Frisksmurte sandwiches

Prøv vores nye sandwiches der er fyldt med smag og gode valg. Snup et sundere og mættende alternativ til fastfood på farten. Velbekomme.

Il Fornaio

Nyt sandwichkoncept hos Q8

Hos Q8 kan du sætte tænderne i et helt nyt udvalg af sandwiches, hvor kvalitet, velsmag og ansvarligt producerede råvarer løftes til et nyt niveau. Det betyder bl.a. økologisk brød, lokal produceret salat med fokus på reduceret vandforbrug, kylling med to dyrevelfærdshjerter, "uperfekt" bacon hvor vi mindsker madspild og en helt plantebaseret variant på menuen.

Sandwich skinke og ost

Smag vores lækre skinke ost sandwich. Brødet er økologisk, vi har sprød salat fra dansk gartneri og lækker skinke. Osten, Gammel Knas, sætter prikken over i’et.

Sandwich teriyaki

Smag vores teriyaki sandwich.  Brødet er økologisk, og fyldet er lækre fermenterede økologiske grøntsager, som bliver toppet med dressinger. Alt dette er selvfølgelig plantebaseret. 

Sandwich kylling og bacon

Smag vores kylling bacon sandwich med uperfekt bacon og 2-hjertet kylling. Det sprøde element kommer fra vores salat og smagsbalanceret karry dressing giver den perfekte smag. 

Frikadelle sandwich

Mød vores økologiske frikadelle, som har fået økologiske søstre i agurkesalat og rødkål, som matcher brødet perfekt. 

De gode valg

Vi har gjort det nemt for dig at tage de gode valg, når sulten melder sig. Med økologisk brød, sprød salat fra dansk gartneri, fantastisk Gammel Knas ost fra Arla Unika, lækker skinke, 2-hjertet kylling, økologiske frikadeller og meget mere kan du nu nemt få et lækkert måltid på farten.

Uperfekt bacon

Hos Q8 bruger vi bacon, der ikke er helt perfekt i formen. Derfor bliver det kaldt... uperfekt bacon. Det er synd, for smagen er helt perfekt.

Prøv den i vores nye Kylling/Karry-sandwich, så er du også med til at bekæmpe madspild. 

Osten er unika

Her er en ost, man normalt ikke ser i en sandwich. Men er en sandwich ikke fin nok til god ost?Hos Q8 forkæler vi vores med en dansk nyfortolkning af Havarti. Den hedder Gammel Knas og er fra Arla Unika.

Lugter det lidt af selv-smageri? Det må du vurdere. Prøv vores nye Skinke/Ost-sandwich .

Sprød salat

Hos Q8 bruger vi salat, der kunne lyde som en tør omgang. Historien er bare en helt anden. Det kommer til gengæld fra et dansk gartneri, der bruger 95 % mindre vand, end normalt.

Se det er jo en sprød fortælling. Lidt ligesom vores salat... Prøv selv. Det findes i vores nye sandwiches.

Teriyaki

Her er en økologisk plantebaseret kyllingesandwich. Sikken noget sludder...

Plantebaseret? Ja. Og med lækre, fermenterede økologiske grøntsager. At smagen så minder nogen om kylling, er en anden sag. Prøv selv... Den er ny, fra Q8 og hedder Teriyaki.