Trailerudlejning Holstebro

Du kan altid leje en trailer, der passer til formålet hos Q8 - om du skal flytte hjemmefra, en tur på genbrugsstationen, transportere nyindkøbte møbler eller noget helt andet. I Holstebro og omegn kan du leje trailer på din lokale Q8 station eller booke online på Q8.dk.

Her kan du leje en trailer

Q8 Holstebro

Struervej 145
7500 Holstebro

Åbningstider:

6-22 (weekend: 7-22)

Q8 Tjørring

Tjelevej 30
7400 Herning

Åbningstider:

6-22 (weekend: 7-22)

Q8 Ringkøbing

Herningvej 53
6950 Ringkøbing

Åbningstider:

6-22 (weekend: 7-22)

Lej en trailer hos din lokale Q8

Det er nemt at leje trailer i Holstebro og omegn. Vi tilbyder udlejningstrailere på 76 Q8 servicestationer rundt om i hele Danmark, og vi har mere end 340 trailers til rådighed. Kom forbi Struervej i Holstebro, Tjelevej i Herning eller Herningvej i Ringkøbing og lej en trailer, der passer til dine behov.

Vi har markedets bedste og nyeste trailers. Vi har alt fra de mindre, åbne trailere til de større gittertrailers og tildækkede citytrailers til de helt store flyttetrailere. Lej en trailer, der passer til dine behov – uanset om du skal have fjernet haveaffald, skal købe nye møbler eller flytte hjemmefra.

Værd at vide

  • Du skal have dit rigtige kørekort. Hvis du lige har taget kørekort, er det midlertidige kørekort ikke tilstrækkeligt.
  • Du kan desværre ikke leje en trailer på én station og aflevere den på en anden station.

TrailerudlejningsGaranti

Nu har vi også indført Trailerudlejnings-Garanti – hvis traileren ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.

Brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte din Q8 station.