Der er nye boller på tanken

God smag tager tid. Heldigvis er den også værd at vente på. Sænk farten og smag vores økologiske Bagværk fra Meyers hos Q8.

Sænk farten

Vi er altid på vej, og tit går det hurtigt, men gode ting tager tid. Ligesom brødet fra Meyers, som er bagt af korn, der er dyrket økologisk i Norden. Og hvor dejens lange hævetid gør smagen dybere.

 Så sænk farten og drej af mod din Q8 station og prøv vores lækre bagværk fra Meyers.

Stort udvalg af økologisk Bagværk fra Meyers

Brød

Langtidshævet, økologisk surdejsbrød, rundstykker og rugbrød fra Meyers. Al vores brød er hævet i minimum 12 timer, som gør smagen dybere.

Kager

Sæt tænderne i økologiske, smørbagte kager fra Meyers. Der er kager til enhver smag og passer perfekt til en varm kop Starbucks te eller kaffe.

Wienerbrød

Duften af nybagt wienerbrød er noget helt særligt, og den kan du opleve dagen lang hos Q8. Vores bagværk er altid bagt med økologisk smør, som giver en sprød og smagfuld oplevelse. Vi bager løbende hele dagen igennem.

Bedre mad på vejen

Q8 og Meyers samarbejder om at gøre økologisk bagværk af høj kvalitet tilgængeligt for danskerne. Du finder derfor Bagværk fra Meyers på alle Q8’s over 100 bemandede danske tankstationer landet over. I fællesskab hæver vi barren for hverdagens bagværk og gør det gode brød tilgængeligt for de mange. 

Partnerskabet med Meyers gør Q8 til Danmarks største kæde med 100 procent økologisk bagværk.

I sortimentet vil man kunne finde signaturprodukter som kanelsnurrer, hindbærsnitter, surdejsbrød og ølandsboller side om side med et bredt udvalg af andre slags brød og kage.

Velbekomme.

Om Meyers

Økologi er en af hjørnestenene i Meyers virksomhedsstrategi fra 2021og har i over 15 år arbejdet sammen med lokale økologiske landmænd og forædlere om at sikre et bedre og mere varieret udbud af nordisk korn og mel.

Meyers producerer hvert år 1400 tons økologisk korn i samarbejde med udvalgte bønder rundt om i Danmark, som prioriterer økologisk dyrkning af de gamle hvedesorter. Blandt andet Aastrupgaard i Brædstrup, Nystedgaard i Stenløse, Mønstergaard i Rønne, K-landbrug i Maribo, Rosilde Højgaard i Nyborg, Fuglesøgaard i Haderslev, Skovgaard i Vojens og Holmager i Ringkøbing. Størstedelen af kornet bliver malet på møllen ’Gissleberga’ i Sverige og ellers på Bornholms Valsemølle.

 

Vil gøre økologisk brød tilgængeligt for mange flere

Netop muligheden for at gøre økologisk kvalitetsbagværk tilgængeligt for endnu flere på farten har for Meyers været en stærk drivkraft i det nye partnerskab. Virksomheden har i mere end 30 år arbejdet for at fremme kvaliteten i den danske madkultur, og for Meyers repræsenterer parløbet med Q8 en unik mulighed for at drive præcis den dagsorden videre:

”At kunne nå tusindvis af bilister og lokale handlende på tankstationer landet over bidrager direkte til vores mission om at få endnu flere til at opleve glæden ved godt bagværk og gedigne økologiske råvarer," siger direktør for Meyers Food & Retail, Anne Luise Deleuran og slutter:

”Når vi knokler for at højne kendskabet og glæden ved god mad i det daglige, ønsker vi selvfølgelig altid at få så mange med om bordet som muligt. Det mål kommer vi et skridt nærmere gennem det  partnerskab, og vi er glade for, at Q8 vil være med.”