Værkstedet

Hver dag er en rejse mod en smidig arbejdsdag. Driver du værksted, har du brug for en leverandør af brændstof og smøremidler, der kender din branche og dine udfordringer. Som ved, at du ikke gider bøvl. At du hader store varelagre og besværlig håndtering. Og som ved, at din forretning er afhængig af en god avance. Sådan en leverandør er Q8.

Det får du hos Q8 Erhverv

Dag til dag levering

Thumb

Produkter af høj kvalitet

Kort

Døgnåben Kundeservice

Find det rigtige smøremiddel

Du kan søge på alle typer maskiner og køretøjer og få en detaljeret beskrivelse af de smøremidler, du skal bruge. 

Høj kvalitet er ikke bare noget, vi siger

Hos Q8 har vi specialiseret os i at levere ganske få kvalitetsolier, der passer til de fleste biler. Og når du har brug for specialolier, har vi over 200 på lager, som vi leverer fra dag til dag. Dermed kan du minimere lageromkostninger uden at gå på kompromis med fleksibiliteten. Alle Q8’s smøreolier bliver udviklet på det internationale forskningscenter i Rotterdam og produceres på basis af de bedste baseolie på vores egne smøreoliefabrikker i Europa.

Brændstoffer ›
Smøremidler ›

Produkter til værksted

Vi kender din branche

Du er altid velkommen til at trække på en af vores fagspecialister, der kender hverdagen på et værksted. De kan bl.a. hjælpe dig, når du får brug for svar på specifikke eller tekniske spørgsmål til vores smøremidler eller brændstoffer.

Kort

Få et Q8 Erhvervskort i dag

Du få flere fordele og fuldt overblik med et Q8 Erhvervskort i hånden.

  • Betal med kortet, når du parkerer i lufthaven
  • Betal med kortet, når du kører over Storebælt 
  • Betal med kortet, når du tanker diesel og benzin 

Kundeservice

Kan vi hjælpe?

Vi laver gerne en aftale, der passer helt perfekt til dig og dine biler.

Ring til os på 7012 8888, og fortæl lidt om din hverdag i transport-branchen, så laver vi en skræddersyet aftale med rabatter og fordele, som bliver svær at sige nej til.

Tilmeld dig gode råd og nyheder

Sig ja tak, og få nyheder, rådgivning, information om nye produkter og løsninger fra Q8 Erhverv. Vi kender din branche og tilpasser dine nyhedsbreve, så de er relevante for dig.

Det får du

  • Nyheder
  • Rådgivning
  • Specielle tilbud
  • Konkurrencer