Til efteråret kan du lade din elbil på en Q8 lynlader på udvalgte stationer

I løbet af efteråret 2021 opsætter Q8 ladestandere til elbiler på tre udvalgte stationer i hovedstadsområdet. Frem til 2026 vil vores netværk af ladestationer vokse til at dække hele Danmark, så det kan blive lige så nemt at lade din elbil som at tanke benzin.

Hurtig opladning med HPC lynladere

De nye Q8 lynladere får en effekt fra 150 kW, hvilket er omtrent tre gange mere end en almindelig hurtiglader. De hurtige ladestandere passer til alle elbiler og sikrer, at du kommer hurtigt videre. Hybridbiler kan dog ikke oplades ved lynladerne, da de kræver et særligt stik.

Lynhurtig opladning, lav pris og en simpel betalingsløsning vil gøre Q8 tankstationer lige så enkle at bruge for elbilejere, som for kunder der tanker brændstof. I løbet af efteråret 2021 får København de første tre ladelokationer, og i 2022 tager udrulningen endnu mere fart med en plan om minimum 20 nye lokationer fordelt over hele landet. Målet er at tilbyde opladning af elbil på alle bemandede tankstationer i Danmark og Sverige i 2026.

De første tre lokationer

De første tre lynladere etableres på tre servicestationer i og omkring København, hvor knapt halvdelen af de danske elbiler har deres udgangspunkt. Lynladere forventes klar til brug i løbet af efteråret 2021.
 
  • Q8, Ørestads Boulevard, Amager
  • Q8, Tagensvej, Nørrebro
  • Q8, Dynamovej, Herlev

Opladning med vedvarende energi

Al elektricitet til Q8 ladestandere er vedvarende og leveres af det svenske elværk Skellefteå Kraft. Aftalen med Skellefteå Kraft er en del af Q8s strategiske målsætning om, at alle vores aktiviteter samt de produkter, vi sælger, samlet set skal være klimaneutrale i 2045.

Hold dig opdateret om Q8 ladestationer

Sig ja tak til vores nyhedsmail fra Q8 og få nyt om udrulningen af ladestationer i Danmark samt særtilbud, konkurrencer og nyheder om produkter og løsninger. Nyhedsbrevet lander i din indbakke ca. 12 gange om året. 

Opladning af elbil og hybridbil undervejs

Download appen OKQ8 Elbilsladdning og få et nemt overblik over flere end 1.000 ladestationer i Sverige og i det øvrige Europa. Her vil du også kunne se Q8 ladestationer i Danmark, efterhånden som der installeres ladepladser til elbiler på vores tankstationer. Her kan du finde information om, hvilke typer af elbilladere der er tilgængelige samt pris, effekt mm. Desuden kan du se din ladestatistik. Du kan også registrere dit betalingskort i appen for nem og hurtig betaling.