Trailerudlejning Viborg

Skal du flytte, køre haveaffald eller noget helt tredje i nærheden af Viborg, så kan du altid leje en trailer, der passer til formålet hos Q8. Lej en trailer hos Q8 i Silkeborg, Tjørring og Holstebro. Du kan booke din trailer på Q8.dk eller direkte på din lokale Q8 station.

Her kan du leje en trailer

Q8 Silkeborg

Nordre Ringvej 8
8600 Silkeborg

Åbningstider:

5:30-23 (weekend: 7-23)

Q8 Tjørring

Tjelevej 30
7400 Herning

Åbningstider:

6-22 (weekend: 7-22)

Q8 Holstebro

Struervej 145
7500 Holstebro

Åbningstider:

6-22 (weekend: 7-22)

Lej en trailer hos din lokale Q8

Hos Q8 skal det være nemt at leje en trailer i nærheden af Viborg. Vi tilbyder trailer udlejning på 76 servicestationer rundt om i hele Danmark, og vi har mere end 340 trailers til rådighed. Kom forbi Nordre Ringvej i Silkeborg, Tjelevej i Herning eller Struervej i Holstebro og lej en trailer, der passer til dine behov.

Vi har markedets bedste og nyeste trailers. Vi har alt fra de mindre åbne trailere til de større gittertrailers og tildækkede citytrailers til de helt store flyttetrailere. Lej en trailer, der passer til dine behov – uanset om du skal have fjernet haveaffald, skal købe nye møbler eller flytte hjemmefra.

Værd at vide

  • Du skal have dit rigtige kørekort. Hvis du lige har taget kørekort, er det midlertidige kørekort ikke tilstrækkeligt.
  • Du kan desværre ikke leje en trailer på én station og aflevere den på en anden station.

TrailerudlejningsGaranti

Nu har vi også indført Trailerudlejnings-Garanti – hvis traileren ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.

Brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte din Q8 station.