Livet er lettere uden selvrisiko

Q8 Low RisQ er en tillægsforsikring til dig, der elsker din bil, men er knap så vild med din selvrisiko. For blot 88 kr. pr. måned kan du knytte Q8 Low RisQ til en hvilken som helst bilforsikring og spare tusindvis af kroner.Buler uden selvrisiko

Du får en bule, en ridse eller en anden skade. Vi dækker selvrisikoen på din eksisterende kasko- og ansvarsforsikring op til 4.000 kr. 

Smadret tagboks uden selvrisiko

Du får en pludselig udefrakommende skade på din tagboks, cykel eller andet udstyr eksternt monteret på bilen. Vi dækker op til 20.000 kr. uden at du behøver anden forsikring. 

Udskiftning af ruder uden selvrisiko

Din rude får stenslag og skal udskiftes, og dine spejle eller lygter er ødelagte. Vi dækker din selvrisiko op til 2.500 kr. Forkert brændstof uden selvrisiko

Du tanker forkert brændstof på din bil. Vi dækker udgifterne til tømning af tank, udskiftning af filtre og påfyldning af 10 liter brændstof, selvom du har haft bilen startet, dog ikke motorskade. Vi dækker op til 2.500 kr.

Indbrud uden selvrisiko

Du får stjålet løsdele i bilen - eller har brug for reparation efter indbrud. Vi dækker din selvrisiko op til 2.500 kr.


Nye nummerplader uden selvrisiko

Du får stjålet dine nummerplader.Vi dækker dine udgifter til nye, også hvis din eksisterende kasko- eller ansvarsforsikring ikke dækker. Vi dækker op til 2.500 kr.

Det er helt enkelt

Meld skaden til dit forsikringsselskab. Hvis de dækker din skade, så dækker vi din selvrisiko. Er udgiften til at udbedre skaden under din selvrisiko, kan du indberette direkte til os. Får du ydermere en skade på din tagboks, cykel eller andet eksternt monteret udstyr dækker vi med op til 20.000 kr. også selvom din egen forsikring ikke dækker. 

Du kan bruge alle 6 dækninger 2 gange årligt for kun 88 kr. pr. måned.

Du kan når som helst opsige dit abonnement med en måneds varsel.

Læs vores vilkår her

Anmeld skade

Skal du anmelde en skade finder du vores skadesblanket og kontaktfinformationer ved at klikke her.

Vilkår

Vil du gerne læse mere, så klik her for hente vores vilkår i pdf format.


Spørgsmål? Her finder du svarene!

Skulle du ikke findet det svar du søger her, er du altid velkommen til at ringe til os på 8020 8888 (hele døgnet).

 • Hvad er en Q8 Low RisQ Forsikring?

  Det er en tillægsforsikring for alle over 18 år, der har en almindelig bilforsikring med ansvars-  og/eller kaskodækning, men gerne vil slippe for selvrisiko. Hvis du har en forsikring med en meget lav selvrisiko, kan du spare yderligere ved at hæve selvrisikoen på din almindelige forsikring til 4.000 kr. En høj selvrisiko betyder en lavere præmie. Selvrisikoen tager Q8 Low RisQ Forsikring sig af.

 • Dækker min Q8 Low RisQ Forsikring udskiftning af alle ruder?

  Ja, en hvilken som helst rude på bilen, der kan gå i stykker, f.eks. som følge af stenslag. Det samme gælder andet glas eller lygter. Vi dækker enten omkostningerne til selve skaden (eksempelvis hvis en lygte bliver smadret) eller selvrisikoen på din bilforsikring (hvis fx ruden skal udskiftes) med op til 2.500 kr.

 • Hvad koster en Q8 Low RisQ Forsikring, og hvad kan jeg bruge den til?

  Den koster 88,- pr. måned plus 1,1% i Skadeforsikringsafgift til staten (97 øre pr. måned). Du kan bruge hver af de 6 dækninger 2 gange pr. år. Du kan opsige forsikringen når som helst med 30 dages varsel til den 1. i en måned.

