Kigger du snart forbi?

Hos Q8 står vi klar med alt det, du og din bil har brug for. Vi glæder os til at se dig.

Lej en trailer hos Q8 - book online

Hos Q8 skal det være nemt at leje en trailer. Vi tilbyder udlejningstrailere på 76 servicestationer rundt om i hele Danmark, og vi har mere end 340 trailers til rådighed.

Vi har markedets bedste og nyeste trailers. Vi har alt fra de mindre åbne trailere til de helt store flyttetrailere. Lej en trailer, der passer til dine behov – uanset om du skal have fjernet haveaffald, skal købe nye møbler eller flytte hjemmefra.

Book din trailer på Q8.dk eller direkte på vores stationer. 

Du får trailerudlejningsgaranti når du lejer en trailer hos Q8

Frisklavet mad på farten

Friskbagt brød, sprødt grønt og lækkert pålæg. Nyd vores frisksmurte sandwiches med en kold drik eller en friskbrygget kop Starbucks kaffe.

Brændstof

Tank op - 240 steder

Alle biler har brug for brændstof. Med mere end 240 stationer i Danmark er vi altid lige i nærheden. Tank f.eks. Q8 GoEasy 95 eller Q8 GoEasy Diesel med additiver, der renser og beskytter motoren, hver gang du tanker din bil og kører.

Bilvask

Ren bil - ren samvittighed

Din bil fortjener den bedste rengøring både indvendig og udvendig. Lån vores servicekasse med alle nødvendige bilplejeprodukter, når du vasker.

Vask fra 79,-

Bilpleje

Alt godt til bilen

Vi har et bredt udvalg af alt godt til bilen. Rengøring og pleje? Olie? Sprinklervæske? Pærer? Vi har det hele – og vi hjælper dig gerne undervejs.

Mangler du gas til din varmeovn?

Hos Q8 finder du et stort udvalg af gasflasker til forskellige formål – til grill, gasvarmeovn, terrassevarmer, campingvogn og lignende.
 
Når du køber gas hos Q8, ombytter vi din gasflaske, så du både sparer penge og nemt kommer af med din gamle flaske. Hvis ikke du har en gasflaske, så har du mulighed for at købe en ny hos Q8.