En arbejdsplads, hvor du gør en forskel

Kom og bliv en del af en Q8-familien, hvor vi gennem en sjov og udfordrende hverdag gør en forskel for hinanden og vores kunder.

Find dit næste job hos Q8

Hos Q8 er vi mennesker i alle aldre og med forskellige baggrunde. Fælles for os er, at vi gerne vil gøre en forskel, og at vi i vores DNA har et servicegen. 

Livet på en servicestation er præget af højt tempo, et stærkt sammenhold og arbejdsopgaver som spænder bredt. Dagen i går er aldrig den samme som dagen i dag – eller den i morgen. 
Vi garanterer dig, at du ikke kommer til at kede dig. 

Er du nysgerrig på hvilke jobprofiler vi har og hvad deres arbejdsopgaver indeholder? Så se vores videoer herunder, hvor du får et kort indblik i de forskellige roller på vores servicestationer.

 

Salgsassistent

Som salgsassistent hos Q8 har du et varierende job, hvor kundefokus er centralt. Der er ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger har det vigtige ansvar for vores kunder og stationens daglige opgaver. Er du til de lyse timer om dagen, kan du blive salgsassistent i dagtimerne. Og er du natteravn, så kan du i stedet blive salgsassistent om natten. 

En salgsassistent i Q8:

 • Kan holde hoved koldt i travle situationer
 • Er fleksibel og omstillingsparat
 • Er selvstændig og kan lide at tage ansvar

Souschef

Som souschef hos Q8 er du i tæt samarbejde med forretningschefen. I som et pakkerpar sætter dagsordenen for butikken og medarbejdernes hverdag og sikrer at I når butikkens mål.

En souschef i Q8:

 • Kan lide at lede og arbejde med mennesker i alle aldre
 • Tager ansvar for teamets præstation og fælles trivsel
 • Trives med en afveksling af administrative og operationelle opgaver

Forretningschef

Som forretningschef har du ansvaret for butikken og medarbejderne på stationen. Sammen med dit team går du forrest for at sikre, at I når jeres mål og I har et godt sammenhold.

En forretningschef i Q8:

 • Motiveres af at drive en forretning og samtidig lede og guide sine medarbejdere
 • Har en forretningsmæssig tankegang
 • Er forgangsperson for sine medarbejdere og er det gode eksempel

Personalegoder hos Q8

Vi vil gøre det bedste, for at vores kolleger trives på jobbet. Derfor tilbyder vi selvfølgelig en række goder. Se nogle af dem her

Privat behandlingsforsikring

 • Hurtig adgang til undersøgelse og behandling
 • Landsdækkende og kvalitetssikret behandlernetværk
 • Arbejdsskadeforsikring

Rabat på vores stationer

 • Rabat på brændstof
 • Rabat på kioskvarer
 • Rabat på bilvask

Mulighed for intern og ekstern uddannelse

 • Statsanerkendte uddannelser og kurser
 • Akademiuddannelse med profil i ledelse
 • Erhvervsuddannelse indenfor salg og convenience

Din hverdag og udvikling

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv og en forudsætning for vores succes som virksomhed. Her kan du læse mere om, hvad vi som arbejdsgiver tilbyder for at tiltrække og fastholde vores medarbejdere.

Varierende arbejde

Varierende arbejde, der gør en forskel - Hver dag på stationen byder på varierende opgaver og oplevelser. Du er ikke kun en problemløser og servicemedarbejder, du forbereder og serverer også mad og hjælper kunder med lidt bilpleje - tilsammen giver det dig en bred vifte af færdigheder.

I løbet af dagen varierer tempoet fra fuld skrue til stille stunder. Som medarbejder i Q8 gør du virkelig en forskel for vores fremtid. Dét bæredygtighedsfokus, der gennemsyrer vores virksomhed, betyder, at både vores egen og vores kunders CO2-udledning skal være nettonul i 2045. 

Nye mennesker

Spændende møder med mennesker – Stationsansatte har meget sociale stillinger, hvor du møder nye mennesker hver dag. Gennem alsidig viden om vores produkter og services gør du kundens hverdag lettere, og gennem god service og med en professionel indstilling gør du en forskel i deres oplevelse af Q8 som helhed. 

Teamspirit

Teams der skaber succes – På en Q8-station er du og dine kolleger en del af det kompetente team, der hver dag møder vores kunder. Med en høj arbejdsmoral, der indebærer at være proaktiv, sætte ind hvor nødvendigt og gøre det lille ekstra, skaber du i fællesskab med dine kolleger stationens succes.

Samtidigt er der også plads til at hygge sig – hos os er det ikke ualmindeligt, at medarbejderne bliver venner for livet. 

Din udvikling

Udvikling og karriere – Når vi ansætter medarbejdere, investerer vi også i dig som person. Din baggrund er ikke det vigtigste – men det er din holdning og vilje til at gøre et godt stykke arbejde. For dem der ønsker at tage skridtet videre i karrieren hos os, er der også mulighed for dette.

De fleste af vores forretningschefer startede faktisk som stationsmedarbejdere. Der er også mulighed for at tage andre retninger og videreudvikle sig i andre stillinger hos Q8. Gennem alle arbejdets udfordringer udvikler du dig ikke kun i dit arbejde – men også som menneske.