Bestil fyringsolie

Beregn prisen på din næste leverance af fyringsolie.

 • Gratis levering

 • Forsikret ved oliespild

 • Bestil 24/7 året rundt

 • Altid lav pris

Vil du vinde din fyringsolie?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, når du bestiller din fyringsolie, så kan du vinde værdien af din olieordre.

Services og produkter

Der er mange fordele ved at købe din fyringsolie hos Q8. Vi sikrer en hurtig levering af vores kvalitetsolier næsten uanset, hvor i Danmark du bor. Du får olien til konkurrencedygtige priser, og du har endda muligheden for at dele din betaling op. 

Vores olie typer

Q8 tilbyder 4 typer kvalitetsfyringsolie - både almindelig og til kondenserende kedel med blåflammebrænder. Dette betyder, vi har den type fyringsolie, som passer til netop dit oliefyr. Alle fire olier er gode kvalitetsolier til gode priser.

 • Comfort Super
 • Comfort
 • Basis
 • Blåflamme

Prisen du ser ved bestilling, er den du betaler. Vi har konkurrencedygtige priser og ingen skjulte gebyrer eller leveringsomkostninger. Du skal bestille minimum 700 liter fyringsolie, og vi giver alt op til kr. 900 inkl. Moms i rabat pr. 1000 liter.

Levering af fyringsolie

Hos Q8 er leveringen gratis uanset, hvilken fyringsolie du vælger. Vi leverer i hele Danmark inkl. landfaste øer, Bornholm og Samsø (er du bosat på en ikke-landfast ø, gælder der særlige leveringsbetingelser) inden for 3 hverdage efter bestilling. Vi holder også gerne øje med dit olieforbrug for dig.

 • Automatisk opfyldning
 • Hurtig levering
 • Hjemme eller ej - vi leverer

Vi sørger for alle aspekter af olieleveringen – også påfyldningen – og derfor behøver du ikke være hjemme. Skulle uheldet være ude, og vi spilder, er vi forsikret og får det ryddet op med lynets hast.

Kundeservice

Du kan bestille 24/7 året rundt både online og på telefonsupport. Vores Kundeservice har altid åbent, så hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, står vi klar til at assistere dig online og via telefonen. 


Ring til Q8 Kundeservice på 8020 8888

Betaling

Hos Q8 kan du betale din fyringsolie med det samme, eller du kan vælge en betalingsløsning, hvor du fordeler varmeudgiften 10 eller 12 måneder, det kalder vi en Q8 Varmekonto.

Varmekontoen fungerer som en rentefri betalingsordning, hvor du betaler et fast beløb hver måned og fordeler varmeudgiften over hele året.

Det er stadig lovligt at opvarme med fyringsolie

Energiaftalen fra marts 2012 vil nedbringe olie, naturgas og kul forbruget med 25 % fra 2010-2020. Men du må stadig gerne fyre med fyringsolie.

Tips til oliefyret, olietanken og energisparebidraget

Som leverandør af olie har vi stor erfaring med hvordan dit oliefyr eller olietank virker, og kan derfor give dig vejledning, hvis du har problemer med dette. Vi har samlet vores tips på undersiderne herunder samt oplysninger om energisparebidraget, når du køber fyringsolie. 

Oliefyr

Her finder du vejledninger om oliefyret, såsom:


• Sådan virker dit oliefyr

• Flyttet i hus med oliefyr

• Hvis oliefyret er gået i stå

Olietank

På denne side vejleder vi dig i, hvordan du sikrer at din olietank altid fungerer optimalt, og hvis det skal udskiftes:


• Hvornår er olietanken tom?

• Er olietanken for gammel?

• Tilbud på ny olietank

Enegisparebidrag

Fyringsolie er pålagt et energisparebidrag, uanset om man er privat- eller erhvervskunde.

Energisparebidraget udgør pr. 20. oktober 2015 hos Q8 kr. 106,25 inklusiv moms (kr. 85,- eksklusiv moms) pr. 1000 liter.

Konkurrencedygtige priser på fyringsolie

Dagsprisen på fyringsolie varierer fra dag til dag, hvorfor du hos Q8 altid kan holde dig opdateret om prisudviklingen på fyringsolie.

Lige nu ligger prisen per m3 fyringsolie stabilt. Ved at købe direkte hos Q8 har du sikkerhed for, at du udover vores service får markedets mest konkurrencedygtige priser.

Så selvom du vælger automatisk levering, så giver vi stadig dem billigste pris, da vi fakturerer dig den laveste pris vurderet på 5 dage før og efter leveringsdatoen.

Vi er e-mærket, hvilket er din garanti for en sikker og transparent nethandel

Fyringsoliens prisudvikling

Hos Q8 tilbyder vi altid fyringsolie til nogen af Danmarks laveste priser, men selvom vi altid tilbyder dig billig fyringsolie, kan den svinge fra dag til dag. Dagsprisen på fyringsolie varierer fra dag til dag, da den er under indflydelse af mange forskellige faktorer.

En af faktorerne er valutakurser. Valutakursernes påvirkning er på grund af råolie, da råolie handles som oftest i amerikanske dollars. Det giver en ustabil pris på råolie som giver et udsving på prisen af fyringsolie.

En anden er vejrmæssige forhold. Vores vejrforhold har også en indflydelse, da du som forbruger bruger mere fyringsolie i kolde perioder, og det giver en højere efterspørgsel som igen påvirker prisen afhængigt af udbuddet.

En tredje faktorer kan være politiske forhold. Der har de seneste mange år været meget fokus på grøn energi, og det har medvirket til justering af afgifterne på fyringsolie, som gør leverandørerne kan være nødsaget til at opjustere priserne for at sikre overskud. I 2012 underskrev regeringen en energiaftale, som blandt andet har til formål at nedjustere forbruget af fyringsolie, hvilket igen påvirker prisen.

Til sidst er der selvfølgelig konkurrence blandt olieleverandørerne, som har effekt på prisen, og når konkurrencen er intens betyder det billig fyringsolie. Hos Q8 forsøger vi altid at give dig de bedste og billigste priser for vores produkter, som alle er af meget høj kvalitet. Lige nu ligger prisen per m3 fyringsolie stabilt, og hos Q8 altid kan holde dig opdateret om prisudviklingen på fyringsolie.