Bilvask i Aalborg

I vores automatiske vaskehaller kan du slappe af, imens vores maskiner vasker din bil. Bilvask bliver ikke nemmere! Vælg mellem flere forskellige programmer og funktioner, eksempelvis vores bedste vask Superpolering med dobbeltpolering, som giver din bil en snavsafvisende overflade og ekstra glans. 

Du kan vaske din bil billigt hos Q8 og F24 flere steder i Aalborg, Nørresundby og omegn. Se adresser og find din nærmeste vaskehal herunder. 

Her kan du vaske bilen

Q8

Hadsundvej 95
9000 Aalborg

Åbningstider i vaskehal
6-22

F24

Hasserisvej 102
9000 Aalborg

Åbningstider i vaskehal
7-22

Q8

Scheelsmindevej 2
9200 Aalborg SV

Åbningstider i vaskehal
7-22

Bilvask i Aalborg fra 89,95 kr.

I Nordjyllands hovedstad Aalborg har du rig mulighed for at vaske bilen i en af vores 3 vaskehaller. Vi har hurtige og effektive vaskehaller i Aalborg og omegn, der giver dig og bilen en hurtig og grundig vask.

Så er bilen blevet godt sandet til efter en tur til Skagen og Grenen, så kom forbi os i Aalborg på fx Hasserisvej. Eller er bilen blevet godt møget til efter et besøg ude på Vikingemuseet Lindholm Høje, så kør ind til Q8 og forkæl bilen med en Årstidens superpolering, hvor vi giver bilen dobbelt op på vask og undervognskyld efterfulgt af en grundig polering og beskyttelse.