Elbil ladeløsninger til erhverv

Q8 er klar med en række fleksible ladeløsninger til virksomheder, organisationer og boligforeninger.

Lad op overalt

Du kan lade med os, der hvor du har brug for det – om det er hjemme, på arbejdspladsen eller på farten.

Vi sætter lynladere op på alle bemandede Q8-stationer frem mod 2026 og tilbyder en række ladeløsninger til privat og erhverv.


Det får I med en ladeløsning til el- og hybridbiler hos Q8

 • Vi tilbyder fleksible ladeløsninger, der tilpasses din organisation
 • Vi hjælper med professionel rådgivning og valg af ladeløsning
 • Vi hjælper med installation og drift af ladere
 • Betal kun for den strøm, I bruger. Ingen binding og skjulte gebyrer

Fleksible ladeløsninger til erhvervslivet

Enkel og hurtig opladning af bilflåden

For at bidrage til den grønne omstilling på transportområdet vælger virksomheder og organisationer nu i stor stil at overgå til elbiler. Dermed bliver muligheden for opladning af bilflåden en vigtig faktor.

Med fleksible og enkle ladeløsninger fra Q8 er din organisation sikret en hurtig og simpel opladning af bilerne i flåden. Vi hjælper jer hele vejen gennem processen med rådgivning, installation og drift af ladestandere, der passer til jeres behov. Vi tilbyder også support døgnet rundt, så I altid kan holde flåden kørende.

 • P-huse og ejendomme

  Der er et stigende behov for opladning tæt på shopping, indkøb, hoteller, ejendomme og i P-huse. Ifølge et EU-direktiv skal elbilsejere have tilgang til opladning i P-huse og i nyere, større byggerier.


  Q8 tilbyder kompetent og professionel vejledning om alt fra placering af ladestandere, installation og udstyr til fakturering af forbrug. Vores ladeløsninger kan skelne mellem medlemmer og offentlige brugere, så det er muligt at tjene på opladningerne. Samtidig er vores løsninger så fleksible og fremtidssikre, at de kan udbygges med flere ladestandere efter behov. 

 • Virksomhedens ansatte

  Giv medarbejdere, der bor i lejlighed eller pendler langt, mulighed for at oplade bilen, mens de arbejder. Det gør arbejdspladsen attraktiv, og samtidig kan I tjene investeringen hjem igen ved at gøre ladestanderne offentligt tilgængelige for andre elbilister udenfor arbejdstiden.


  Vi tilbyder også opsætning af private ladestandere til jeres medarbejdere derhjemme, så de altid er køreklar. Hjemmeopladning giver især mere fleksibilitet til de medarbejdere, der skal være på farten fra morgenstunden. Q8 hjælper jer hele vejen gennem processen og er klar med den rådgivning, der passer til jeres ønsker.

 • Boligforeninger

  Giv jeres beboere mulighed for opladning af elbiler – lige så nemt som de private villaejere. Vi hjælper med professionel vejledning, så I får en totalløsning, der er nem, enkel og passer til jeres beboere.


  Q8 hjælper boligforeninger med fleksible og skræddersyede løsninger. Så får I en enkel og kollektiv ladeløsning, der er let for jer at administrere og nem for brugerne at betjene. 


  Læs mere om hvordan vi kan hjælpe jeres boligforening hele vejen fra installation til administration og daglig drift. Læs mere om ladeløsninger til boligforeninger

Få 15 % i rabat på vores ladebokse

Lige nu får du 15 % i rabat, når du bestiller en ladeboks hos os. 

Vores ladebokse er af høj kvalitet og er fremtidssikrede, idet de kan opdateres automatisk, når der kommer nye opdateringer til boksen. De er perfekte til brug både derhjemme og på arbejdspladsen.

Tilbuddet gælder frem til og med den 16. oktober 2022. 

Charge Amps Halo 11 kW

 • 11 kW ladeeffekt
 • 3-faset, 16A
 • Fremstillet af genanvendt aluminium
 • 7,5 m fast kabel
 • WiFi opkobling

Charge Amps Aura 22 kW

 • 2 x 22 kW ladeeffekt
 • Kan oplade 2 biler på samme tid
 • 3-faset, 32A
 • Fremstillet af genanvendt aluminium
 • Lastbalancering mellem udtagene
 • WiFi /4G forbindelse

Book et møde og få en gratis vask

- Book Mike til et uforpligtende møde

Tryk på knappen nedenfor og book et møde med mig. Så guider dig til den helt rigtige ladeløsning for dig og din virksomhed. 

