Q8 Kundekort

Q8 Kundekort er et betalingskort til alt, hvad du har brug for – både ved brændstofstanderen, i vaskehallen og i butikken.

Det får du altid hos Q8

Kort

Nem Kortadministration

Thumb

Fordele på alle stationer

Headset

Døgnåbent kundeservice

Bestil Q8 Kundekort

Med et Q8 Kundekort kan du købe for op til kr. 2.000 pr. gang. Heraf op til kr. 800 butiksvarer. 

Du vil få svar på din ansøgning i løbet af 14 hverdage.

Læs ÅOP | Læs kortbetingelser | Se faktureringsdage

Dit Q8 Kundekort

Vi har gjort det nemt at have et Q8 Kundekort. Her på siden kan du finde de vigtigste oplysninger om dit kort og få et overblik over dit forbrug og din faktura. 

Q8 Login

Her kan du se og administrere dine Q8 kort og konti.

Betal direkte ved stander og vaskehal

Vi har gjort det nemt at betale for brændstof og bilvask. Du kan betale med dit Q8 Kundekort direkte ved betalingsautomaten på standeren og ved vaskehallen. Så er du hurtigt videre.

Her kan du bruge kortet:

  • På alle Q8 Servicestationer og F24 automatanlæg over hele landet
  • Ved Storebælts- og Øresundsbroen
  • Ved lufthavnsparkering i Billund

Vi sender dig en betalingsoversigt en gang om måneden, så du får et klart overblik over dine udgifter. Du kan også få flere Q8 Kundekort i husstanden på samme konto. Helt gratis.

Vi er altid i nærheden

Med +240 servicestationer og automatanlæg fordelt over hele landet er du aldrig langt fra hverken brændstof, bilvask eller butik. Du kan også betale med dit Q8 Kundekort på flere OKQ8 stationer i Sverige.

Har du brug for et Erhvervskort?

Med et Erhvervskort kan du begrænse, hvad man skal kunne købe på kortet, hvilket kan være hensigtsmæssigt i erhvervsøjemed. Med disse begrænsninger kan du eksempelvis få et benzinkort, som kun kan bruges til køb, der vedrører bilen, såsom benzin, diesel, bilvask og diverse småkøb som smøreolie, køler- og sprinklervæske og så videre. Dette kan justeres, så Erhvervskortet matcher din virksomheds behov – uanset hvilken størrelse den måtte have.