Forstå betydningen af BMW Longlife-04 specifikationen

Tip 1

De europæiske emissionskrav fortsætter med at øges, hvilket betyder at bilfabrikanterne (OEM'er) er nødt til fortsat at udvikle deres motordesign og integrere disse med avancerede efterbehandlingssystemer for sikre de skrappe krav overholdes. 

 

 

Tip 2

I 2004 introducerede BMW deres Longlife-04 specifikation som et svar på ændringer i deres motordesign som var indført for at møde Euro 4 emissionskravene. I 2009 blev specifikationskravene opgraderet da Euro 5 emissionskrav trådte i kraft, og igen i 2014 da Euro 6 blev indført. Med udviklingen af ny motortest BMW N20 bortfaldt i 2019 tidligere godkendelser baseret på BMW N52 motortest. BMW Longlife-04 blev udviklet for at garantere en optimal levetid for benzin- og dieselmotorer både med og uden partikelfilter.

 

 

Tip 3 

Motorolier udviklet for BMW Longlife-04 specifikationen har et lavere indhold af SAPS (Sulfateret Aske, Phosphor, Svovl) som nedsætter opbygning af askeafsætninger i partikelfiltre og forlænger levetiden for katalysatorer. Dette forlænger bilens levetid, minimerer ejerens reparationsomkostninger betydeligt og sikrer fortsat god driftsøkonomi.

 

 

Tip 4 

BMW Longlife-04 giver mange præstationsfordele inklusiv forbedret holdbarhed og renhold. Specifikationen er også blevet opdateret flere gange siden lancering og omfatter:

  • Skrappere motortest
  • Forenelighed med biobrændstof
  • Forbedret lavtemperaturegenskaber
  • Ny benzinmotor holdbarhedstest
  • Tre nye olieoxidationstest
  • En ny turbolader forkoksningstest
  • En ny slidtestbænk

 

 

Tip 5 

For at sikre fortsat ydelse og drift af et køretøj er det vigtigt at anvende det korrekte smøremiddel for at beskytte efterbehandlingsudstyret, sikre motorens holdbarhed og bibeholde optimal brændstofforbrug.

 

Produkterstatning

Pga. den nye specifikation erstatter vi Q8 Formula Special G Long Life 5W-30 med Q8 Formula Special RN 5W-30 som netop opfylder den nyeste udgave af BMW Longlife-04 specifikation. 

 

Produktblade

Q8 Formula Special G Long Life 5W-30

Q8 Formula Special RN 5W-30

 

 

 

Online smøreskema

Find nemt og hurtigt den rigtige smøreolie. Du kan søge på alle typer maskiner og køretøjer og få en detaljeret beskrivelse af de smøremidler, vi anbefaler dig at bruge.

Smøreskema

Bestil smøremidler

 

Ny kunde

Første gang du bestiller?

 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Eksisterende kunde

Har du bestilt før

Teknisk rådgivning

Har du specifikke eller tekniske spørgsmål til vores smøremidler, så sidder vores specialist klar til at give dig grundig rådgivning. Søren kan både hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, eller hvordan du anvender vores smøremidler.

Søren Julegaard

Søren Julegaard

Titel: Product Manager
Område: Smøremidler
Telefon: 4599 2572
Email: produktteknik@Q8.dk