Vi samler på folk, der kan lide at gøre en forskel

Noget af det du får hos Q8 er: et stærkt sammenhold, en hverdag med mix af sjov og seriøsitet og en arbejdsplads med meget højt til loftet. Har du let til grin lige som vores medarbejdere i videoen? Vi elsker, når du både har humor og kan være seriøs, når det gælder.

Gør en forskel hos Q8

Er det tid til et nyt job eller en uddannelse indenfor et fag, hvor du kan vokse både karrieremæssig og personligt? Det kan du få hos Q8.

Vi har servicestationer i hele landet, og vi er altid på udkig efter nye, smilende og servicemindede medarbejdere til vores stationer og potentielle kandidater til vores to uddannelsesforløb som salgselev eller ledertrainee. Har du DEN energi, hvor du brænder for at gøre en forskel for kunderne, samtidig med at du nyder at levere den allerbedste service og være en fantastisk kollega?

Ja, så er det helt klart dig, vi står og har brug for.

Hos Q8, kan du stråle som medarbejder på en af vores mange servicestationer, hvor du hver dag gør en forskel for kunderne med dit smil og dit service-gen.

Vi ved også, at dygtige medarbejdere tit vil noget mere i jobbet.

Derfor tilbyder vi to akkrediterede uddannelser til ambitiøse ansatte, der gerne vil mere. Hos Q8 kan du få en akademiuddannelse udbudt af Erhvervsakademi Dania, hvor du lærer alt om at være leder i det daglige, strategisk ledelse, kommunikation og meget mere. Du kan også tage vores erhvervsuddannelse indenfor salg og convenience udbudt af Business College Syd.

Her kombinerer du din ægte interesser for kunder og det daglige arbejde på stationen med en inspirerende vifte af fag, der leder dig frem til din afgangsprøve. 

Begge uddannelser tager 2 år, og du tager uddannelsen samtidig med, du arbejder på din Q8-servicestation.