Emma Jernberg

Med passion for systemer og teknologi. Fra sommervikar i kundeservice til robotudvikler.

Titel: Robotics Process Automation Developer 

Har arbejdet for Q8 og derefter OKQ8 Scandinavia siden: 2007


Hvad er din nuværende rolle?

Jeg arbejder på nuværende tidspunkt som Robotics Process Automation Developer, og det betyder, at jeg udvikler digitale robotter, der effektiviserer de forskellige tidskrævende processer, der er i OKQ8 Scandinavia. Jeg har været i OKQ8 siden 2007, hvor jeg startede som sommervikar i kundeservice. 


Hvad har været dit mest betydningsfulde projekt?

Det er nok ikke et afgrænset projekt, jeg kan pege på her, men det må næsten være mit daglige arbejde med at udvikle robotter. Da jeg fik mit nye arbejde i april sidste år, vidste jeg intet om Robotics, jeg vidste ikke engang, hvad det var. Siden da har jeg udviklet fem processer, der tager udgangspunkt i digitale robotter. Det betyder, at mine tidligere kolleger i kundeservice nu får ”robothjælp” og slipper for at lave mange ensformige og tidskrævende opgaver, og i stedet kan fokusere på vores kunder.

 

Hvad er din største personlige sejr i løbet af din tid hos OKQ8 Scandinavia?

At jeg startede som sommervikar i kundeservice og i dag arbejder med Robotics, som er et helt nyt område for både OKQ8 Scandinavia og mig. Jeg er også stolt over den tillid, virksomheden har vist mig, og muligheden for nye roller og udfordringer. 


Hvad er det bedste ved dit job?

Det er at se, at mit arbejde gør mine kollegers arbejde lettere. På grund af åbenheden i virksomheden, er det så simpelt, at hvis jeg har et forslag eller en idé, så vender jeg det bare med min chef, ligegyldigt hvad det kunne være. Her er meget højt til loftet, man kan sige, hvad man tænker, og der er ingen lukkede døre. OKQ8 Scandinavia er en stor lille virksomhed med mange muligheder, vi har lidt af alt, og man kan lære meget om mange ting. 


Hvordan ser din fremtid ud?

Jeg ser positivt på fremtiden og ved med sikkerhed, at jeg vil blive i OKQ8 Scandinavia i lang tid fremover, jeg trives virkelig godt her. Jeg vil gerne arbejde med den nyeste teknologi, og jeg håber, at OKQ8 Scandinavia vil fortsætte med at teste nye teknologier og arbejdsmetoder. 

 

Læs om flere karriereveje hos os

OKQ8 Scandinavia byder på mange muligheder for udvikling og karriere, både i Danmark og i udlandet. Her kan du læse om nogen af vores medarbejderes vej til et spændende job.

Martin Bonde

Udvikler fremtidens digitale løsninger.

Harri Ikeda Karjalainen

Tillidsskabende Domain Architect CRM IT.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.