Vind med Q8

Vi har løbende konkurrencer, hvor du kan deltage og vinde spændende præmier. Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, downloade vores app eller følge os på facebook.

Bjældeklang....kom i gang - med vores juuulekalender

Vær med i vores julekalender, hvor du hver dag fra 1. december til og med juleaften kan vinde dejlige og hyggelige kalendergaver. Bag lågerne gemmer der sig alt fra bilvask og biografbilletter til minikøleskab, lækkert bagværk og meget mere.

Hver dag i julemåneden får du en e-mail med et link til dagens spørgsmål, og svarer du rigtigt, er du med i lodtrækningen om dagens præmie. Jo flere rigtige svar, desto større chance for at vinde hovedpræmien: 1 stk. gavekort på 12.000 kr. til Q8.

Spil og vind med Q8

I vores  hyggelige spilunivers tilføjer vi aktuelle spil. Klik ind og deltag i konkurrencerne. Vi håber, du vinder.

Få besked via vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så får du altid besked, når der er nye konkurrencer i gang med sjove og hyggelige præmier. 

Fordele ved nyhedsbrev

  • Få besked om konkurrencer
  • Altid gode tilbud og rabatter hos Q8
  • Tips og gode råd i løbet af året
Q8 app

Gode tilbud med Q8 App

Hent vores app i dag, så har du altid et godt tilbud ved hånden og du kan let finde nærmeste Q8. Du kan også indtaste din nummerplade og finde præcis de produkter, som passer til din bil.

Q8's nyhedsbrev

Hvis du vil have gode tilbud, unik adgang til konkurrencer og nyttig viden, der hjælper dig godt på vej – Så tilmeld dig Q8s nyhedsbrev.

Facebook

Følg os på Facebook

Få gode tilbud, deltag i konkurrencer samt få nyheder og tips til bilen.