Q8 tilbyder Starbucks on the go

Tag verdens mest berømte kaffe med på turen.

Friskbrygget kaffe, te og varm chokolade

Starbucks on the go er Q8’s måde at gøre din tur bedre på. Nu kan du glæde ganen med lækker kaffe, te eller chokolade brygget på de ingredienser, Starbucks selv bruger, inklusiv 100 % Fairtrade kaffe.


Du kan også sætte dit personlige præg på kaffen med lækker sirup, mørkristede bønner eller et ekstra shot espresso.

Hvis du vil ha’ en helt særlig gør-det-selv kaffeoplevelse, så læg vejen forbi Starbucks on the go, hos Q8.

Starbucks on the go hos Q8

Alt det Aahhhh du har lyst til

Få vejens bedste månedskort med Starbucks kaffe hos Q8 og hent alle de varme drikke, du har lyst til. Du vælger frit mellem alle varianter lige fra en filterkaffe til Espresso Macchiato. Dit månedskort er allerede tjent ind igen efter de første 9 kopper. 

Masser af lækre Starbucks on the go favoritter hos Q8 – vælg din i dag!

Starbucks® Espresso Roast er 100% Fairtrade certificeret

Starbucks kaffekop

Starbucks oplevelsen

Starbucks tror på, at et ægte fælles øjeblik af samhørighed over en kop kaffe er en simpel handling, som giver et positivt løft i hinandens dag. At få det øjeblik rigtigt i hver eneste kop er baggrunden for deres succes.
Starbucks kaffebønner Q8

Den fineste kaffe

Starbucks har altid troet på at servere den bedst mulige kaffe. Deres kaffeindkøbere rejser til kaffeplantager i Latinamerika, Afrika og Asien for at vælge Arabica bønner af den højeste kvalitet, og mester-kafferistere bringer balancen og den rige smag ud af bønnerne igennem unikke Starbucks ristning.
Starbucks første butik Q8

Starbucks historien

I 1971 åbnede Starbucks deres første forretning i Seattles historiske Pike Place marked, hvor de tilbød de fineste ristede hele og malede kaffebønner. I dag er det verdens favorit kaffebrand med over 22.000 forretninger i 67 lande.
Starbucks sourcing Q8

Forpligtet til 100 % etisk sourcing

Starbucks har forpligtet sig til at producere kaffe af høj kvalitet, som er ansvarligt og etisk handlet. Dette er opnået gennem deres indkøbsprocedurer for kaffe, supportcentre for kaffebønder, låneprogrammer og tiltag for skovbevarelse. Starbucks er anerkendt som et af verdens mest etiske selskaber.