Oplad din elbil og betal på farten

Vi arbejder på at gøre det let for dig at køre på el. I løbet af efteråret kan du lade din elbil hos Q8 på tre udvalgte stationer i hovedstadsområdet - og mange flere er på vej.

Sådan lader du lynhurtigt op på farten

1. Find nærmeste ladestander

Med vores app Q8 opladning kan du altid finde nærmeste, åbne ladestander.  Frem mod 2026 sætter vi lynladere op på alle Q8-stationer, og lader du din elbil op hos os, kan du også betale direkte på appen. Appen kan downloades til iPhone og Android nu.

2. Betal med betalingskort eller app

Vi vil gerne sikre, at hurtig og tilgængelig opladning er for alle. Derfor sætter vi betalingsautomater op ved alle vores lynladere, så du kan bruge dit normale betalingskort, når du skal betale for ad hoc opladning på farten. Se prisen på ladestanderen.

3. Mens du oplader din elbil

Du er altid hurtigt videre, når du lader elbilen op ved en lynlader, men der er stadig tid til at strække benene eller drikke en kop kaffe. Skal du køre langt, kan du også bruge tiden på at planlægge din rute og finde næste ladedestination.  Du kan få hjælp i appen Q8 Opladning.

De første tre Q8 servicestationer med lynladere

De første tre lynladere etableres på tre servicestationer i og omkring København, hvor knapt halvdelen af de danske elbiler har deres udgangspunkt. Lynladerne er klar til brug 

i starten af 2022.

 
  • Q8, Ørestads Boulevard, Amager
  • Q8, Tagensvej, Nørrebro
  • Q8, Dynamovej, Herlev

Lynladere i hele Danmark

Frem mod 2026 sætter vi lynladere op på alle vores bemandede Q8-stationer. Der vil minimum komme en ladestander med to ladeudtag på hver station, men på nogle stationer sætter vi flere ladestandere op, så det passer til efterspørgslen.

Som udgangspunkt vil alle vores lynladere have en ladeeffekt på 150kw, da det passer til snitbehovet i markedet lige nu, men med tiden er det muligt at sætte ladeeffekten op, der hvor der er behov.

I starten af 2022 sætter vi de tre første lynladere op i københavnsområdet, da det er her at andelen af elbiler er størst, og i løbet af resten af 2022 accelererer vi udrulningen yderligere med minimum 20 nye lynladere fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland.

Vi sætter betalingsterminaler op på alle vores lynladere, så man kan betale for ad hoc ladning med kort eller via vores app.

 

Opladning med vedvarende energi

Al elektricitet til Q8 ladestandere er vedvarende og leveres af det svenske elværk Skellefteå Kraft. Aftalen med Skellefteå Kraft er en del af Q8s strategiske målsætning om, at alle vores aktiviteter samt de produkter, vi sælger, samlet set skal være klimaneutrale i 2045.

Lad op på farten med appen

I starten af 2022, kan du oplade din elbil lynhurtigt, når du er i nærheden af Q8 i Storkøbenhavn. Du finder lynladere hos Q8 Tagensvej, Dynamovej og Ørestads Blvd. I løbet af de næste tre år vil du kunne lynoplade på Q8 tankstationer i hele landet.

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android:

 

AppStore 

GooglePlay

Hurtig opladning med HPC lynladere

De nye Q8 lynladere får en effekt fra 150 kW, hvilket er omtrent tre gange mere end en almindelig hurtiglader. De hurtige ladestandere passer til alle elbiler og sikrer, at du kommer hurtigt videre. Hybridbiler kan dog ikke oplades ved lynladerne, da de kræver et særligt stik.

Lynhurtig opladning, lav pris og en simpel betalingsløsning vil gøre Q8 tankstationer lige så enkle at bruge for elbilejere, som for kunder der tanker brændstof. I løbet af starten af 2022 får København de første tre ladelokationer, og i løbet af resten af 2022 tager udrulningen endnu mere fart med en plan om minimum 20 nye lokationer fordelt over hele landet. Målet er at tilbyde opladning af elbil på alle bemandede tankstationer i Danmark og Sverige i 2026.

Vil du gerne høre nyt fra os?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyttig viden der hjælper dig godt på vej som elbilsejer.

Bliv klogere på elbiler

Vi har samlet alt du skal vide om elbiler, så du lettere kan vælge lige netop den bil, der passer bedst til dig og dit behov.