Neste MY Renewable Diesel (HVO100)

Kør fremtiden i møde med Neste MY Renewable Diesel (HVO100). HVO er et vedvarende alternativ til konventionel diesel og udleder op til 90 % mindre CO2e

Hvad er Neste MY Renewable Diesel (HVO100)?

HVO står for hydrogenereret vegetabilsk olie og er et biobrændstof, som er et alternativ til konventionel, fossil diesel. HVO100 kan i dag bestå af mange forskellige biologiske råvarer - herunder slagteraffald, som Neste MY Renewable Diesel (HVO100) blandt andet er baseret på. Neste MY Renewable Diesel (HVO100) er udelukkende baseret på vedvarende råvarer.

Ved at brugeNeste MY Renewable Diesel (HVO100) kan CO2e-emissionerne reduceres med op til 90 procent over brændstoffets livscyklus sammenlignet med traditionel, fossil diesel.

Som erhvervskunde kan du kontakte vores nedenstående rådgivere for yderligere hjælp og information om fordelene ved HVO100.

 

 

Energiindhold og CO2e-udledning med Neste MY Renewable Diesel (HVO100)

I skemaet* herunder kan du se de tekniske detaljer for en række dieselprodukter – herunder vores Neste MY Renewable Diesel (HVO100).

Skemaet viser blandt andet, at du med Neste MY Renewable Diesel (HVO100) kan reducere din CO2e-udledning markant.

* Faktorer er tilgængelige i WTW Appendix 1 to the Joint Research Centre-EUCAR-CONCAWE (JEC) (1) Well-to-Tank report (version 4) of July 2013.

** Baseret på data fra Neste.com

Hvordan kommer jeg i gang med Neste MY Renewable Diesel (HVO100)?

De fleste dieselmotorer kan uden problemer kan køre på biobrændstof som Neste MY Renewable Diesel (HVO100). Men vi anbefaler, at du tager en snak med den autoriserede forhandler, hvor du har købt din bil eller bilproducenten, inden du tanker Neste MY Renewable Diesel (HVO100) første gang. Samtidig er det også vigtigt at være opmærksom på tilgængeligheden i dit område. Neste MY Renewable Diesel (HVO100) er endnu ikke tilgængeligt på alle vores stationer, men bliver udbudt på et fortsat stigende antal lokationer rundt omkring i landet. Den aktuelle liste over stationer med brændstoffet finder du længere nede på denne side. Har du hjemmetank, kan vi også levere direkte hjem til dig. 

Der er lige nu stor interesse for biobrændstof, da flere og flere virksomheder søger mere bæredygtige alternativer til fossile brændstoffer, der kan være med til at reducere deres CO2e-udledning. Vi står klar til at hjælpe dig med omstillingen til biobrændstof og en mere bæredygtig transport. Det er blot at kontakte en af vores rådgivere – så er du sikker på at komme godt i gang.

 

Hør hvad vores kunder siger om overgangen til HVO100

 

PostNord

PostNord vil sætte retningen for fremtidens logistik med en målsætning om at være fossilfri transportør i 2030. I første omgang er det 2 ud af 3 af PostNords flåde af lastbiler, der nu kører på HVO100 Biodiesel, og de satser derfor massivt på HVO100 som en del af deres omstilling til bæredygtig transport.

Aalborg Kommune

Aalborg kommune vil være frontløber på den grønne omstilling og i tråd med dette har Aalborg Forsyning nu valgt at overgå til HVO100 Biodiesel på cirka 90 procent af renovationsafdelingens bilpark. Her har det vist sig, at det ikke kun er miljøet, der drager fordel af skiftet til HVO100.

Her tanker du Neste MY Renewable Diesel

Vi leverer allerede nu Neste MY Renewable Diesel (HVO100) til erhvervskunder med hjemmetank, men nu er arbejdet også begyndt med at rulle HVO100 ud på udvalgte stationer. I dag kan du tanke HVO100, og derved reducere din samlede CO2e-udledning, på ni af vores stationer i Danmark. 

  

 

 • Q8, Stamholmen Hvidovre
 • F24, Park Allé Brøndby 
 • F24, Drastrup
 • F24, Strandvejen Fredericia
 • F24, Vestergade Ikast
 • F24, Nørresundby
 • IDS, Padborg
 • IDS, TC Køge
 • IDS, Århus
 • IDS, M.P. Allerupsvej Odense

 

Brug for direkte sparring og rådgivning?

Du er altid velkommen til at trække på en af vores sælgende rådgivere og fagspecialister, der kender alt til biofuel og andre brændstoffer.

FAQ om Neste MY Renewable Diesel (HVO100)

Er du også i tvivl om, om du skal skifte til biobrændstof? Vi har bedt vores brændstofekspert lave en FAQ på de spørgsmål, han oftest får om Neste MY Renewable Diesel (HVO100). Finder du ikke det svar, du søger, eller ønsker du en uddybning, er du velkommen til at kontakte en af vores sælgende rådgivere.

Hold dig opdateret på gode tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for landbrug, og hold dig opdateret på gode tilbud samt information om biobrændstof og andre nye produkter eller gode råd til vedligehold af dine maskiner.

Det får du

 • Nyheder
 • Rådgivning
 • Specielle tilbud
 • Konkurrencer

Bæredygtighed i Q8 - Netto-nul udslip i 2035

Som et af Skandinaviens største olieselskaber tager vi ansvar for vores påvirkning på vores omgivelser. Derfor har vi igangsat forskellige initiativer for at efterleve vores vision om at være den foretrukne muliggører for bæredygtig bevægelse.

Tiden er knap, hvis vi skal kunne afbøde den globale klimakrise, og derfor har vi sat ambitiøse klimamål. Q8 skal i 2035 have opnået netto nul-udledning i hele vores værdikæde, hvilket betyder, at vi skal reducere vores CO2e-udledning med min. 90 procent (ift. basisår 2020) inden da. På vejen dertil vil vi opnå nettonul-udslip i egen drift senest i 2025.