Fyringsolie -
hurtigt, sikkert og billigt!

 • Ingen skjulte gebyrer
 • Rabat hver gang du bestiller
 • Bestil online 24/7
 • Vi leverer selv olien.
  Du behøver ikke engang være hjemme
Beregn din pris på fyringsolie
1

Antal liter?

Sådan regner du ud hvor meget der er plads til

Sådan måler du oliestanden

For at finde ud af hvor meget olie, der er tilbage i din tank, skal du lave en pejling. Det gør du ved at stikke en målestok eller pind ned i tanken. Når du sammenholder tankens størrelse med oliestanden, får du at vide, hvor meget olie der er tilbage. F.eks. er der ca. 295 liter fyringsolie tilbage i en firkantet 1200 liter-tank, hvis målestokken viser 30 cm. Se mere i vores pejlingsskemaer for hhv. firkantede, ovale og cylindriske tanke.

2

Hvilken type er dit fyr?

Hvilken type er dit oliefyr

Hvilken type er dit oliefyr 

Hvis dit oliefyr er forsynet med en blåflammebrænder, skal du være særligt opmærksom på, at du skal bruge en fyringsolie, hvor der ikke er tilsat askeholdige additiver, f.eks. Q8 Villaolie blåflamme extra. 

En blåflammebrænder har en højeffektiv forbrændingsproces, hvor fyringsolien brænder med en blå flamme (traditionelle brændere har en gul flamme) og med den absolut mindst mulige forurening. Det sker, fordi en del af den varme røggas cirkuleres tilbage til forbrændingsluften og opvarmer den samtidigt med, at røgen bidrager til at bringe fyringsolien over på dampform, inden olien bliver antændt. 

Det fremgår af oliefyret manual, hvilken type brænder, der er tale om. Er du i tvivl kontakt din serviceleverandør.

3

Hvad er dit postnummer?

Postnummer

Obs! Levering af fyringsolie til ikke landfaste øer

For ikke landfaste øer (undtagen Bornholm og Samsø) gælder særlige betingelser leveringsbetingelser. Bor du på en ikke-landfast ø, kan du derfor ikke bestille online. Ring og hør, hvordan vi så kan hjælpe dig på telefon 8020 8888.

Fyringsolie fra Q8: Altid lave priser og levering på tre dage

Er tiden kommet til at få tanket oliefyret op og gøre huset klar til de kolde måneder? Så er du kommet til det rette sted. Q8 er førende inden for fyringsolie i Danmark.

Bemærk at afgiften på fyringsolie stiger pr. 01.01.2017 med 16,25 DKK inkl. Moms pr. 1000 liter.

Det betyder at ordrer afgivet inden d. 01.01.2017, men leveret d. 03.01.2017 eller derefter vil have den nye afgift, og derfor skabe difference da olieprisen er prissat på ordretidspunktet. Vi beklager de gener det måtte medføre. 

Dette får du, når du vælger Q8:

 • Altid lav pris: Vi har altid lave priser. Den pris, du ser, er den pris du betaler. Her er ingen skjulte gebyrer eller leveringsomkostninger. 
 • Leveringsgaranti: Vi leverer over hele landet inden for tre hverdage. Q8 har et af de største netværk i Norden. 
 • Bedste kvalitetsolie: Vi har fire typer fyringsolie skræddersyet til dit oliefyr. 
 • Sikker betaling: Vi er godkendt af E-mærket – garanti for en sikker og gennemsigtig nethandel. 
 • Bestil 24/7 året rundt: Du kan bestille online, men også via vores kundecenter  døgnet rundt, alle ugens dage, hele året. 
 • Telefon Support: Har du et spørgsmål? Få svar med det samme døgnet rundt på 80 20 88 88

Som en del af en landsdækkende virksomhed er vi leveringsdygtige på fyringsolie i hele Danmark. Vores leveringsgaranti betyder også, at du inden for tre hverdage efter bestilling kan få leveret fyringsolie, som sikrer, at du er godt rustet til de kolde måneder. Inkluderet i den gode service har vi konkurrencedygtige priser, som tilsammen giver dig den bedste oplevelse, når du skal have fyringsolie. 


