Her kan du bestille brændstof

Bestil diesel og fyringsolie på et øjeblik, så leverer vi i morgen.

Sådan bestiller du

Det er nemt og overskueligt at administrere op til flere tanke og bestille diesel eller fyringsolie til dem alle sammen på én gang.

Ny kunde

Første gang du bestiller?

Vi vil gerne tale med dig, så vi kan give dig et tilbud, der passer til dine behov. Vores priser er lave, servicen høj og leveringen hurtig.

Baggrund

Eksisterende kunde


Har du bestilt før?

Bestil nemt og hurtigt – det tager kun to minutter at bestille diesel eller fyringsolie direkte til dine tanke.

Brug for direkte sparring og rådgivning?

Du er altid velkommen til at trække på en af vores sælgende rådgivere og fagspecialister, der kender hverdagen i landbruget. De kan bl.a. hjælpe dig, når du får brug for svar på specifikke eller tekniske spørgsmål til vores smøremidler eller brændstoffer.

Jørgen Overgaard

Account Manager, Vest- og Sønderjylland 

Produktområde: Hjemmetank

Tlf.: 2172 4159

jorgen.overgaard@Q8.dk

Kristian Herborg

Account Manager, Nord- og Østjylland

Produktområde: Hjemmetank

Tlf.: 4527 5042

kristian.herborg@Q8.dk

Jim Ibsen

Key Account Manager, Nord- og Østsjælland 

Produktområde: Hjemmetank

Tlf.: 2120 6825

jim.ibsen@Q8.dk

Kim Dereck

Account Manager, Syd- og Vestsjælland, Fyn og øer 

Produktområde: Hjemmetank

Tlf.: 2440 8878

kim.dereck@Q8.dk

Kør grønnere med HVO Biodiesel

Fra 1. marts kan vi levere HVO Biodiesel til alle tankstørrelser. Du sparer op til 90 % på dit CO2-regnskab og reducerer din NOX-udledning med op til 10 % ved at bruge HVO som brændstof.

Du kan selv bestemme, hvor stor en CO2-reduktion du ønsker, for det afhænger kun af hvor meget HVO, du ønsker iblandet i dieseltypen, du bruger.

Læs mere om, hvad HVO Biodiesel er, og hør om VM Tarm, som netop har taget skridtet, og hvilken betydning det har for dem.

Grønnere benzin fra januar 2020

Fra januar 2020 tilbyder vi benzinkvaliteter med to forskellige mængder bioethanol, GoEasy 95 E10 og GoEasy Extra E5.

Er du i tvivl om, hvad det betyder for din bil eller for miljøet, så har vi samlet relevant information på én side.

Alle brændstoftyper i detaljer

Her kan du få overblik og en beskrivelse af alle vores brændstoftyper.

GoEasy – nyt forbedret brændstof, der rengører og plejer motoren

Hos Q8 arbejder vi hver eneste dag på at gøre det nemt for mennesker at være på farten. Derfor har vi nu udviklet brændstoffer, der hjælper med at holde din motor i topform. Den nye formel af additiver, som vi har tilsat vores brændstoffer, er specieldesignet til at pleje motoren og gøre den mere effektiv. GoEasy er skabt til at aktivt pleje og rengøre din motor, når du er på farten. 

GoEasy-familien består af:

Brændstoffer på stationerne:

 • GoEasy 95 (Blyfri 95)
 • GoEasy 95 Extra (Dynamic)
 • GoEasy Diesel (Diesel)
 • GoEasy Diesel Extra (kommer løbende på udvalgte stationer)

 

Brændstoffer til transportbranchen:

 • GoEasy IDS Truck Diesel
 • GoEasy Transport Diesel  
 • GoEasy Transport Diesel Extra 

 

GoEasy-familien indeholder additiver, som passer til både moderne og ældre benzin- og dieselmotorer. Vi har blandt andet et friktionsreducerende og rengørende additiv, som mindsker slitage på bevægelige dele i brændstofsystemet. Dette kan sikre en besparelse på brændstof i mange benzinbiler. 

I vores diesel har vi valgt et additiv, som er særligt for dieselbiler. Her kan vi fokusere på de høje krav, der stilles til motorens og brændstoffets renhed og stabilitet. Det høje indhold af antioxidanter sikre ligeledes, at dieselfilteret og hele brændstofsystemet holdes i god stand.

