Bliv en modig leder

Lederskab i OKQ8 Scandinavia er præget af mod og engagement, hvor egen drivkraft, motivation og værdier er afgørende. Vores ledere skaber de rette forudsætninger, så både medarbejdere og virksomhed kan udvikle sig.

Lederskab er en drivkraft for succes

Hos OKQ8 Scandinavia er vores mål at give lederne de rette forudsætninger for at turde tænke anderledes, vise handlekraft og tage modige beslutninger, så der bliver skabt rum til udvikling og fremskridt.

Som leder i vores virksomhed har man en vigtig rolle og en stor mulighed for at påvirke. Ledelsen læner sig op af virksomhedens værdigrundlag og skal altid have fokus på kunden og på at nå vores opstillede økonomiske, miljømæssige og sociale mål. Men vores ledere skal også, gennem måden at lede på, se sine medarbejdere og skabe forudsætninger for at medarbejderne kan tage ansvar og udvikle sig.

I vores lederstrategi indgår det også, at man skal opmuntre til samarbejde mellem afdelingerne, fordi mange dele udgør en helhed, og fordi vi sammen bidrager til at være muliggører for mennesker i bevægelse.

Hvor kan du passe ind?

Her kan du læse om, hvordan vi gerne vil udvikle vores ledere, og hvilke egenskaber vi har brug for hos dig som leder.

  • Vi tilbyder lederuddannelse

  • Mulighed for mentorforløb

  • Samarbejde med ledere fra andre divisioner

  • Sparring i lederteams

Som leder hos os skal du have et tydeligt drive. Du kan håndtere et miljø i forandring, tage modige beslutninger og viser handlekraft i udførelsen. Du er projektleder, støtte og sparringspartner i én og samme person, og gennem en coachende ledelsesstil opmuntrer du medarbejderne til at tage ansvar.

Du mister aldrig dit fokus på forretningen, og du ser styrken i at networke, dele viden og samarbejde.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.