Karrieremuligheder for dig der arbejder på station

På vores stationer er der forskellige jobmuligheder, og hvis du vil udvikle dig, har vi et bredt udvalg af uddannelser. Hos Q8 kan alle, der har viljen, gøre karriere.
 

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv

Uddannelse på alle niveauer er vigtigt for Q8.

Salgsassistentelev

Salgsassistentelev

Når du tilmelder dig vores to-årige uddannelsesforløb for sælgere, uddanner du dig samtidigt med, at du arbejder på en af vores servicestationer. Du får lært salg, butikshåndtering og kundefokus, både praktisk og teoretisk.

Uddannelsen foregår i Sønderjylland og varer en uge pr. kursusgang. Efter denne uddannelse er du klar til at påtage dig rollen som en af nøglepersonerne for stationens daglige drift.

 

Vil du vide mere om uddannelsen til salgsassistentelev?

Kontakt vores Retail Training Manager, Kathrine Hindsig, på Kathrine.Hindsig@q8.dk

Trainee

Leder-Trainee

Vores Leder-Trainee uddannelse er en effektiv vej til at arbejde med lederskab – 38 % af vores nuværende forretningschefer har gennemført uddannelsen. Gennem to år læser du seks forskellige fag, og uddannelsen bliver afsluttet med en skriftlig og en mundtlig eksamen.

Det som er helt særligt med vores Leder-Trainee uddannelse er, at studierne er ECTS-berettigede og giver 60 point. Studiet giver dig også et værdifuldt netværk og forsyner dig med alle de værktøjer, som vi mener, en god leder har brug for. Uddannelsen er en akademiuddannelse med profil i ledelse.

 

Vil du vide mere om uddannelsen til Leder-Trainee?

Kontakt vores Retail Training Manager, Kathrine Hindsig, på Kathrine.Hindsig@q8.dk

Uddannelsesmuligheder

Hos OKQ8 har vi den holdning, at uddannelse for vores medarbejdere løfter hele virksomheden. Vi tilbyder en bred vifte af obligatoriske og valgfrie kurser, der også giver mulighed for at få bestemte kompetencer, hvis man vil specialisere sig. Hvis du ønsker en ledende rolle i Q8, er det et must at tage de kurser, der udvikler dig til en god leder.

Vores karrieretilbud

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.