Q8 og Meyers i 100 procent økologisk partnerskab

Frem mod sommeren 2022 skifter vi hele sortimentet af bagværk og kager på samtlige Q8-stationer ud med 100 procent økologiske produkter fra Meyers. Nu kan du hente bl.a. ølandsboller og hindbærsnitter til morgenbordet hos din lokale Q8.

Økologisk partnerskab

Q8 og Meyers er gået sammen for at sikre bagværk af høj kvalitet til flere danskere. Danskerne er verdensmestre i økologisk forbrug, og samtidig er vores forplejningsvaner på farten ændret i takt med, at stationerne har udviklet sig til hybrider af spisesteder og servicestationer.

Forbrugerne bliver hele tiden mere kvalitetsbevidste, og nu sætter vi barren lidt højere for måltider på farten.

  • Partnerskabet med Meyers gør Q8 til Danmarks største kæde med 100 procent økologisk bagværk
  • Alt brød bagt med mel af korn dyrket økologisk i Norden

Bedre mad på vejen

Q8 vil gerne være danskernes foretrukne stop på farten, og sammen med stærke partnere er det vores mission hele tiden at løfte kvaliteten på de produkter, som man kan købe på farten eller på sin lokale Q8.

Tidligere har vi lanceret premium kaffe med Starbucks To Go og nu vil vi sikre bagværk af høj kvalitet til flere sammen med Meyers.

  • Fra d. 6. maj leverer Meyers økologisk bagværk til Q8’s stationer på Ballerupvej i Værløse og på Frederiksborgvej i Farum.
  • Sortimentet udrulles derefter til alle Q8’s stationer i Danmark, og fra 24. juni tilbyder alle 107 stationer udelukkende bagværk fra Meyers – alt sammen 100 procent økologisk.
  • I sortimentet vil man kunne finde signaturprodukter som kanelsnurrer, hindbærsnitter, surdejsbrød og ølandsboller side om side med et bredt udvalg af andre slags brød og kage.

 

Se hvilke Q8 stationer der tilbyder Meyers bagværk

I løbet af sommeren 2022 skifter vi hele sortimentet af bagværk og kager på samtlige Q8-stationer ud med 100 procent økologiske produkter fra Meyers.

Q8 Værløse, Ballerupvej 20, 3500 Værløse - Find vej

Q8 Farum, Frederiksborgvej 9, 3520 Farum - Find vej

Om Meyers

Økologi er en af hjørnestenene i Meyers bæredygtighedsstrategi fra 2021. Meyers ser økologi som en vigtig del af et helhedsorienteret arbejde med bæredygtighed, hvor hensyn som rent grundvand, vandmiljøer i søer og åer og plads til mere liv i markerne er centrale.

Meyers har i over 15 år arbejdet sammen med lokale økologiske landmænd og forædlere om at sikre et bedre og mere varieret udbud af nordisk korn og mel.

Meyers producerer hvert år 1400 tons økologisk korn i samarbejde med udvalgte bønder rundt om i Danmark, som prioriterer økologisk dyrkning af de gamle hvedesorter. Blandt andet Aastrupgaard i Brædstrup, Nystedgaard i Stenløse, Mønstergaard i Rønne, K-landbrug i Maribo, Rosilde Højgaard i Nyborg, Fuglesøgaard i Haderslev, Skovgaard i Vojens og Holmager i Ringkøbing. Størstedelen af kornet bliver malet på møllen ’Gissleberga’ i Sverige og ellers på Bornholms Valsemølle.

 

Vil gøre økologisk brød tilgængeligt for mange flere

Netop muligheden for at gøre økologisk kvalitetsbagværk tilgængeligt for endnu flere på farten har for Meyers været en stærk drivkraft i det nye partnerskab. Virksomheden har i mere end 30 år arbejdet for at fremme kvaliteten i den danske madkultur, og for Meyers repræsenterer parløbet med Q8 en unik mulighed for at drive præcis den dagsorden videre:

”At kunne nå tusindvis af bilister og lokale handlende på tankstationer landet over bidrager direkte til vores mission om at få endnu flere til at opleve glæden ved godt bagværk og gedigne økologiske råvarer," siger direktør for Meyers Food & Retail, Anne Luise Deleuran og slutter:

”Når vi knokler for at højne kendskabet og glæden ved god mad i det daglige, ønsker vi selvfølgelig altid at få så mange med om bordet som muligt. Det mål kommer vi et skridt nærmere gennem det nye partnerskab, og vi er glade for, at Q8 vil være med.”