Vi samler på folk, der kan lide at gøre en forskel

Noget af det du får hos Q8 er: et stærkt sammenhold, en hverdag med mix af sjov og seriøsitet og en arbejdsplads med meget højt til loftet. Her i videoen kan du se, at det nogle gange kan være svært at holde masken foran et kamera.

Gør en forskel hos Q8

Er det tid til et nyt job eller en uddannelse indenfor et fag, hvor du kan vokse både karrieremæssig og personligt? Det kan du få hos Q8.

Vi har servicestationer i hele landet, og vi søger altid nye storsmilende og servicemindede medarbejdere på stationen og nye kandidater til vores 2 uddannelser som salgselev eller ledertrainee. Har du DET gen, hvor du gerne vil gøre en forskel for kunder, og du får et kick ud af at give den bedste service til kunder og samtidig være den bedste kollega?

Ja, så er det stadig dig, vi har brug for.

Hos Q8, kan du stråle som medarbejder på en af vores mange servicestationer, hvor du hver dag gør en forskel for kunderne med dit smil og dit service-gen. Vi ved godt, at dygtige medarbejdere ofte gerne vil vokse i jobbet.

Derfor tilbyder vi to stats-anerkendte uddannelser til ambitiøse ansatte, der gerne vil mere. Hos Q8 kan du få en Akademiuddannelse med profil i ledelse, hvor du lærer alt om at være leder i det daglige, strategisk ledelse, kommunikation og meget mere. Du kan også tage vores erhvervsuddannelse indenfor salg og convenience, og her kombinerer du din naturlige interessere for kunder og det daglige arbejde på stationen med en inspirerende vifte af fag, der leder dig frem til din afgangsprøve. 

Begge uddannelser tager 2 år og du tager uddannelsen samtidig med, du arbejder på din Q8 servicestation.