Red et måltid

Vi samarbejder med Too Good To Go om at reducere madspild. Det betyder, at du via Too Good To Go-appen kan købe en Q8 lykkepose til en yderst reduceret pris. Din lykkepose kan indeholde lækre mad- og mejeriprodukter og en gang imellem andre produkter fra butikken.

Bestil din Q8 lykkepose via Too Good To Go-appen

Hent appen i
App Store og Google Play

AppStore 

GooglePlay


 

Mindre madspild

Hver dag smider vi mad ud, som ikke er blevet købt. Det er ikke bæredygtigt, og derfor gør vi en stor indsats for at reducere madspild på vores stationer. Indtil videre har vi sammen med vores kunder reddet, hvad der svarer til mere end 116.000 måltider.

Du kan både bestille en morgenpose og en aftenpose. Vores morgenpose kan indeholde smurte rundstykker/croissanter, morgenboller, morgenprodukter eller andet bagværk. Vores aftenpose kan bestå af pizzaer, kyllingespyd og andre lækre snacks. De kan spises kolde, men vi anbefaler, at du varmer dem inden. Vores udvalg varierer, så du kan være heldig at få noget andet næste gang – måske allerede i morgen? Bestil din lykkepose med Too Good To Go og hjælp os med at bekæmpe madspild.

Bæredygtige initiativer

OKQ8 Scandinavia arbejder for en bæredygtig udvikling. Gennem forskellige initiativer tager vi ansvar for at reducere klimapåvirkningen og for et bedre miljø.

Frisklavet mad på farten

Friskbagt brød, sprødt grønt og lækkert pålæg. Nyd vores frisksmurte sandwiches med en kold drik eller en friskbrygget kop Starbucks kaffe.

Månedens tilbud

Som kunde hos os, får du hver måned lidt ekstra gode priser, på et antal af produkter på vores stationer. Det kan være mad, drikke eller tilbehør til bilen.