Vores organisation

Q8 er et brændstof- og energiselskab og en detailhandelskæde. I 2012 fusionerede Q8 Danmark A/S og OKQ8 i Sverige til ét skandinavisk selskab under navnet OKQ8 Scandinavia. Vi er en fælles organisation, men vi arbejder under to forskellige varemærker med fælles vision og værdier. OKQ8 Scandinavia er ejet 50 % af OK ekonomisk förening og 50 % af Kuwait Petroleum International.

Direktionen

 

CEO
Karin Eriksson

Corporate Development
Martin Sopko

Retail & Associations
Helle Dahlgren Skov

Sustainability, People & Communications
Erik Nilzén

Finance
Lena Larsson

Supply Chain & Asset Development
Thorbjörn Ridderberg

Konstitueret Digital Business & Members
Thomas Geltmeyer 

B2B Sales 
Helen Axelsson

Konstitueret Legal
Helen Olinder

Vores ejere 

OK ekonomisk förening er Sveriges største OK-forening og ejes af ca. 1.6 millioner svenske medlemmer. Foreningen ejer 50 % af Q8 Danmark A/S, som er en del af det skandinaviske OKQ8 Scandinavia.

Foreningens hovedaktivitet er at levere varer og tjenester til bilisterne i form af både traditionelt og vedvarende brændstof, biltilbehør og en række andre produkter. Det gør de først og fremmest gennem vores virksomhed – OK-Q8 AB – som foreningen ejer sammen Kuwait Petroleum International.

OK-Q8 AB skal tilbyde god kvalitet og et bæredygtigt perspektiv i både produkter og tjenester, faglig kompetence hos alle medarbejdere, højt serviceniveau og prisvenlige produkter. Foreningens overskud går efter konsolidering tilbage til medlemmerne i form af rabatter og dividende.

Kuwait Petroleum International er et statsligt, kuwaitisk olieselskab med virksomheder i syv forskellige europæiske lande. Sverige og Danmark er de eneste europæiske lande, hvor KPI driver virksomhed med en anden part (OK ekonomisk förening). I Belgien, Italien, Holland, Luxembourg og Tyskland er benzinselskaberne fuldt ejede af KPI, og i de lande drives ca. 3.000 servicestationer under navnet Q8. Derudover har KPI mere end 700 IDS-anlæg (International Diesel Service) i Europa. Ca. 70 af disse ligger i Sverige og Danmark.

KPI ejer 50 % af OKQ8 Scandinavia, men selskabet drives af en skandinavisk organisation med køb og salg af olieprodukter fra nordiske leverandører.