Det nye Q8.dk begynder at tage form

 Det er en betaversion. Dvs. at websitet er under udvikling, ikke alle sider og funktioner er tilgængelige endnu. 

Bæredygtig transport

Vi vil være den foretrukne muliggører for bæredygtig bevægelse. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af produkter og services, som hjælper dig eller din virksomhed med omstillingen til en bæredygtig transport.

På vej mod fossilfri mobilitet

Neste MY Renewable Diesel (HVO100)

Neste MY Renewable Diesel (HVO100) er et biobrændstof produceret på affald og forskellige rest- og biprodukter. Ved at tanke med brænstoffet HVO100 kan du reducere din CO2-udledning med op til 90 %.

LNG

LNG står for Liquified Natural Gas og er et mere miljøvenligt alternativ til diesel. Med LNG elimineres svovludledningen, mens mængden af sodpartikler bliver mindsket markant. Derudover reducerer man CO2-udledningen med op til 20 procent ved brug af LNG frem for konventionel diesel.

E10

Produktnavnene E5 og E10 angiver mængden af biobrændstof iblandet benzinen. E10 er den nye standard, og det er også her, der er iblandet den største andel af biobrændstof (10 %). Vi anbefaler, at alle, der kan, tanker E10.

Opladning af elbil

I løbet af foråret 2022 opsætter vi lynladere til elbiler på tre udvalgte stationer i hovedstadsområdet. Frem til 2026 vil vores netværk af ladestationer vokse til at dække hele Danmark, så det kan blive lige så nemt at lade elbil, som det er at tanke benzin.

Skånsom vask for bil og miljø

Hver femte dansker vasker bilen derhjemme og ikke på et bilvaskeanlæg. Men vidste du, at det faktisk er skadeligt for miljøet at vaske bilen hjemme på gaden, i indkørslen eller på græsplæner? Når man vasker bilen hjemme, risikerer man, at olie og tungmetaller løber ud med spildevandet og ender i naturen – hvilket kan gå ud over planteliv, dyreliv og grundvand. Derfor anbefaler vi at vaske bilen miljørigtigt ved at slå et smut forbi en vaskehal med rensningsanlæg og olieseparatorer. 

Vask bilen hos os

Vores vaskehaller er udstyret med både renseanlæg og olieseparatorer, der sammen sørger for, at vandet kan bruges vask efter vask, og at ingen skadelige stoffer ender i naturen. Derudover benytter vi os af biologisk nedbrydelige produkter. Kig forbi os, så hjælper vi dig med at få bilen ren på en mere miljøvenlig måde.