Q8 tilbyder Starbucks on the go

Tag verdens mest berømte kaffe med på turen.

Friskbrygget kaffe, te og varm chokolade

Starbucks on the go er Q8’s måde at gøre din tur bedre på. Nu kan du glæde ganen med lækker kaffe, te eller chokolade brygget på de ingredienser, Starbucks selv bruger, inklusiv 100% Fairtrade kaffe.

Du kan også sætte dit personlige præg på kaffen med lækker sirup, mørkristede bønner eller et ekstra shot espresso.

Hvis du vil ha’ en helt særlig gør-det-selv kaffeoplevelse, så læg vejen forbi Starbucks on the go, hos Q8.

Starbucks oplevelsen

Starbucks tror på, at et ægte fælles øjeblik af samhørighed over en kop kaffe, er en simpel handling, som giver et positivt løft i hinandens dag. At få det øjeblik rigtigt i hver eneste kop er baggrunden for deres succes.

Den fineste kaffe

Starbucks har altid troet på at servere den bedst mulige kaffe. Deres kaffeindkøbere rejser til kaffeplantager i Latinamerika, Afrika og Asien for at vælge Arabica bønner af den højeste kvalitet, og mester-kafferistere bringer balancen og den rige smag ud af bønnerne igennem unikke Starbucks ristning.

Starbucks historien

I 1971 åbnede Starbucks deres første forretning i Seattle’s historiske Pike Place marked, hvor de tilbød de fineste ristede hele og malede kaffebønner. I dag er det verdens favorit kaffe brand med over 22.000 forretninger i 67 lande.

Forpligtet til 100% etisk sourcing

Starbucks har forpligtet sig til at producere kaffe af høj kvalitet som er ansvarligt og etisk handlet. Dette er opnået gennem deres indkøbsprocedurer for kaffe, support centre for kaffebønder, låneprogrammer og tiltag for skovbevarelse. Starbucks er anerkendt som et af verdens mest etiske selskaber.

Masser af lækre Starbucks on the go favoritter hos Q8 – vælg din i dag!

Starbucks® Espresso Roast er 100% Fairtrade certificeret