiferien udbydes af Skistar og du sammensætter selv din skiferie og bestemmer selv hvem der skal med, så den bliver ligesom du ønsker - ligesom når du handler hos Q8. *Præmien gives som et gavekort, der er gældende i 36 måneder og kan ikke ombyttes til kontanter.

Udfyld og deltag

Book et møde via nedenstående formular og deltag i konkurrencen om en skiferie til en værdi af 15.000kr*

Når du har udfyldt formularen, vil du blive kontaktet af Søren eller Bjarne indenfor et par dage med henblik på at aftale en mødedato. Vinderen af konkurrencen trækkes den 3. februar 2020 og vinderen får direkte besked. 

Skiferien udbydes af Skistar og du sammensætter selv din skiferie og bestemmer selv hvem der skal med, så den bliver ligesom du ønsker - ligesom når du handler hos Q8. *Præmien gives som et gavekort, der er gældende i 36 måneder og kan ikke ombyttes til kontanter. 

Klik på "deltag" for at udfylde formularen.

 
 
 

Tak

Søren eller Bjarne kontakter dig snarest, for at booke et møde. Vinderen af konkurrencen trækkes den 3. februar 2020.

Indtil da er du velkommen til at læse lidt mere om os på denne side, og f.eks. se videoerne med hvad vores kunder siger om os. 

Vi har stor leveringssikkerhed da vi leverer direkte fra vores lager i Danmark.
 
 • Emballage produkter leveres fra dag til dag, så du ikke løber tør
 • Bulk produkter leveres indenfor 5 hverdage
 • Automatisk levering, tankovervågning og udlån af udstyr
 
Q8Oils har mere end 100 års erfaring med udvikling og test af olie til metalbearbejdning. De fleste af de metalbearbejdningsolier (kølesmøremidler, vangeolie, skæreolie og formolie mv.) er udviklet i forskellige klasser og tilpasset flere forskellige maskiner.
 
Nogle findes også som bionedbrydelige smøremidler eller som fødevaregodkendte
Læs mere om hvor vores smøremidler kommer fra 
 • Vores rådgivere har baggrund som ingeniør eller maskinmester
 • Har hver over 25 års erfaring indenfor industri
 • Lytter og forstår dine udfordringer og problemer
Vi tilbyder vores kunder forskellige olieanalyser. Spørg altid din rådgiver om vejledning. 
 
 • Q8RAS-analyser – Rutine Analyse Service af motorolier
 • Hydraulikolie analyser – partikeltælling og partikelanalyse
 • Ad hoc analyser – enkeltstående analyser 
 

Produkter

Kølesmøremidler

Q8 Baroni, Q8 Berlioz og Q8 Brunel er vores kølesmøremidler. De har forskellige forcer, men giver alle en overfladefinish af høj kvalitet på alle metaller, reducerer driftsomkostninger og øger værktøjets levetid.

Skæreolier

Q8 Bach produktserie er skæreolier tilpasset en lang række metalbearbejdningsanvendelser. Kraftig smøreevne. Lav flygtighed og reduceret produktion af olietåge. Modstandsdygtig over for oxidation.

Vangeolier

Vores Q8 Wagner produktserie er specielt udvikling til smøring af vanger, styr, gear mm. på bearbejdningsmaskiner. De beskytter mod vandbaseret skærevæske og reducerer friktion. 

Se alle produkter

Vi har mange flere olier specielt udviklet til metalbearbejdningens dreje-, fræse-, slibe- og boreopgaver. F.eks. hærdeolie, spindelolie, smørefedt og diverse serviceprodukter.

Hvad siger vores kunder om os

Hydrema er en familieejet virksomhed, som lægger vægt på leverandører med teknisk stor indsigt. De har været kunde hos Q8 i 30 år.

JB Production startede i 1982 i Horsens og er i dag en international virksomhed. De har netop startet samarbejdet med Q8 efter en succesfuld test af vores kølesmøremidler.

Sawo er Nordeuropas største leverandør af lasthåndteringsudstyr. De startede samarbejdet med Q8 i 2002 blandt andet på grund af Q8s brede produktprogram.

 

(Klik på hvert billede for at se de forskellige videoer.)


Hydrema
JB Production
Sawo

Kontakt vores rådgivere

Søren Junker er uddannet mekanik ingeniør og har mere end 30 års erfaring indenfor oliebranchen. Han har stor viden på hele industrifeltet uanset om du har brug for en ekspert på gasmotorolier, metalbearbejdning eller generel industri.

 • Rådgiver med baggrund som ingeniør
 • 30 års erfaring indenfor olie til industrien
 • Ekspert på gasmotorolie
 • Bred teknisk forståelse uanset maskine

 

Ring direkte til Søren på 4599 2573 

 

Bjarne Wittenberg er uddannet maskinmester, og arbejdet som dette på store fragtskibe inden han endte i oliebranchen, hvor han nu har været i over 30 år. Han er ekspert på kølesmøremidler men har også stor erfaring med metalbearbejdning og generel industri.

 • Rådgiver med baggrund som maskinmester
 • 30 års erfaring indenfor olie til industrien
 • Ekspert på kølesmøremidler
 • Bred teknisk forståelse uanset maskine

 

Ring direkte til Bjarne på 4212 6645 

 

Q8Oils

Q8Oils har mere end 100 års erfaring indenfor udvikling, test og produktion af smøremidler til metalbearbejdning. Vores R&D team tager en innovativ og progressiv tilgang til at udvikle forskellige produkter tilpasset enhver situation. Vi udvikler produkter der kan forlænge levetiden på de forskellige metalkomponenter og reducere driftsudgifterne. Smøremidlerne lever samtidig op til de stigende krav fra højere tryk, hurtigere arbejdende maskiner, nye materialer og avancerede værktøjsteknologier.

Et udvalg af Q8Oils produkter til metalbearbejdning er desuden fødevaregodkendte smøremidler eller bionedbrydelige smøremidler. 

Bæredygtighed i Q8

Som et af Skandinaviens største olieselskaber har vi valgt at tage ansvar for vores påvirkning af vores omgivelser. Derfor har vi igangsat forskellige initiativer, for at efterleve vores vision om at være en bæredygtig muliggører for mennesker i bevægelse.
 
Et af vores initiativer går på at vi skal være i 2030 skal CO2-udledningen fra vores egen drift være et rundt 0. 

Q8 som totalleverandør

Hos Q8 kan vi levere mere end blot smøremidler.

Brændstof

Skal vi holde dig kørende hjemmefra? Du kan nemt og hurtigt bestille brændstof til din hjemmetank med levering fra dag til dag. Ring til vores kundeservice eller bestil via Q8 Login efter oprettelse. 

Forsikring

Med vores selvrisikoforsikring LowRisQ Erhverv+ slipper du for unødige økonomiske konsekvenser. Får du en skade på firmabilen eller du mister dine nøgler, så dækker vi selvrisikoen for kun 188kr./md.

Fyringsolie

Skal vi opvarme din stald, hus eller lagerbygning? Bestil fyringsolie til din hjemmetank via vores kundeservice og få leveret næste dag. Du kan også bestille via Q8 Login eller få automatisk opfyldning. 

Erhvervskort

Med Q8 Erhvervskort får du rabat på brændstof alle 475 Q8, F24, Shell eller Shell Express stationer. Du får samtidig fuldt overblik over alle jeres Q8 kort transaktioner på benzin, diesel, vask eller parkeringsbilletter.