 • Hvornår dækker min Q8 Low RisQ Forsikring?

  Hvis du får en kasko- eller ansvarsskade, så dækker vi under samme vilkår som din almindelige forsikring. Meld skaden til dit forsikringsselskab og få den opgjort i samarbejde med dem. Når de sender dig en opkrævning på selvrisiko, sender du regningen videre til os. Så betaler vi. Vi dækker for tagbokse, cykler og andet eksternt monteret udstyr samt stjålne nummerplader, uanset om dit forsikringsselskab gør.

 • Hvilke typer buler dækker min Q8 Low RisQ Forsikring?

  Den dækker alle typer buler, skrammer og ridser, som din almindelige kasko- eller ansvarsforsikring dækker og hertil flere andre dækninger. Fordelen er, at du slipper for din selvrisiko og også får refunderet skader, selv om reparationen koster mindre end din selvrisiko ved at du anmelder sidstnævnte direkte til os.

 • Hvordan dækker min Q8 Low RisQ Forsikring ved indbrud og tyveri?

  Hvis tyven har fjernet løsøre eller skadet bilen, anmelder du dette til dit forsikringsselskab. Her dækker vi den selvrisiko, du skal betale, med op til 2.500 kr. på din indboforsikring og op til 4.000 kr. på din bilforsikring.  Stjålne nummerplader dækker vi med op til 2.500 kr., uanset om din bilforsikring dækker eller ej.

 • Hvilke typer eksternt monteret udstyr dækker min Q8 Low RisQ Forsikring?

  Tagbokse, skibokse, ski, cykler eller andet fritidsudstyr, som er monteret uden på bilen. Vi dækker med op til 20.000 kr. - helt uden selvrisiko – uanset om din almindelige forsikring dækker denne type skader. Af samme grund skal disse skader altid meldes direkte til os.

 • Hvordan dækker min Q8 Low RisQ Forsikring, hvis jeg tanker forkert brændstof?

  Hvis du fylder forkert brændstof på din bil, skal du have suget brændstoffet op og udskiftet filtre. Vi dækker med op til 2.500 kr. inkl. påfyldning af 10 liter nyt brændstof. Vi dækker, selvom du har startet bilen og kørt i den. Vi dækker dog ikke motorskader eller andre følgeskader.

 • Hvordan får jeg min Årstidens Superpolering?

  Når du har tegnet din Q8 Low RisQ selvrisikodækning senest den 30. marts 2017, vil du kort tid efter modtagelse af din police få ét brev fra os med dine vaskekuponer. Disse kuponer afleverer du i butikken på din Q8 servicestation, når du skal vaske. Så enkelt er det.

 • Hvordan anmelder jeg min skade?

  Har du været så uheldig at få en skade skal du hurtigst muligt anmelde skaden ved at udfylde en skadesblanket og sende den via email til q8dk@aig.com
  Ved tvivl eller spørgsmål omkring din skade så ring til vores forsikringspartner, AIG.
  Tlf. 70 27 98 88
  Hverdage mellem kl. 09.00-16.00Vidste du at...4 ud af 10 anmelder ikke deres skader.

Hvorfor? Fordi de koster mindre at reparere end selvrisikoen.
Nu slipper du for at køre rundt med skæmmende skrammer eller uskønne buler.
50% af alle bilejere får en skade mindst hvert 3. år.

Hvis du bor i byen vil du opdage en bule, en skramme eller en ridse endnu hyppigere. Nu kan du få repareret alle skader uden at skulle have penge op af lommen.Regn ud om Q8 Low RisQ kan betale sig for dig.

Q8 Low RisQ koster 88,- pr. måned. Får du en bule, der udløser en selvrisiko på 4.000,- svarer det til 3,7 års gratis Q8 Low RisQ. Får du en skade på en tagboks eller eksternt monteret fritidsudstyr, der udløser en dækning på 20.000,- svarer det til 18,9 års gratis Q8 Low RisQ.