Pas på godt på dine maskiner mens de står vinteren over

Det er velkendt at rust er skæmmende for maskinernes udseende og forkorter holdbarheden, hvilket går ud over værdien. En velholdt maskine bevarer sin værdi.

Uanset om maskinen står opbevaret indendørs eller udendørs er den udsat for fugt og kulde, hvilket bevirker at der dannes kondens, som er grundlaget for rust. Derfor er det en god ide, når maskinerne skal i vinteropbevaring, at beskytte dem mod rust og korrosion ved at sprøjte dem ind i rustbeskyttelsesmiddel.

Vores anbefaling er Ravel WX 1202, som er en videreudvikling af vores hidtil velafprøvede produkt Ravel D, hvilket det erstatter.

Ligesom sin forgænger er Q8 Ravel WX 1202 en voksholdig korrosionsbeskyttende væske baseret på et opløsningsmiddel med et højt flammepunkt. Efter fordampning af fortynder efterlades en tynd voksagtig film der giver en middel til langvarig beskyttelse. Men derudover har produktet fået 3 nye forbedringspunkter:

  • Forlænget beskyttelsestid
  • Mildere lugt
  • Bariumfri voks

 

I Ravel D var beskyttelsestiden indendørs på op til 12 måneder og udendørs op til 6 måneder. Begge egenskaber er forbedret i Q8 Ravel WX 1202, som har en indendørs beskyttelsestid på op til 18 måneder og en udendørs på op til 12 måneder. Produktets lugt er også forbedret, således håndteringsgenerne mindskes. En helt ny egenskab er at produktet indeholder en bariumfri voks. Barium betragtes i visse sammenhænge for at være miljøbelastende, og er derfor uønsket i miljøfølsomme områder.

Q8 Ravel WX 1202 kan let påføres og anvendes på alle jernholdige emner uanset deres profil, og kan let fjernes igen ved at rengøre emnet i et affedtningsmiddel, som enten Q8 Affedtning eller Q8 Naturaffedtning. 

 

Læs produktblad

 

Online smøreskema

Find nemt og hurtigt den rigtige smøreolie. Du kan søge på alle typer maskiner og køretøjer og få en detaljeret beskrivelse af de smøremidler, vi anbefaler dig at bruge.

Smøreskema

Bestil smøremidler

 

Ny kunde

Første gang du bestiller?

 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Eksisterende kunde

Har du bestilt før

Teknisk rådgivning

Har du specifikke eller tekniske spørgsmål til vores smøremidler, så sidder vores specialist klar til at give dig grundig rådgivning. Søren kan både hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, eller hvordan du anvender vores smøremidler.

Søren Julegaard

Søren Julegaard

Titel: Product Manager
Område: Smøremidler
Telefon: 4599 2572
Email: produktteknik@Q8.dk