Kigger du snart forbi?

Hos Q8 står vi klar med alt det, du og din bil har brug for. Vi glæder os til at se dig!

Lej en trailer hos Q8 - book online

Hos Q8 tilbyder vi udlejningstrailere på 76 stationer. Vi har alt fra de mindre åbne trailere til de helt store flyttetrailere.

Vi arbejder løbende på indsættelsen af nye trailere på stationerne i perioden maj til september 2018. Så kan du ikke finde din ønskede station i online bookingen, så kommer den inden for kort tid.

Du får trailerudlejningsgaranti når du lejer en trailer hos Q8

Frisklavet mad på farten

Friskbagt brød, sprødt grønt og lækkert pålæg. Nyd vores frisksmurte sandwiches med en kold drik eller en friskbrygget kop Starbucks kaffe.

Tank op - 240 steder

Alle biler har brug for brændstof. Med mere end 240 stationer i Danmark, er vi altid lige i nærheden. Tank f.eks. Q8 GoEasy 95 eller Q8 GoEasy Diesel med additiver, der renser og beskytter motoren, hver gang du tanker din bil og kører.

Ren bil - ren samvittighed

Din bil fortjener den bedste rengøring både indvendig og udvendig. Lån vores servicekasse med alle nødvendige bilplejeprodukter, når du vasker.

Vask fra 69,95,-

Alt godt til bilen

Vi har et bredt udvalg af alt godt til bilen. Rengøring og pleje? Olie? sprinklervæske? pærer? Vi har det hele – og vi hjælper dig gerne undervejs.

Gode tilbud med Q8 app

Hent vores app i dag, så har du altid et godt tilbud ved hånden og du kan let finde nærmeste Q8. Du kan også indtaste din nummerplade og finde præcis de produkter som passer til din bil.

Udvalgte produkter fra Q8

Basta Fælgrens 500 ml. Forside

Basta Fælgrens 500 ml.

kr. 69,95

Se mere her

Basta Easy Shine Box

Basta Easy Shine Box

kr. 149,95

Se mere her

Basta Polérrulle Emballage

Basta Polérrulle

kr. 59,95

Se mere her

Basta Svamp Jumbo Emballage

Basta Svamp Jumbo

kr. 29,95

Se mere her