Trailerudlejning Haderslev

Skal du flytte, køre haveaffald eller noget helt tredje i nærheden af Haderslev, så kan du altid leje en trailer, der passer til formålet hos Q8. Kom forbi Q8 i Kolding, Fredericia eller Vejle og afhent den rette trailer til dine behov. Du kan booke din trailer på Q8.dk eller direkte på din lokale Q8 station.

Her kan du leje en trailer

Q8 Brandrupdam

Vejlevej 355
6000 Kolding

Åbningstider:

Døgnåben

 

Q8 Fredericia

Vejlevej 28
7000 Fredericia

Åbningstider:

6-22 (weekend: 7-22)

Q8 Vejle

Koldingvej 153
7100 Vejle

Åbningstider:

5:30-23:30 (weekend: 6:30-23:30)

 

Lej en trailer hos din lokale Q8

Det skal være nemt, når du vil leje trailer hos Q8. Vi tilbyder udlejningstrailere på 76 servicestationer rundt om i hele Danmark, og vi har mere end 340 trailers til rådighed. I nærheden af Haderslev kan du finde trailerudlejning hos Q8 i Bramdrupdam, Fredericia og Vejle. Book online eller hos din nærmeste Q8 station.

Vi har alt fra de mindre åbne trailere til de større gittertrailers og tildækkede citytrailers til de helt store flyttetrailere. Lej en trailer, der passer til dine behov – uanset om du skal have fjernet haveaffald, skal købe nye møbler eller flytte hjemmefra. Vi har markedets nyeste og bedste trailere til dine behov.

Værd at vide

  • Du skal have dit rigtige kørekort. Hvis du lige har taget kørekort, er det midlertidige kørekort ikke tilstrækkeligt.
  • Du kan desværre ikke leje en trailer på én station og aflevere den på en anden station.

TrailerudlejningsGaranti

Nu har vi også indført Trailerudlejnings-Garanti – hvis traileren ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.

Brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte din Q8 station.