Alle additiver er testet efter europæiske standarder på vej og i laboratorium – blandt andet vores eget forskningslaboratorium Q8 Research. Hvis der er spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 7012 8888.

Noget Extra

GoEasy Extra 95

Vi bytter navn på vores premiumbenzin fra Q8 Dynamic til GoEasy 95 Extra. GoEasy 95 Extra indeholder en højere andel af plejende, smørende og rengørende additiver, og giver dermed en hurtigere rengørende effekt og sikrer den bedst mulige beskyttelse af din motor. Samtidig kører en ren motor også længere på literen, den forurener mindre, og bilen bliver faktisk også mere kraftfuld. Det er en af de ekstra fordele ved at vælge vores Extra-produkter.

Du, som kører på 95 Oktan, kan med fordel vælge GoEasy Extra for endnu højere ydeevne.


GoEasy Diesel Extra (Ikke F24)

Vi har ikke tidligere tilbudt en diesel, som kan lidt mere end det almindelige, men vi ved, at vores dieselkunder også ønsker en renere bil med en længere levetid. Derfor lancerer vi nu en diesel, som ligesom sine familiemedlemmer plejer og rengører motoren. GoEasy Extra Diesel har fået et ekstra skud antioxidanter og rengørende additiver, som hurtigere rengører motoren. GoEasy Diesel Extra bliver tilgængelig på udvalgte stationer løbende.

GoEasy Extra-produkterne anbefales særligt til kunder, som vil gøre noget ekstra for deres bil, som kører sjældent og/eller kører med mange start og stop og ofte holder i tomgang. 


FAQ

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring GoEasy eller andre produkter. Vi har dog svaret på de mest typiske spørgsmål herunder.


Hvorfor skal jeg vælge GoEasy?

Med GoEasy har vi gjort det nemt og enkelt for dig at pleje din bils motor – hver gang du tanker. Den særlige sammensætning af additiver sikrer, at din bils motor er så ren og dermed så effektiv som muligt. GoEasy holder din motor ren, forbedrer din brændstoføkonomi og er dermed mere skånsom for miljøet.


Hvad er et additiv?

Et additiv er et tilsætningsstof, der kan anvendes i benzin og diesel for at tilføre brændstoffet særlige egenskaber. Med GoEasy har vi sat særlig fokus på brændstoffets rengørende og plejende egenskaber, så din bil kan udnytte brændstoffet optimalt.


Hvordan tager GoEasy bedre hånd om motoren end Q8’s tidligere brændstoffer?

Ved at bruge en ny særlig sammensætning af additiver har vi med GoEasy øget og forbedret den plejende og rengørende effekt af vores brændstoffer. Det gælder blandt andet brændstoffernes evne til at rengøre og smøre motoren og forebygger mod rust. På den måde hjælper GoEasy med at holde din motor ren og i så god stand som muligt, så den udnytter brændstoffet optimalt.

Teknisk rådgivning

Har du specifikke eller tekniske spørgsmål til vores brændstoffer og smøremidler, så sidder vores specialister klar til at give dig grundig rådgivning. De kan både hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, eller hvordan du anvender vores brændstoffer og smøremidler.
Søren Julegaard

Søren Julegaard

Titel: Product manager
Område: Smøremidler
Telefon: 4599 2572

Nils Jørgen Lassen

Nils Jørgen Lassen

Titel: Product manager
Område: Brændstof
Telefon: 4599 2571

Løs dit problem

Oplever du problemer med dit brændstof eller smøreolie, er der hjælp at hente i vores lille guide.

Kan det være fordi…

 • Der er diesel i benzinen? 
 • Der er sod i motorolien? 
 • Der er mikroorganismer i benzinen? 
 • Der er vand i dieselen? 
 • m.fl.?

Log ind og få et bedre overblik

Selvbetjening og overblik er kun ét klik herfra.

 • Få en samlet oversigt over dine fakturaer og kontoudtog
 • Administrér dit Q8 kort
 • Bestil diesel og fyringsolie direkte til dine tanke
 • Se dit CO2-regnskab

Er det første gang, du logger ind, skal du oprette en profil først.

Salgs- og leveringsbetingelser

Få al den nødvendige information om bestilling og levering af brændstof og smøremidler.