Hvorfor bestille fyringsolie hos Q8?


Du kan bestille 24/7 året rundt

Du kan bestille fyringsolie hos Q8 året rundt, 24 timer i døgnet. Hvis du har nogle spørgsmål eller andre henvendelser, står vi også klar til at assistere dig online og via telefon på 80 20 88 88 – døgnet rundt. 

Altid lav pris på fyringsolie
Prisen, du ser, er den, du betaler. Når du køber fyringsolie hos os, ser du med det samme prisen, du skal betale. Vi overrasker dig ikke med regninger eller andre afgifter. Det giver dig den største gennemskuelighed, når du benytter vores service.

Som minimum skal man bestille 700 liter fyringsolie. Når du køber over 700 liter kan du frit vælge, hvor meget du gerne vil have. Samtidig kan du spare op til 800 kroner inkl. moms pr. 1000 liter, du køber. Benyt dig af formularen øverst på siden, så du med det samme kan se, hvor meget du sparer. 

Vi benytter os ikke af en mellemmand. Det betyder, at når du køber direkte fra Q8, kan vi altid sikre dig en lavere pris. Det betyder også, at du ved hver handel kan være sikker på, at vi står inde for handlen. 

Levering af fyringsolie til hele Danmark
Q8 har leveringsgaranti i hele Danmark. Du kan bestille online uanset om du bor i Jylland, på Fyn, Sjælland eller andre landfaste øer samt Bornholm og Samsø. 

Vær opmærksom på at hvis du er bosat på en ikke-landfast ø, gælder der særlige leveringsbetingelser. I det tilfælde skal du kontakte os på telefon 8020 88 88, hvorfra vi kan finde ud af en løsning, så du kan få leveret fyringsolie til døren. 

Fire typer fyringsolie - Både almindelig fyringsolie og til kondenserende kedel
Vi har den type fyringsolie, som passer til netop dit oliefyr. Derfor kan vi levere både almindelig fyringsolie og fyringsolie til kondenserende kedel med blåflammebrænder. 

Vores forskellige typer fyringsolie
Hos Q8 tilbyder vi tre forskellige typer af fyringsolie til dit oliefyr alt efter dine behov:

 • Comfort Super fyringsolie 
  Comfort Super er vores højkvalitetsfyringsolie. Det er en skånsom fyringsolie, som har 80% lavere svovlindhold end vores Comfort Fyringsolie Extra. Den er mere miljøvenlig, og samtidig forebygger den også ophobning af sod, som sætter sig på kedelvæggene. Hvis din kedel er fyldt med sod, bruger den heller ikke olien så optimalt, som den kan. Svovlindholdet er ligeledes betydeligt lavere end andre fyringsolier. Alt dette gør, at vi anbefaler dig at købe denne fyringsolie.
 • Comfort Fyringsolie Extra
  Comfort Fyringsolie Extra er fyringsolie af højeste kvalitet. Når dit gasfyr bruger Comfort Fyringsolie Extra, sparer du op til 4% af olieforbruget sammenlignet med almindelig fyringsolie. Fyringsolien er desuden frostsikret til minus 20 grader, så du roligt kan gå vinteren i møde. Frostsikringen betyder også, at du kan bruge fyringsolien til både indendørs- og udendørstanke. 
 • Villaolie Extra
  Villaolie Extra er vores standardfyringsolie, som er frostsikret ned til 20 grader. Det er fyringsolie af god kvalitet, men sammenlignet med vores andre fyringsolier har vi ikke tilføjet tilsætningsstoffer, der forbedrer kvaliteten af olien. 
 • Fyringsolie til oliefyr med kondenserende kedel og blåflammebrænder 
  Hvis du har et oliefyr med blåflammebrænder og kondenserende kedel, skal du sørge for at bestille vores Villaolie Blåflamme Extra. Det skal du, da den er specielt udviklet til oliefyr med kondenserende kedel. Hvis du er i tvivl om, hvilket oliefyr du skal bruge, kan du tage kontakt til os på telefon 80 20 88 88. 

