Martin Bonde

Udvikler fremtidens digitale løsninger

Titel: Solution Area Manager ERP & Shared Systems

Har arbejdet for Q8 og derefter OKQ8 Scandinavia siden: 2001

Beskriv dine arbejdsopgaver:

Jeg arbejder i vores IT & Business Integration division, hvor min og mine medarbejderes allervigtigste opgave er at udvikle og implementere fremtidens digitale løsninger sammen med virksomhedens forretningsområder. Det kræver et tæt samarbejde med de kravstillere, som findes i forskellige dele af forretningen. Samtidigt samarbejder jeg tæt med eksterne leverandører om at nå de ambitiøse mål, vi sætter sammen.

Hvad er dit største projekt lige nu?

Vi arbejder rigtig meget med udnyttelsen af Big Data. 
Et konkret eksempel fra vores servicestationer er, at vi tager alle transaktioner fra kasserne ind i et Data Ware House – vi kan derefter bearbejde det ved hjælp af Artificial Intelligence, så kan vi optimere vagtplan, vareudvalg og kampagneopfølgning - så kundeoplevelsen bliver bedre hele tiden. 

Vi har de seneste år gået fra et decentralt datalager til et centralt – det betyder, at vi bedre kan bearbejde og konsolidere data, så vi tilgår data live og kan bruge det mere aktivt. Alle mine projekter lige nu handler om, at vi skal blive en endnu mere datadrevet virksomhed, og det gør vi ved at sikre et maksimalt udbytte af vores livedata, så vi skaber rum til at handle på det. 

Det næste store projekt, som vi arbejder med er vores online platforme mod kunden – kunden skal kunne købe hvad som helst fra vores sortiment, når som helst og med det ønskede betalingsmiddel.


Hvad er den største udfordring, og hvad ville være den største sejr for dig i den kommende tid? 

Den største udfordring er migreringen af gamle platforme over på Cloud-teknologi, så de kan tale sammen med nye systemer – og det i en hverdag, hvor prioriteringer og trends skifter hele tiden. En udfordring er også, at vi ikke kan forudse, hvilken teknologi og hvilke løsninger, der kommer til at slå igennem – for vi har med store investeringer at gøre. Den største sejr i mit arbejde er, når vi forudser korrekt, når vores løsninger taler sammen på den rigtige måde og i sidste ende giver en bedre kundeoplevelse.


Hvad er det bedste ved dit job? 

Jeg vil sige fleksibiliteten, og at jeg har spændende nye opgaver på tværs af hele virksomheden. Derudover så er det meget unikt for min nuværende rolle, at jeg har muligheden for at lære fra mig og sparre med eksterne samarbejdspartnere fra hele verden.

Flere karriereveje hos os OKQ8

Scandinavia tilbyder mange muligheder for udvikling og karriere – både i Danmark og i udlandet. Her kan du læse om nogle af vores medarbejderes jobvalg.

Harri Ikeda Karjalainen

Tillidsskabende Domain Architect CRM IT.

Emma Jernberg

Fra sommervikar i kundeservice til robotudvikler.


Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.