Ladestandere i København

Hos Q8 kan du nemt og hurtigt få opladet din elbil. Vi har et omfattende netværk af ladestandere i København og omegn, så du altid er tæt på en ladestation - og vi har endnu flere på vej.

Hurtig og praktisk opladning af din elbil hos Q8

Det skal være nemt og hurtigt for dig, når du er på farten og skal oplade elbilen. Derfor får du en hurtigladning  på alle Q8’s ladestandere rundt omkring i København. Når du oplader din elbil hos os, er du garanteret en problemfri og bekvem oplevelse, der giver dig friheden til at køre længere og nyde fordelene ved din elbil - helt uden bekymringer. Du lader og betaler nemt på vores lynladere i København. Og så er du hurtigt videre. 

Strategisk placerede ladestandere i København

Hvor finder du Q8’s ladestandere i København? Vi har udvalgt strategiske placeringer rundt omkring i byen for at sikre, at du altid er tæt på en ladestation. Uanset om du er på vej på arbejde, udforsker byens seværdigheder eller er på vej ud af byen på en weekendtur, finder du vores ladestationer bekvemt placeret i hele København. Med vores lynladere på vores Q8 stationer, så lader du hurtigt elbilen op på 10-15 minutter. Så er bilen ladet op, og I kører mange kilometer på én opladning.

Pålidelig og hurtig opladning med den nyeste teknologi

Q8’s ladestandere i København er designet med dig i tankerne. Vi bruger den nyeste teknologi, der sikrer dig pålidelig og hurtig opladning hver gang. Skal det gå ekstra stærkt, er det derfor en fordel for dig at bruge en af vores mange lynladere. For med en opladning med en af vores lynladere er du hurtigt tilbage på vejen.

Mens bilen lader op, så tag en kort pause og køb en kop kaffe eller noget lækkert til ganen – og træd af på naturens vegne, hvis det er tiltrængt. 

Brugervenlige betalingsløsninger - ingen bekymringer

Vi gør din oplevelse på ladestationerne så nem som mulig. Vi har nemlig brugervenlige betalingsløsninger. På Q8’s ladestandere i København kan du både betale med kreditkort, Q8 Firmakort Plus EL  eller betale direkte i Q8 Opladning-appen. Du behøver ikke bekymre dig om komplekse systemer eller abonnementer - vi gør processen enkel og tilgængelig for alle.

Prøv vores app med kort over ladestandere i København - og Europa

Med Q8 Opladning-appen, så er det altid nemt for dig at finde den nærmeste ladestander i København, Du downloader bare appen, logger på, deler din placering. Og så får du hurtigt overblik over, hvor din nærmeste offentlige lader stander er.

I appen tilføjer du også dit betalingskort, så kan du nemt starte og slutte din opladning - og betale direkte i appen. 

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android:

 

AppStore 

GooglePlay

Lad dine egne batterier op, mens du lynlader

Når du vælger en opladning af elbil i København på en af Q8’s stationer, er det en oplagt mulighed for selv at give batterierne lidt energi. Vi har skabt rammerne for, at du kan udnytte din pause på bedste vis. Hvad enten du skal have stillet sulten, tanket op på kaffefronten eller tjekket mails på telefonen, kan vi matche dit behov.

På vores stationer finder du:

  • Lækkert økologisk morgenmad og kager fra Meyers
  • Varm kaffe fra Starbucks
  • Vegetariske måltider
  • Søde og salte snacks
  • Kolde drikkevarer

Vi udvikler og forbedrer konstant vores sortiment og faciliteter, så du altid har et stort udbud af muligheder - og på den måde får det optimale ud af pausen, mens din elbil oplader. 

En fordel for vores klima

Når du vælger at køre elbil og oplade bilen på Q8’s ladestandere, bidrager du til en mere fossilfri fremtid. Elbiler er et vigtigt skridt i retning af at mindske miljøpåvirkningen. Når du oplader elbilen, støtter du en fremtid, der gør en positiv forskel for vores planet.

Kom forbi Q8’s ladestandere i København

Næste gang din elbil har brug for en opladning, skal du ikke lede længere end Q8’s ladestandere i København. Vi er klar til at give dig den bedste oplevelse, der kombinerer bekvemmelighed, pålidelighed og bæredygtighed. Kør forbi vores ladestandere, og lad os hjælpe dig med at holde dine hjul i gang.