Fyringsolie -
hurtigt, sikkert og billigt!

 • Ingen skjulte gebyrer
 • Rabat hver gang du bestiller
 • Bestil online 24/7
 • Vi leverer selv olien.
  Du behøver ikke engang være hjemme
Beregn din pris på fyringsolie
1

Antal liter?

Sådan regner du ud hvor meget der er plads til

Sådan måler du oliestanden

For at finde ud af hvor meget olie, der er tilbage i din tank, skal du lave en pejling. Det gør du ved at stikke en målestok eller pind ned i tanken. Når du sammenholder tankens størrelse med oliestanden, får du at vide, hvor meget olie der er tilbage. F.eks. er der ca. 295 liter fyringsolie tilbage i en firkantet 1200 liter-tank, hvis målestokken viser 30 cm. Se mere i vores pejlingsskemaer for hhv. firkantede, ovale og cylindriske tanke.

2

Hvilken type er dit fyr?

Hvilken type er dit oliefyr

Hvilken type er dit oliefyr 

Hvis dit oliefyr er forsynet med en blåflammebrænder, skal du være særligt opmærksom på, at du skal bruge en fyringsolie, hvor der ikke er tilsat askeholdige additiver, f.eks. Q8 Villaolie blåflamme extra. 

En blåflammebrænder har en højeffektiv forbrændingsproces, hvor fyringsolien brænder med en blå flamme (traditionelle brændere har en gul flamme) og med den absolut mindst mulige forurening. Det sker, fordi en del af den varme røggas cirkuleres tilbage til forbrændingsluften og opvarmer den samtidigt med, at røgen bidrager til at bringe fyringsolien over på dampform, inden olien bliver antændt. 

Det fremgår af oliefyret manual, hvilken type brænder, der er tale om. Er du i tvivl kontakt din serviceleverandør.

3

Hvad er dit postnummer?

Postnummer

Obs! Levering af fyringsolie til ikke landfaste øer

For ikke landfaste øer (undtagen Bornholm og Samsø) gælder særlige betingelser leveringsbetingelser. Bor du på en ikke-landfast ø, kan du derfor ikke bestille online. Ring og hør, hvordan vi så kan hjælpe dig på telefon 8020 8888.

Bestil fyringsolie online og få rabat

Opvarmning af huset er ofte en stor post på budgettet. Når du handler fyringsolie online, sparer du penge hver gang - uanset hvilken olie du vælger!

Når du handler fyringsolie på Q8.dk, kan du spare op til kr. 800 inkl. moms pr. 1.000 liter.

Og du kan spare mere, når du vælger en højkvalitetsolie med lavt svovlindhold og bedre forbrændingsevne. Det giver et lavere forbrug og en bedre varmeøkonomi til glæde for dig og miljøet.

Læs mere om højkvalitetsfyringsolie

Beregn din pris og se, hvor meget du sparer. Det er nemt og uforpligtende.

Vi er e-mærket. E-mærket er forbrugerens sikkerhed for tryg og etisk korrekt handel og færden på nettet. Alle e-mærkede butikker er igennem en grundig godkendelsesproces og bliver løbende kontrolleret af e-mærket.

 

Levering af fyringsolie på den nemme måde


Her på Q8 brænder vi for det, vi gør, og har gjort det til vores forretning at kombinere den bedste kvalitet af olie og brændstoffer med et højt niveau af service.

Vores mål er at forenkle bestillings- og leveringsprocessen for dig. Vi tilbyder derfor en nem, konkurrencedygtig og sikker måde at købe fyringsolie på. Gennem vores online bestillingssystem får du nemt overblik over, hvor meget du sparer.

Når du har indtastet nogle få oplysninger omkring størrelsen på din tank, hvor mange liter olie, du ønsker, og hvilken type dit fyr er, får du et overblik over dine rabatter.

Dernæst vælger du, hvilken dag og hvilket tidspunkt du ønsker levering.

Vores tankvogn kommer forbi dig på aftalte tidspunkt, og du behøver ikke engang at være hjemme, så længe vi blot har adgang til påfyldningsstudsen.

Derfor vælger så mange mennesker at bestille fyringsolie hos Q8:

 • Praktisk: Bestil online 24/7, hele året rundt
 • Direkte: Vi bruger ingen mellemmand
 • Priser: Den pris, du ser, er den pris du betaler. Ingen skjulte gebyrer
 • Konkurrencedygtige: Vi videregiver vores egne besparelser til dig
 • Valg: Q8 har et af de største netværk af fyringsoliedepoter i Danmark
 • Sikkert: Køb online via vores sikre betalingsportal
 • Værdi: Udnyt vores store købekraft og få energieffektiv fyringsolie

Obs! Levering af fyringsolie til ikke landfaste øer

Hos Q8 leverer vi over hele landet, men for ikke landfaste øer (undtagen Bornholm og Samsø) gælder særlige leveringsbetingelser. Bor du på en ikke-landfast ø, kan du derfor ikke bestille online. Ring og hør, hvordan vi så kan hjælpe dig på telefon 8020 8888.