Når du booker et møde, får du samtidig en gratis vask.  Du er også velkommen til at kontakte mig på 4599 2385

Få automatisk elafgiftsrefusion hver måned

Med en Q8 servicepakke får din virksomhed elafgiftsrefusion. Det betyder, at I hver måned får 95 øre inkl. moms/ pr. kWh tilbagebetalt for den strøm, virksomheden og dine medarbejdere bruger til opladning af el- og hybridbil på virksomhedens lokationer samt medarbejderes privatadresser.  

Udbetalingen sker automatisk hver måned, når virksomheden vælger en ladeløsning med servicepakke hos os. 

Så let er det at få elafgiftsrefusion med en servicepakke fra Q8

 1. I lader frit på virksomhedens ladestandere. Både på virksomhedens lokation(er) og hjemmeladere hos medarbejdere med firmabil.
   
 2. Hver måned aflæser vi automatisk forbruget på jeres ladere og hjemtager elafgiftsrefusionen for jer fra skat. 

 3. I modtager én gang om måneden den samlede elafgiftsrefusion, en oversigt over forbruget seneste måned. 

 4. Hver måned modtager I en faktura med opkrævning for jeres servicepakke(r). Medio hver måned vil I modtage udbetalingen af elafgiftsrefusionen for den seneste måned. 

 5. Via eget admin log ind, kan I se samtlige ladere koblet til virksomheden og på den måde skabe jer et samlet overblik over virksomhedens ladere og forbrugte kWh. 

I vælger blot vores servicepakke Q8 business plus eller Q8 public, der passer til jer, så sørger vi for resten. 

Q8 business servicepakke

Med vores servicepakke Q8 business plus eller Q8 public står vi helt automatisk for udbetaling af virksomhedens elafgiftsrefusion. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, så I kan vælge lige netop den servicepakke og ladeløsning der passer til jeres virksomhed. 

Q8 business

69 kr./md./pr. ladeudtag ekskl. moms

 • Ikke offentlig tilgængelig
 • Prissætning pr. kWh kan være forskellig pr. brugergruppe
 • Fjernovervågning
 • 24/7 kundeservice og support
 • 12% omsætningssplit på opladning
 • Betaling via app eller RFID-kort
 • Q8 håndterer administration og fakturering

Q8 business plus

99 kr./md./pr. ladeudtag ekskl. moms

Samme fordele som Q8 business

+

 • Elafgiftsrefusion
 • Drift og service af din lader

Q8 public

129 kr./md./pr. ladeudtag ekskl. moms

Samme fordele som Q8 business plus

+

 • Gør din lader offentlig tilgængelig
 • Tidsindstilling for offentlig tilgængelighed
 • Differentieret prissætning pr. bruger

Alt du bør vide om el-opladning af bilen

Der er mange tekniske aspekter, der spiller ind, når det gælder opladning af elbiler. Her har vi samlet det, der er vigtigst for dig at vide. 

 • Rækkevidde og ladeeffekt

  For de fleste, der køber en elbil, er rækkevidden vigtig. Det gælder især, hvis man ofte kører lange strækninger. Infrastrukturen udvikles imidlertid konstant, og de fleste på farten vil snart kunne finde ladestationer, hvor de kan lade deres biler op.


  Men elopladning handler i høj grad også om bilens effektindtag. Højere effekt giver hurtigere opladning. En elbil, der lader på en ladestation med lynlader med en høj effekt (150 kW), skal kun bruge 10-15 minutters opladning for igen at kunne køre 150-200 kilometer. De ladestationer, der er i Q8’s netværk, er alle lynladere.

 • Lynopladning

  Som tommelfingerregel kan du køre ca. 5 km pr. kWh eller 200 Wh pr. km. Har du f.eks. en 11 kWh lader (typisk hjemmelader), som oplader én time, kan du køre 55 km. Har du derimod en lynlader på fx 50 kWh, kan du på én times opladning køre 250 km.


