Det nye Q8.dk begynder at tage form

 Det er en betaversion. Dvs. at websitet er under udvikling, ikke alle sider og funktioner er tilgængelige endnu. 


Gør turen bedre med en Starbucks hos Q8

Tag verdens mest berømte kaffe med på turen.

Betal for 2 og få 3

Er du glad for kaffe? Så forkæl dig selv med rigtig god kaffe. Nyd vejens bedste kaffe fra Starbucks og få 3 for 2. Det vil sige, at du køber 3 kopper af din yndlings Starbucks og betaler for 2. Gem din bon og kom igen efter kop nr. 2 og 3. Vi glæder os til at se dig.

Friskbrygget kaffe, te og varm chokolade

Med Starbucks hos Q8, vil vi give dig den bedste oplevelse med de varme drikke. Nu kan du glæde ganen med lækker kaffe, te eller chokolade brygget på de bedste ingredienser


Du kan også sætte dit personlige præg på kaffen med lækker sirup, mørkristede bønner eller et ekstra shot espresso.

Hvis du vil ha’ en helt særlig gør-det-selv kaffeoplevelse, så læg vejen forbi Q8 og vælg din nye Starbucks favorit.

Starbucks on the go hos Q8

De velsmagende Starbucks favoritter er hos Q8 - vælg din i dag

Starbucks kaffekop

Starbucks oplevelsen

Starbucks tror på, at et ægte fælles øjeblik af samhørighed over en kop kaffe er en simpel handling, som giver et positivt løft i hinandens dag. At få det øjeblik rigtigt i hver eneste kop er baggrunden for deres succes.
Starbucks kaffebønner Q8

Den fineste kaffe

Starbucks har altid troet på at servere den bedst mulige kaffe. Deres kaffeindkøbere rejser til kaffeplantager i Latinamerika, Afrika og Asien for at vælge Arabica bønner af den højeste kvalitet, og mester-kafferistere bringer balancen og den rige smag ud af bønnerne igennem unikke Starbucks ristning.
Starbucks første butik Q8

Starbucks historien

I 1971 åbnede Starbucks deres første forretning i Seattles historiske Pike Place marked, hvor de tilbød de fineste ristede hele og malede kaffebønner. I dag er det verdens favorit kaffebrand med over 22.000 forretninger i 67 lande.
Starbucks sourcing Q8

Forpligtet til 100 % etisk sourcing

Starbucks har forpligtet sig til at producere kaffe af høj kvalitet, som er ansvarligt og etisk handlet. Dette er opnået gennem deres indkøbsprocedurer for kaffe, supportcentre for kaffebønder, låneprogrammer og tiltag for skovbevarelse. Starbucks er anerkendt som et af verdens mest etiske selskaber.