Q8 Kundekort: Gi’r dig det hele

Q8 Kundekort er et betalingskort til alt, hvad du har brug for – både ved brændstofstanderen, i vaskehallen og i butikken.

Med et Q8 Kundekort kan du købe for op til kr. 2.000 pr. gang. Heraf op til kr. 800 butiksvarer.

Betal direkte ved stander og vaskehal

Vi har gjort det nemt at betale for brændstof og bilvask. Du kan betale med dit Q8 Kundekort direkte ved betalingsautomaten på standeren og ved vaskehallen. Så er du hurtigt videre.

Her kan du bruge kortet:

  • På alle Q8 Servicestationer og F24 automatanlæg over hele landet
  • Ved Storebælts- og Øresundsbroen
  • Ved lufthavnsparkering i Billund

Vi sender dig en betalingsoversigt en gang om måneden, så du får et klart overblik over dine udgifter. Du kan også få flere Q8 Kundekort i husstanden på samme konto. Helt gratis.

Bestil Q8 Kundekort

Åbner i et nyt vindue – du vil få svar på din ansøgning i løbet af 14 hverdage.
Læs ÅOP | Læs kortbetingelser

Vi er altid i nærheden

Q8 har over 240 servicestationer og automatanlæg fordelt over hele landet. Så du er aldrig langt fra hverken brændstof, bilvask eller butik. Du kan også betale med dit Q8 Kundekort på alle OKQ8 stationer i Sverige.

Har du brug for et Erhvervskort?

Med et Erhvervskort kan du begrænse, hvad man skal kunne købe på kortet, hvilket kan være hensigtsmæssigt i erhvervsøjemed. Med disse begrænsninger kan du eksempelvis få et benzinkort, som kun kan bruges til køb, der vedrører bilen, såsom benzin, diesel, bilvask og diverse småkøb som smøreolie, køler- og sprinklervæske og så videre. Dette kan justeres, så Erhvervskortet matcher din virksomheds behov - uanset hvilken størrelse den måtte have. Se mulighederne for Erhvervskort.

 

 

Hver gang, du besøger Q8.dk, registrerer vi det ved hjælp af cookies .

Information om hvordan vi håndterer personoplysninger finder du her