  Vær opmærksom på, at plug-in-hybridbiler ikke kan lade ved en lynlader, da disse har en anderledes stiktype. Men det voksende netværk af lynladere vil fremover gøre det nemmere for de fleste at vælge en ren elbil. Mange lynladere øger sandsynligheden for en hurtig og nem ladeløsning på farten og til de lange ture. Q8 sætter frem mod 2026 lynladere op på alle bemandede anlæg. 

 • Hvor hurtigt kan jeg lade min bil?

  Flere faktorer er med til at afgøre, hvor hurtigt du kan oplade din bil.

  De tre vigtigste er:

  1) hvor meget strøm din hjemmelader, ladestander eller lynlader afgiver

  2) hvor meget strøm din bil kan indtage 

  3) hvor stort batteriet i din bil er.


  Som hovedregel vil en hjemmelader kunne lade din elbil op fra 5-100% på mellem 6-8 timer, mens en plug-in-hybrid kan oplade fra 5-100% på 2-4 timer. En lynlader vil kunne oplade din elbil fra 5-80% på 40-60 min. Plug-in-hybridbilerne bruger et andet stik og kan derfor ikke anvende lynladere.  

 • Hvilken ladeboks passer til mit behov?

  Skal din ladeboks installeres derhjemme, så anbefaler vi 11 kW ladeboks, da bilen ofte lader over natten. Ønskes der installation til arbejdspladsen m.v. så kontakt os, og vores rådgivere guider til den helt rigtige, skræddersyede løsning.

 • Hvad er leveringstiden?

  Med installation vil din ladeboks blive leveret og installeret inden for 4 uger. Uden installation bliver din ladeboks leveret inden for 5 hverdage. 

 • Hvad er forskellen på Charge Amps Halo og Aura?

  Halo har et udtag og 11 kW og bruges derfor oftest hjemme. Aura har 2 udtag og 22 kW og bruges derfor oftest til erhverv.

Hvilken ladeløsning skal I vælge?

Hvordan skal din organisations ladeløsning se ud? Hvor mange ladestandere skal I bruge? Skal medarbejdere kunne lade op på arbejdspladsen? Har I brug for hjælp til installation? Udfyld formularen og book et uforpligtende møde, så kontakter vi dig hurtigst muligt. I kan også ringe til os på 7012 8888.

Altid en lader i nærheden

Med appen Q8 Opladning får du adgang til vores store netværk med mere end 4.500 ladepunkter i Danmark og endnu flere i hele Europa. Brug appen til at:

 • Se kort over ladestandere og tilgængelighed
 • Filtrere mellem almindelige-, hurtige-, og lynladere
 • Starte og afslutte opladning
 • Betale for opladning med dit betalingskort

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android og opret dig som bruger, inden bilen skal oplades næste gang.

Oplad på farten hos Q8

Nu kan du tanke elbiler på vores lynladere i Viborg, Esbjerg, Frederikshavn, Aalborg og Tagensvej i København. Det er de første stationer i en national udrulning, hvor samtlige 107 bemandede Q8-stationer får lynladere frem mod 2026. I år åbner vi 28 stationer med minimum 142 ladepunkter.
Vi opdaterer løbende med nye og kommende lynladere.

Betalingskortet til dig der har elbil

Vores populære Firmakort er selvfølgelig lavet i en variant til dig med elbil. Der er flere fordele med Firmakort Plus El:

 • Dit betalingskort, når du oplader din elbil hos Q8
 • Udover el kan du også bruge kortet til at betale for brændstof, bilvask, smøremidler og andre serviceydelser hos Q8
 • Se dit forbrug til elbilen med et log ind
 • Alt forbrug samles på en faktura

Husk at du kan dowloade appen Q8 Opladning og få adgang vores store netværk med mere end 4.500 ladepunkter i Danmark og endnu flere i hele Europa.


På vej mod en fossilfri fremtid

Vi er overbeviste om, at fremtiden er fossilfri. Vores mål er at være klimaneutrale i 2030, og vi vil gerne gøre det nemmere for dig at tage med på rejsen.

Vil du modtage nyt fra os?

Vil du have nyttig viden, der hjælper dig godt på vej, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål hele døgnet på 7012 8888.