App til opladning af elbil hos Q8

Få den bedste lade app hos Q8 og få et nemt liv med din elbil. Med lade appén får du et hurtigt overblik over 350.000 ladepunkter i hele Europa. Hertil kan du både oplade og betale ved brug af appen. Det bliver ikke nemmere.

Hent appen Q8 Opladning

Sådan gør du: download lade appen ved navn Q8 Opladning. Du kan nu hurtigt oprette en konto, tilknytte dit betalingskort og vupti - så er du klar til at planlægge din næste opladning.

I Q8´s ladestander-app kan du fx:

  • Få et hurtigt overblik over alle ladestandere i hele Europa
  • Betale for opladning direkte i appen med dit VISA / Dankort
  • Starte og afslutte din opladning

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android:

 

AppStore 

GooglePlay

Fordelene ved Q8´s populære ladestander-app

Betal direkte i appen

Tilføj dit betalingskort i appen, så betaler du hurtigt og nemt for ladning. Du kan bruge Q8 Opladning til alle standere i Europa. Så kan du nøjes med denne ene app.

Find nærmeste ladestander

Åbn appen og med det samme ser du:

  • nærmeste og ledige stander
  • prisen pr. kw
  • hvilke stiktyper, der findes på standeren.

Start opladningen direkte i appen

Når du har fundet en ledig stander, sætter du stikket i bilen, og så starter du nemt opladningen ved at swipe til højre.

Den nemmeste vej til en ladestander: Q8 Opladning app

Er du på farten og skal finde den nærmeste ladestander? Med Q8 Opladning app klarer du det nemt. Denne brugervenlige app til opladning af elbiler bliver hurtigt din bedste rejsefælle.

Alt hvad du behøver i én app

Q8 Opladning-appen giver dig et hurtigt overblik over nærmeste lademuligheder, uanset hvor i Europa du befinder dig. Det betyder du får adgang til mere end 4.500 ladepunkter i Danmark og over 350.000 ladepunkter i hele Europa.

Appen er brugervenlig og nem at navigere med. Desuden er vores app til ladestander udstyret med flere sikkerhedsfunktioner, der garanterer en sikker opladning hver gang.

Nemme betalingsmuligheder

Q8 opladning app går et skridt videre. Det er vigtigt for os, at det er nemt at betjene og betale direkte i vores lade-app. Ud over at være en fremragende elbil app, kan du nemt foretage betalinger direkte fra appen. Du kan betale med Apple Pay, Dankort, Visakort og Mastercard.

Har du spørgsmål?

I vores FAQ kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om opladning af elbil.

Hvis du ikke fandt svar på dine spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt på 80 20 88 88.