Fyringsolie priser

Her får du en nem oversigt over aktuelle fyringsolie priser hos Q8. Vi opdaterer siden med oliepriser dagligt, så kan du følge med i prisudviklingen. Alle priser på fyringsolie kan du se både inklusiv og eksklusiv moms.

 • Aflæsning af dagspriser på fyringsolie

  De anviste fyringsolie priser er angivet i dagspriser da prisen varierer fra dag til dag. Du kan derfor dagligt holde dig opdateret på dagens fyringsolie pris og dermed sikre, at du køber til den bedste pris. Q8 leverer brændstofolie til private i forskellige varianter, eksempelvis tilbyder vi Comfort Super, Comfort Extra, Villaolie Extra og Villaolie Blåflamme Extra.

  Alle er angivet i m3 og priserne fremgår på siden både inklusiv og eksklusiv moms og afgifter, hvortil du desuden også kan se den historiske prisudvikling for hver enkelt brændstoftype.

  Bestil fyringsolie her

   

 • Hvad bestemmer prisen på fyringsolie?

  Oliepriserne stiger og falder på daglig basis, hvilket har betydning for fyringsolie prisen – helt på samme måde som vi ser med aktier og råvarer. Råvareprisen på både olie, guld, stål osv. er på verdensplan følsom overfor forskellige globale påvirkninger. Eksempelvis har dollarkursen effekt på listepriserne på fyringsolie, såvel som også uro i verdenen eller finansiel markedsudvikling, kan have en stor indflydelse på udbud og efterspørgsel.

  Overordnet set bestemmes prisen på fyringsolie af 3 ting:

  1. Basispris
  2. Afgifter CO2e-og NOx-afgift
  3. Moms - 20%

  Niveauet for moms og afgifter reguleres årligt af Folketinget.

  Når man taler om prisudvikling på råvarer, snakker man ofte om volatilitet. Begrebet siger noget om, hvor store udsving forskellige råvarer har sammenlignet med andre råvarer. Ser vi på fyringsolie, har priserne historisk set altid været med høj volatilitet. Hertil skal der medregnes utallige andre faktorer som påvirker olieprisen på globalt plan, såsom vejrmæssige forhold, konkurrence blandt fyringsolie forhandlere, inden- og udenrigspolitiske forhold mv. Dermed opstår den dynamiske prisudvikling hvor fyringsolie priserne falder og stiger på daglig basis.

 • Tips til at spare penge på fyringsolie

  Din samlede udgift til fyringsolie afhænger selvfølgelig i stor grad af den pågældende fyringsolie pris, du køber ind til. Dog er der enkelte gode råd vi her vil oplyse dig om, for at få mest muligt for pengene i en tid hvor oliepriserne er historisk høje.

  Udskift dit gamle oliefyr og overhold regelmæssige oliefyrservices. Hvis I i husstanden har et oliefyr af ældre dato, vil I formentligt opleve, at I ikke får optimal udnyttelse, som man gør ved et nyere et af slagsen. Hertil er det vigtigt at få en fagmand til servicere fyret regelmæssigt. VI har lavet en stor guide til dig der vil blive klogere på brugen af et oliefyr. 

  Se vores store guide til oliefyr her