Transport

Hver dag er en rejse mod at komme hurtigt fra A til B. Konkurrencen er benhård i transportbranchen, og der er hverken plads til forsinkelser eller fejl. Med Q8 som partner får du en dedikeret leverandør, der vil gøre alt for, at du kan udføre dine opgaver nemt, effektivt og problemfrit. Hver dag.

Det får du hos Q8 Erhverv

Kort

Døgnåben support på flere sprog

Q8 kortsikkerhed

Dieselkort med indbygget sikkerhed

Map

+760 stationer spredt over hele Europa

+475 stationer i hele Danmark (gælder Erhvervskort)

IDS – Ét dieselkort til hele Europa

Tanker du diesel i Danmark. Eller måske i hele Europa. Så kommer du langt med et IDS Dieselkort i hånden. Du finder IDS-anlæg på de vigtigste ruter rundt i Europa og får en række fordele med på vejen. 

 • Høj sikkerhed
 • Personlig service døgnet rundt
 • Fuldt overblik over priser og forbrug 

Netværk over stationer og anlæg

Her finder du en oversigt over de mere end 275 stationer og anlæg, du kan bruge dit IDS kort på.

Kom gratis med på Transportmessen 2023

Vi er med på Transportmessen 2023 i Herning og klar til at give dig råd og vejledning til fx, hvordan en omstilling af din transport gør virksomheden klar til fremtiden.

Det får du på messen

 • Fuldt overblik over vores løsninger til transport
 • 20 % rabat på vores populære ladeboks Charge Amps Halo
 • Gratis adgang til messen med vores invitationskode
 • Få rabat på brændstof og bilvask med Q8 Erhvervskort

Mød vores kunde FREJA

Hør vores kunde Freja fortælle om, hvordan vores samarbejde har udviklet sig gennem årene gennem vores unikke speditøraftale.

Brændstof og smøremidler

Hos Q8 får du brændstof og smøremidler, der beskytter motoren og sikrer optimal udnyttelse af motorkraften.  

Brændstoffer ›
Smøremidler ›

Produkter til transport

GoEasy - nyt forbedret brændstof, der rengører og plejer motoren

Hos Q8 arbejder vi hver eneste dag på at gøre det nemt for mennesker at være på farten. Derfor har vi nu udviklet brændstoffer, der hjælper med at holde din motor i topform. Den nye formel af additiver, som vi har tilsat vores brændstoffer, er specieldesignet til at pleje motoren og gøre den mere effektiv. GoEasy er skabt til at aktivt pleje og rengøre din motor, når du er på farten. 

GoEasy-familien består bl.a. af:

Brændstoffer til transportbranchen:

 • GoEasy IDS Truck Diesel
 • GoEasy Transport Diesel  
 • GoEasy Transport Diesel Extra 

GoEasy IDS Truck Diesel
Når additiverne i vores IDS Truck Diesel bliver udskiftet, så skruer vi samtidig op for additivet i produktet, så du får et bedre udbytte af de rensende egenskaber, som produktet tilføjer din motor. Derudover ændrer vi navnet så du fremadrettet ser navnet GoEasy IDS Truck Diesel på din faktura. Men for at gøre det nemmere for dine chauffører ændrer vi ikke navnet på vores IDS-anlæg. De skal blot tanke, som de plejer.

GoEasy Transport Diesel og GoEasy Transport Diesel Extra
Vores hjemmetanksprodukter, Excel Transport Diesel og Transport Diesel, får også både udskiftet additivet, forhøjet additiv niveauet og nyt navn. Som hjemmetankskunde fortjener du en ligeså høj kvalitet som på stationerne men uden en ekstra omkostning. Derfor vil du, næste gang du bestiller diesel til din hjemmetank, få det nye GoEasy Transport Diesel Extra (tidligere Excel) eller GoEasy Transport Diesel fyldt på. 

Alle additiver er testet efter europæiske standarder på vej og i laboratorium – blandt andet vores eget forskningslaboratorium Q8 Research. Hvis der er spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte Kundeservice på telefon 7012 8888.

Vi kender transportbranchen

Du er altid velkommen til at trække på en af vores fagspecialister, der kender din branche til bunds. De kan bl.a. hjælpe dig, når du får brug for svar på specifikke eller tekniske spørgsmål til vores smøremidler eller brændstoffer.

Kort

Få et Q8 Erhvervskort i dag

Du få flere fordele og fuldt overblik med et Q8 Erhvervskort i hånden.

 • Betal med kortet, når du parkerer i lufthaven
 • Betal med kortet, når du kører over Storebælt 
 • Betal med kortet, når du tanker diesel og benzin 
Kundeservice

Kan vi hjælpe?

Vi laver gerne en aftale, der passer helt perfekt til dig og dine biler.

Ring til os på 7012 8888, og fortæl lidt om din hverdag i transport-branchen, så laver vi en skræddersyet aftale med rabatter og fordele, som bliver svær at sige nej til.

Tilmeld dig gode råd og nyheder

Sig ja tak, og få nyheder, rådgivning, information om nye produkter og løsninger fra Q8 Erhverv. Vi kender din branche og tilpasser dine nyhedsbreve, så de er relevante for dig.

Det får du

 • Nyheder
 • Rådgivning
 • Specielle tilbud
 • Konkurrencer