The Happy Chicken Project

En kylling, der har haft det godt, smager godt.

Kyllinger smager godt. Glade kyllinger smager endnu bedre. De lever et sundt liv med nærende foder, masser af plads og masser af motion. Vi avler bedre kyllinger til et bedre liv. Vi mener, at det er det rigtige at arbejde for bedre dyrevelfærd. Vi ønsker at hjælpe dig til et sundere, mere lækkert og mere ansvarligt valg - når du køber take-away eller når du spiser ude. For at holde vores kyllinger glade og sunde giver vi dem nærende foder, masser af plads og aktiviteter for at holde dem optaget. Vi bygger endda legepladser med ramper, stiger, roosts, gynger osv. Vi giver dem frihed og betingelser for at udtrykke deres naturlige opførsel. Vi ønsker, at de skal være glade kyllinger.


  • Happy Chicken er nordisk velfærd og økologi samt at god smag og god samvittighed hænger sammen
  • Happy Chicken er kvalitetsprodukter, hvor dyrevelfærden er høj
  • Happy Chicken er antibiotikafri
  • Happy Chicken er produkter lavet af gode råvarer fra velfærds og økologiske kyllinger

Kig efter The Happy Chicken Project, næste gang du køber noget med kylling hos Q8.

 

Grillet panini m. Happy Chicken og pesto

Paninien er lavet på økologisk brød. Det mørke er med en masse kerner så som rug, hørfrø, gulerødder, hvor det lyse er fyldt m. chiafrø, byg og durum kerner. Kyllingen er Happy Chicken ”kebab”, der er mildt krydret med bla. chili, fermenteret hvidløg, estragon og porcinisvampe, lagt på en sprød lækker bund af frisk spinat og en grov smagfuld basilikum pesto.

Happy Chicken Club Sandwich

Sandwichen er lavet på økologisk brød, og kan fås både i mørkt rugbrød og lys hvede med hørfrø. Kyllingen er Roasted Happy Chicken af kyllingebrystfilet, smagt til med smagfuld Karry mango dressing, sprød salat og soltørrede tomater.

Happy Chicken Nuggets

Happy Chicken Nuggets er lavet på kyllingefilet paneret i sprød pankopanering med et mildt strejf af rosmarin.

Økologiske vinger

Vores saftige økologiske kyllingevinger er krydret med en smagfuld marinade. De har et sprødt ydre, der fremstår flot og indbydende. Under det sprøde skind, finder du masser af saftigt og lækkert kyllingekød. Server vingerne sammen med en lille salat eller bare som den hurtige snack on-the-go.

Der er musik i vores kyllinger

Her kan du se, hvor godt vores kyllinger har det.