Bilvask i Aarhus

I vores automatiske bilvaskemaskiner kan du slappe af, imens vores maskiner vasker din bil. Det bliver ikke nemmere. Vælg mellem flere forskellige programmer og funktioner, eksempelvis vores bedste vask Superpolering med dobbeltpolering, som giver din bil en snavsafvisende overflade og ekstra glans.

Bilvask fra 79 kr.

Vælg en maskinvask, som klarer det hele. Det er den absolut nemmeste og hurtigste genvej til en ren og fin bil. En bilvask tager mellem seks og 12 minutter. Læn dig tilbage, og lad maskinen gøre arbejdet.

Indholdet i vaskeprogrammet afhænger af årstiden og tilpasses sæsonen. Vores sommerprogram indeholder skumvask og insekt opløsning, mens vinterprogrammet indeholder ekstra effektivt skum, undervognsskyl og panelvask. En del af vores bemandede Q8 stationer tilbyder nye vaskehaller med højtryksvask for at gøre rengøringen endnu bedre. Kontakt din nærmeste station, hvis du vil vide mere.

Her kan du vaske bilen

Q8 Service

Randersvej 162
8200 Aarhus N

Q8 Service

Silkeborgvej 304-306
8230 Åbyhøj

 

Q8 Service

Fredensvang Runddel 10
8260 Viby J

 

Vores vaskeprogrammer

Vi tilbyder bilvask på flere end 200 stationer rundtom i Danmark (Q8 og F24). Flere af vores bemandede Q8 stationer er blevet opgraderet med nye højtryksvaske. Med disse vaskeprogrammer bliver din bils sider, paneler og tag spulet med ekstra højt tryk for at få den absolut bedste rengøring. Læs mere om, hvad de forskellige vaskeprogrammer indeholder nedenfor.

Basis

79,95

Inkl. tall Starbucks kaffe 94,95 


Skum-, hjul-, børstevask og tørring

Årstidens
med voks

119,95

Inkl. tall Starbucks kaffe 134,95 


Skum-, hjul-, børstevask og tørring

Undervognsskyl

Ekstra hjulvask

Sommer

Ekstra insektrens, fælgrens og effektiv skum

Vinter

Ekstra skyl og spul af undervogn, sider og hjul

Årstidens
polering

159,95

Inkl. tall Starbucks kaffe 174,95 


Skum-, hjul-, børstevask og tørring (x2)

Undervognsskyl (x2) 

Polering og beskyttelse

Sommer

Ekstra insektrens, fælgrens og effektiv skum

Vinter

Ekstra skyl og spul af undervogn, sider og hjul

Årstidens
superpolering

199,95

Inkl. tall Starbucks kaffe 214,95


Skum-, hjul-, børstevask og tørring (x2)

Undervognsskyl (x2)

Polering og beskyttelse

Ekstra polering og beskyttelse

Sommer

Ekstra insektrens, fælgrens og effektiv skum

Vinter

Ekstra skyl og spul af undervogn, sider og hjul

Vinterpakke (1/10-31/3)

Effektiv mod saltrester, smeltevand, skidt og groft snavs fra vintervejene. Med ekstra skyl og spul af undervogn, sider og hjul.

Sommerpakke (1/4–30/9)

Effektiv mod udsplattede insekter, pollenstøv, sand og fedtede blade. Med ekstra  insektrens, fælgrens og effektiv skum.

Så let er det:

1. Vælg vaskeprogram på betalingsautomaten ude ved vaskehallen

2. Indsæt betalingskort eller scan vaskekupon, som er købt inde i butikken

3. Vælg på automaten om du vil blive siddende i bilen, eller om du vil vente udenfor, mens vi vasker din bil for dig

4. Fold sidespejlene ind, sikr at vinduer og soltag er lukket og skru antennen af. Og så er det bare at køre ind i vaskehallen. Træk håndbremsen, når du holder korrekt.

Tips på vejen

Jo flere gange du vasker din bil, jo blankere bliver den. Det er faktisk sandt. At børsterne i de automatiske bilvaskemaskiner skulle give ridser i lakken er en gammel skrøne.

Førhen var børsterne udrustet med nylonstrå, som kunne efterlade mærker i lakken. Men i dag anvender vi bløde skumbørster.  De er meget skånsomme mod lakken og har snarere en polerende effekt – børsterne minder mest af alt om svampeklude. Bilen bliver blankere, jo flere gange du vasker den.

Hvornår har du sidst puslet din bil?

Næsten alle Q8 stationer har en pusleplads, hvor du kan støvsuge, banke måtter, polere ruder m.m. i fred og ro efter vasken. Husk at du kan låne gratis vinylpleje, silicone, ruderens m.m. i butikken!  

Plejemidler til alle situationer

Vi har seks forskellige bilplejemidler til rådighed, når du vasker! Lån ruderens, silicone, fælgrens, insektfjerner, indvendig og udvendig vinylpleje og spar plads i bagagerummet.