Ladestandere på Frederiksberg

Vi har et voksende netværk af ladestandere til elbilen hos Q8. Er du på Frederiksberg, så skal du ikke køre langt, før du får en enkel og hurtig opladning af elbilen. Så er du hurtigt videre. VI sætter lynladere op på alle vores bemandede stationer frem mod 2026.

Du oplader Hurtigt og praktisk din elbil hos Q8

Når du er på farten med elbilen omkring Frederiksberg, så skal det også være nemt og hurtigt at oplade elbilen. Derfor får du en hurtigladning på udvalgte Q8’s ladestandere rundt omkring i byen. Kør hen til vores lyndadere på Frederiksberg og oplad bilen. Mens bilen oplader, så besøg vores butik og køb lidt mad og drikke til ganen. Når bilen er opladet, er du hurtigt videre, efter du har betalt for opladning med betalingskort eller gennem Q8 Opladning-appen.

Strategisk placerede ladestandere ved Frederiksberg

Er du på vej hjem til Frederiksberg, eller holder I til på Frederiksberg, når I holder ferie i København? Så er der rig mulighed for at oplade elbilen hurtigt indenfor 15 minutter. Vi har lynladere til din elbil i fx Vanløse, Nordvest København og på Nørrebro.

Så uanset om du er på vej ind eller ud af Frederiksberg, så kan du hurtigt og nemt oplade elbilen hos Q8.

Den nyeste teknologi giver dig en hurtig opladning

Q8’s ladestandere på Frederiksberg er designet med dig i tankerne. Vi bruger den nyeste teknologi, der sikrer dig pålidelig og hurtig opladning hver gang. Når du kører ind til Q8 og bruger vores lynladere, tager det ikke lang tid at få ladet elbilen. Efter kun 10-15 min, er du klar til at køre mange kilometer igen.

Giv dig selv en pause i de 10-15 minutter bliver lader – køb en kaffe i butikken og stræk benene lidt. Eller hvad kroppen nu ellers måtte have brug for.

Nemme betalingsløsninger ved lynstandere

Din oplevelse på vores ladestationer skal være så enkel og nem som muligt, og derfor har vi på vores ladestandere i nærheden af Frederiksberg brugervenlige betalingssystemer. 

Når du lader elbilen betaler du nemt med:

Du behøver ikke bekymre dig om komplekse systemer eller abonnementer - vi gør processen enkel og tilgængelig for alle.

Q8 Opladning-appen - oversigt over ladestandere i hele Europa

Q8 Opladning-appen giver dig altid et fuldt overbilk over ladestandere på Frederiksberg, ja i hele Europa.  Hvor du end er i Danmark eller Europa, så giver appen dig altid et fuldt overbliver over offentlige ladestandere i nærheden af dig. I appen kan du også nemt starte og ende opladningen og betale direkte i appen, når du har tilføjet dit betalingskort. 

Du skal blot:

  • Downloade appen
  • Oprette bruger
  • Dele din placering.

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android:

 

AppStore 

GooglePlay

Lad kroppens egne depoter, mens bilen lynlader

Vi har skabt de perfekte rammer på vores Q8 stationer omkring Frederiksberg til dig, der giver bilen en lynladning på vores ladestationer. I vores butikker kan du altid komme ind og fylde energi på kroppen uanset om du trænger til en varm kaffe at styrke dig på eller et godt og mættende måltid, når sulten melder sig.

Hos Q8 finder du altid

  • Lækkert økologisk morgenmad og kager fra Meyers
  • Varm kaffe fra Starbucks
  • Lune retter  - med eller uden kød
  • Søde og salte snacks
  • Kolde drikkevarer

Vi udvikler og forbedrer konstant vores sortiment og faciliteter, så du altid har et stort udbud af muligheder - og på den måde får det optimale ud af pausen, mens din elbil oplader. 

En fordel for vores miljø

Når du vælger at køre elbil og oplade bilen på Q8’s ladestandere, bidrager du til en mere fossilfri fremtid. Elbiler er et vigtigt skridt i retning af at mindske miljøpåvirkningen. Når du oplader elbilen, støtter du en fremtid, der gør en positiv forskel for vores planet.

Kom forbi Q8’s ladestandere omkring Frederiksberg

Når elbilen trænger til en hurtig lynladning næste gang, skal du ikke lede længere end Q8’s ladestandere omkring Frederiksberg. Vores mission vil altid være at give dig den bedste, mest bekvemme og mest pålidelige oplevelse både ude ved ladestanderen og inde i butikken. Vi håber, vi bliver din foretrukne ven på landevejen.