Snart kan du lade din elbil på en Q8 ladestation

I løbet af 2021 opsætter Q8 ladestandere til elbiler på mere end 100 af vores tankstationer langs de danske veje. Vores netværk af ladestationer vil vokse over de næste 5 år og dække hele Danmark, så det bliver lige så nemt at lade din elbil som at tanke benzin.

Hurtig opladning med HPC lynladere

De nye Q8 lynladere får en effekt fra 150 kW, hvilket er omtrent tre gange mere end en almindelig hurtiglader. De hurtige ladestandere passer til alle elbiler og sikrer, at du kommer hurtigt videre. 

Lynhurtig opladning, lav pris og en simpel betalingsløsning vil gøre Q8 tankstationer lige så enkle at bruge for elbilejere, som for kunder der tanker brændstof. Planen er, at Q8 om 5 år kan tilbyde opladning af elbil på alle bemandede tankstationer i Danmark og Sverige.

100% vedvarende energi

Al elektricitet til Q8 ladestandere er 100% vedvarende og kommer fra det svenske elværk Skellefteå. Aftalen er en del af målsætningen om, at alle Q8s aktiviteter og de produkter, vi sælger, samlet set skal være klimaneutrale i 2045.

Hold dig opdateret om Q8 ladestationer

Sig ja tak til vores nyhedsmail fra Q8 og få nyt om udrulningen af ladestationer i Danmark samt særtilbud, konkurrencer og nyheder om produkter og løsninger. Nyhedsbrevet lander i din indbakke ca. 12 gange om året. 

Opladning af elbil og hybridbil undervejs

Download appen OKQ8 Elbilsladdning og få et nemt overblik over flere end 1.000 ladestationer i Sverige og i det øvrige Europa. Her vil du også kunne se Q8 ladestationer i Danmark, efterhånden som der installeres ladepladser til elbiler på vores tankstationer. Her kan du finde information om, hvilke typer af elbilladere der er tilgængelige samt pris, effekt mm. Desuden kan du se din ladestatistik. Du kan også registrere dit betalingskort i appen for nem og hurtig betaling.