Kickstart din karriere hos os

Her hos Q8 er der mange muligheder for at gøre karriere. På disse sider kan du læse om vores karriereveje, uddannelser og læse om nogle af medarbejdernes vej til de stillinger, de har i dag. Besøg os på LinkedIn, hvor du kan finde mere information.

Livet på en servicestation

Hvis du kan lide at arbejde med service og salg, har vi mange muligheder for dig, der gerne vil gøre karriere.

Livet på kontor

På vores kontor er der mange spændende stillinger og karrieremuligheder inden for blandt andet økonomi, salg og marketing.

Sådan tænker vi

Vi tror på, at løbende udvikling af såvel vores virksomhed som vores medarbejdere er vigtigt for fremgang, nu og i fremtiden.

Dine personalegoder

For dig som ansættes i OKQ8 Scandinavia åbner der sig en verden fuld af muligheder og personalegoder.

Vores fokus

Vores medarbejdere er vores største aktiv, og de er afgørende for vores virksomheds fremgang. For at tiltrække og fastholde medarbejdere arbejder vi fokuseret med fire områder.

Familie og fritid

En sund balance mellem arbejde og fritid er altafgørende for medarbejderens tilfredshed og effektivitet. Som arbejdsgiver vil vi muliggøre og opmuntre til et liv, hvor man succesfuldt kan kombinere familieliv og en aktiv fritid med arbejde og karriere.

Modige ledere

Vores mål er en kultur, hvor ledere tør træffe beslutninger, uddelegerer ansvar og har tillid til deres kolleger. Som leder hos os har man mulighed for at udvikle sit lederskab og sparre med andre erfarne og succesfulde ledere.

Fleksibelt arbejdsliv

Fleksibelt arbejdsliv

Hos OKQ8 Scandinavia arbejder vi sammen om at nå vores mål - det er sådan, vi opnår de bedste resultater. Vi er fleksible i både tanke, handling og bevægelse. Vores holdning er, at vi skal kunne arbejde alle steder fra, og vi skal kunne flytte os efter behov.

Udvikling og talent

Udvikling på alle niveauer er et must. Det vil sige at blive bedre til det, du er god til – men at der også er mulighed for at lære noget nyt. Vi ser det som en fordel, at du tør udfordre dig selv og prøve noget, du ikke ved, om du kan. Sådan finder vi nye talenter internt.

Se om vi har et job, der passer til dig

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.