Brug vores sikre og lette betalingssystem

Hos Q8 har vi et moderne betalingssystem, når du skal bestille og betale for din fyringsolie. Efter at have udfyldt personlig information og ønskerne om din fyringsolie, bliver du omdirigereret til betalingsssiden. Efter at have betalt får du tilsendt en ordrebekræftelse, hvorefter vi sørger for alt andet. Alle betalinger foregår elektronisk, hvorfor du ikke behøver involvere kontantbetaling. Vi er E-mærket, hvilket er garanti for en sikker og transparent nethandel.  Vi er e-mærket. E-mærket er forbrugerens sikkerhed for tryg og etisk korrekt handel og færden på nettet. Alle e-mærkede butikker er igennem en grundig godkendelsesproces og bliver løbende kontrolleret af e-mærket.

 

Hvordan foregår bestillingen af fyringsolie hos Q8? Hos Q8 gør vi det let for dig, når du skal bestille fyringsolie online. For at benytte dig af vores service skal du gøre følgende: 
1. Udfyld information om din ønskede mængde fyringsolie. 
Her vil vi bede dig angive ønskede antal liter (min. 700 liter), hvilken type fyr du har og dit postnummer. 

2. I trin 2 kan du vælge mellem de forskellige typer fyringsolie, såfremt du valgte Normalt fyr i trin 1. 
De forskellige typer fyringsolie er beskrevet i sektionen ovenfor. 

3. Du kan vælge at fylde tanken helt op. 
Du sparer 75 kr. per 1.000 liter ved at vælge at fylde olietanken helt op. 

4. Derefter vælger du leveringsdato 
Da vi er en landsdækkende virksomhed, kan vi levere inden for tre hverdage i hele landet. Det koster kun 25 kr. ved levering indenfor tre dage, og det er gratis, hvis du vælger en uges levering.

5. Efter indtastning af personlige oplysninger beder vi dig udfylde info om din olietank
Du skal svare på størrelsen af din olietank (fra 1200l til 6000l), type olietank, placering og evt. kommentarer. 

Når du bestiller levering af fyringsolie, tager vi os af resten. Vi kommer med egne vognmænd og tankvogne, som sørger for alle aspekter af olieleveringen – også påfyldning af dit oliefyr. 

Derfor behøver du ikke være hjemme, når vi kommer med olieleveringen. Så længe vi kan få adgang til påfyldningen af dit oliefyr, klarer vi det hele for dig. Det er også derfor, vi beder om en række forskellige informationer om din husstand, når du skal bestille fyringsolie hos os; det gør arbejdet lettest for os, så påfyldningen af fyringsolie sker så smidigt som muligt. 

Nyt oliefyr?

Grundet ny lovgivning er det ikke længere lovligt at få installeret nye oliefyr, hvis du har adgang til fjernvarme eller naturgasnet. Det skyldes, at der frem mod 2030 arbejdes mod, at oliefyret skal udsluses som middel til opvarmning. For dig, som allerede har et oliefyr, kan du i stedet gå efter den mest holdbare og miljøvenlige fyringsolie. Det sikrer en længere holdbarhed på dit oliefyr, og du kan også spare flere penge ved en fyringsolie af høj kvalitet. Derfor anbefaler vi som udgangspunkt typen Comfort Super fyringsolie. 

Prisudvikling inden for fyringsolie

Dagsprisen på fyringsolie varierer fra dag til dag, hvorfor du hos Q8 altid kan holde dig opdateret om, hvordan prisen på fyringsolie udvikler sig. Lige nu ligger prisen per m3 fyringsolie stabilt. Ved at købe direkte hos Q8 har du sikkerhed for, at du udover vores service får markedets mest konkurrencedygtige priser.